- Reaction score
- 138.486
το αξίωμα του...Bhutia
το αξίωμα του...Bhutia
Πάνω από αυτό, πας σε geithein. Χωρίς δεύτερη σκέψη. Καρφωτά.
και με λαμπα ολοκληρωμενο οχι τιποτα μονοπλοκ !Μόνο για 'σένα θα έπαιρνα παθητικά Geithain, για να φρίξεις εντελώς.
Γιατι αναφέρεται πολλοι δυο η τέσσερα subwoofer? Ένα δεν είναι αρκετο?
Και 8-10W, γιατί το πρώτο watt είναι αρκετό για τα ταξίδια τα ονειρικά τα υπέροχα τα [redacted]...και με λαμπα ολοκληρωμενο οχι τιποτα μονοπλοκ !
That was the final Straw.Και 8-10W, γιατί το πρώτο watt είναι αρκετό για τα ταξίδια τα ονειρικά τα υπέροχα τα [redacted]...
Και εγώEγω θέλω Κινκι στούντιο
Yes.Τα ενεργά ATC 50 παίζουν καλύτερα από τα παθητικά με 2x600 βαττάκια ποιότητας?
Ο καθενας εχει την αποψη του,αν ερθει καποιος και ακουσει στο σπιτι μου,δεν νομιζω οτι δεν θα ηθελε ενα συστημα που να παιζει ετσι. Απο την αλλη πλευρα ενα ενεργο studio μονιτορ παιζει αλλιως,το οτι ειναι αποκαλυπτικο οπως πολυ σωστα διαβασα στην συνεντευξη του Robert Polley που εβαλε ο φιλος δεν παει να πει οτι ειναι αρεστο σε ολους γιατι πολυ απλα δεν θελεις να πεταξεις μουσικη λογο κακης παραγωγης(ενταξει εχει και καποια ορια αυτο.....). Οποτε πρεπει να στησεις ενα καλο allround συστημα,που να κανει στα αυτια σου.Τελικα μετα απο 8 σελιδες θρεντ με χαρακτηρισμους και λαικα δικαστηρια θα καταληξουμε καπου τεκμηριωμενα οτι τα ενεργα ειναι καλυτερα απο τα παθητικα η το αντιστροφο?
Ναι εκει μεσα ειχαμε πολυ καλο ηχο(jbl)και επαιζε και πολυ καλες μουσικες,αλλα τον κορυφαιο ηχο που εχω παιξει ηταν στην danceteria του camel(αν και καπου τα εχω ξαναγραψει)οπου εχει ειχαμε meyer......Wild rose, respect μαδαφακερς
τα έχεις ακούσει δίπλα - δίπλα?Yes.
Δε γνωρίζεις (υποθέτω) το πρώτο αξίωμα του ear:τα έχεις ακούσει δίπλα - δίπλα?
Εσύ κι αν έχεις χάσει...επεισόδια.τα έχεις ακούσει δίπλα - δίπλα?
Η μισή χάνεται; Ή και παραπάνω;Έχεις υπολογίσει πόση ωφέλιμη ισχύς καταλήγει στα μεγάφωνα και πώς κατανέμεται σε καθέναν εκ των δρόμων μετά τη διέλευση από παθητικά κρος;
Θεωρώ πως χάνεται περισσότερο,ανάλογα με τη σύσταση και την τάξη του δικτυώματος.Και τα ATC δεν φημίζονται για το συντελεστή απόδοσης του ενσωματωμένου παθητικού κρος.Η μισή χάνεται; Ή και παραπάνω;
...αφού όλα είναι θέμα
γούστου...
Ποιο οργανο γραφει flat,απαντηση κανενα. Αρα γιατι αυτο που παιζει flat πρεπει να ειναι σωστο; Και ξαναλεω οτι αν αυτο ειναι το σωστο τοτε ολα τα σωστα θα επρεπε να ειναι ετσι και να παιζουν το ιδιο,αλλα δεν ειναι,και ουτε προκειται να γινουν(ευτυχως!!!!).