- Reaction score
- 79.997
αν δεν έδωσες ακόμα το ddrc δεν υπάρχει λόγος προβληματισμούΠροβληματιζομαι εντονως
αν το έδωκες...χ3σε μέσα...εγκλωβίστηκες
αν δεν έδωσες ακόμα το ddrc δεν υπάρχει λόγος προβληματισμούΠροβληματιζομαι εντονως
Το εδωκααν δεν έδωσες ακόμα το ddrc δεν υπάρχει λόγος προβληματισμού
αν το έδωκες...χ3σε μέσα...εγκλωβίστηκες
Μιχάλη καμιά καλύτερη- καλύτερες φωτό τα χάιπεξ. Που θα τα χρησιμοποιήσεις;
η 3Μ εχει πολλλλλυυυυυυ μεγγγγαααααλλλλλλλληηηηη ποικιλια σε ταινιες διπλης οψης,εως και μονιμης συγκολισης(καποιες απο την σειρα vhb),αλλα στην δικη σου περιπτωση και μια αφρωδης ταινια για καθρεπτες μπανιου ειναι οτι πρεπει,με προσοχη στην ποσοτητα γιατι εχει δυναμη και αυτη.Οι θερμόκολλες ξεκολλούν χωρίς εξαίρεση μετά απο λίγα χρόνια. Πάνε σ' ένα μαγαζί με 3M, και πάρε automotive διπλής.
Απαιτείται όμως μεγάλος αυτοέλεγχος στην τοποθέτηση, γιατί αν βάλεις σε όλο το μήκος θα αφαιρεθεί μόνο μαζί με το ταβάνι.
Φχαριστώ ρε Μιχάλη. Θα τα φτιάξεις κανα κουτί;
Ειναι ηδη σε ρακ , οπως ειναι θα παιξουν εχουν ανεμιστηρακι δικο τους , δεν νομιζω να εχω θεμαΦχαριστώ ρε Μιχάλη. Θα τα φτιάξεις κανα κουτί;
όπου θέλεις αρκεί να είναι androidΕγινε μια πρωτη δοκιμη .
Ενθουσιασμενος απο τα scs ,καμμια σχεση με τα klipsch.
Ετσι και ετσι ειμαι με τον marantz.
Σημερα θα κατεβασω το app για να τον χεριασω λιγο.
Μπορω να το χρησιμοποιησω σε πολλες συσκευες η οπου το κατεβασω μονο?
φρόντιζε να σώζεις το file που φτιάχνεις (audyssey app android) γιατί έχει bug και πολλές φορές αν δε κλείσεις σωστά το πρόγραμμα μετά σου βγάζει corrupted το αρχείο.Εγινε μια πρωτη δοκιμη .
Ενθουσιασμενος απο τα scs ,καμμια σχεση με τα klipsch.
Ετσι και ετσι ειμαι με τον marantz.
Σημερα θα κατεβασω το app για να τον χεριασω λιγο.
Μπορω να το χρησιμοποιησω σε πολλες συσκευες η οπου το κατεβασω μονο?
φρόντιζε να σώζεις το file που φτιάχνεις (audyssey app android) γιατί έχει bug και πολλές φορές αν δε κλείσεις σωστά το πρόγραμμα μετά σου βγάζει corrupted το αρχείο.
το είχα πάθει αρκετές φορές στις αρχές. δεν είναι τίποτα. σου έχει extract είτε τοπικά είτε google drive
η απορία μου ήταν σχετικά με το corruptedαν το κατεβάσεις σε android μπορείς να βάλεις και την εφαρμογή bluestacks σε laptop ή pc και να το τρέχεις από εκεί.
[DOUBLEPOST=1543862061][/DOUBLEPOST]
το είχα πάθει αρκετές φορές στις αρχές. δεν είναι τίποτα. σου έχει extract είτε τοπικά είτε google drive
σε galaxy s9 plus - samsung tab a9.7 - s8 -a8 και σε κάτι bitmore - estar το κάνει αν ξεχαστείς και πατήσεις το back για να βγείς και μετά τερματίσει.η απορία μου ήταν σχετικά με το corrupted
δεν μου έχει τύχει ποτέ.... τουλάχιστον σε ios....που το χρησιμοποιώ
ούτε έχω διαβάσει ποτέ κάτι σχετικό
σε τι συσκευή κάνεις μετρήσεις?
ποτέ δεν το χω πάθεισε galaxy s9 plus - samsung tab a9.7 - s8 -a8 και σε κάτι bitmore - estar το κάνει αν ξεχαστείς και πατήσεις το back για να βγείς και μετά τερματίσει.
Πχ στο έκανα στα γρήγορα
View attachment 111824