Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Μας ζάλισαν τον ''έρωτα'' από χθες με Θεοδωράκη, Λοίζου και Φαραντούρη.
Ποιοί?
Αυτοί που το βράδυ θα πάνε Πάολα,Βέρτη, Κιάμο...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.882
Λίγο πότισμα ενώ βρέχει είναι πάντα χρήσιμο. :D

IMG_20181127_150025.jpg

Ποτίζω μια φορά την εβδομάδα το χειμώνα για να μην κολλήσει κανένα ποτιστήρι κι αναγκαστώ να πιάσω λάσπες την άνοιξη. :rolleyes:

D

Deleted member 23222

Guest
Πολλά εγκλήματα έχουν έρθει στο φως, αλλά αυτό της Ρόδου με την κοπέλα με συγκλόνισε.
Βλέποντας στο FB τους δράστες , παιδιά, ήθελα να κλάψω..,

Σε τι κόσμο ζούμε ρε τελικά;;;
Πως μεγαλώνει μια τόσο κακιά ψυχή;
Πως μεγαλώνουν κάποιοι τα παιδιά τους;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.489
Πολλά εγκλήματα έχουν έρθει στο φως, αλλά αυτό της Ρόδου με την κοπέλα με συγκλόνισε.
Βλέποντας στο FB τους δράστες , παιδιά, ήθελα να κλάψω..,

Σε τι κόσμο ζούμε ρε τελικά;;;
Πως μεγαλώνει μια τόσο κακιά ψυχή;
Πως μεγαλώνουν κάποιοι τα παιδιά τους;
το θέμα που με τσάτισε εμένα προσωπικά ήταν ότι όλη η ιστορία έγινε για ένα γμένο g@μisi-parτ0υζα >:(>:(>:(
από νέα παιδιά..εμφανίσιμα με κονέ στο νησί...και λεφτά να βγάλουν ότι γούστα θέλουν με όποιες άλλες θέλουν....

που ειδικά σήμερα και αν δεν έχουν ευκαιρίες για τέτοια με τις κατάλληλες κοπέλες...

έκλεισε ένα σπίτι τσάμπα....και απ όσο έχω ακούσει στην περιοχή μου...πρόκειται όντως για πάρα πολύ καλή οικογένεια...:(

D

Deleted member 23222

Guest
το θέμα που με τσάτισε εμένα προσωπικά ήταν ότι όλη η ιστορία έγινε για ένα γμένο g@μisi-parτ0υζα >:(>:(>:(
από νέα παιδιά..εμφανίσιμα με κονέ στο νησί...και λεφτά να βγάλουν ότι γούστα θέλουν με όποιες άλλες θέλουν....

που ειδικά σήμερα και αν δεν έχουν ευκαιρίες για τέτοια με τις κατάλληλες κοπέλες...

έκλεισε ένα σπίτι τσάμπα....και απ όσο έχω ακούσει στην περιοχή μου...πρόκειται όντως για πάρα πολύ καλή οικογένεια...:(
Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος, αν και καταλαβαίνω το νόημα που το λες.
Ούτε φυσικά ότι η οικογένεια του κοριτσιού ήταν όντως καλή.

Το να χάνει κανείς το παιδί του και μάλιστα εσκεμμένα, είναι μια δυστυχία που δεν αξίζει κανείς στον πλανήτη.

Είναι δε τόσο άδικο, μόνο και μόνο που αναλογίζεσαι ότι κανείς , παρά ΙΣΩΣ ο χρόνος, δεν μπορεί να μετριάσει τη θλίψη αυτών των γονέων...

daharis666

Moderator
Reaction score
80.489
Δεν με ενδιαφέρει ο λόγος, αν και καταλαβαίνω το νόημα που το λες.
Ούτε φυσικά ότι η οικογένεια του κοριτσιού ήταν όντως καλή.

Το να χάνει κανείς το παιδί του και μάλιστα εσκεμμένα, είναι μια δυστυχία που δεν αξίζει κανείς στον πλανήτη.

Είναι δε τόσο άδικο, μόνο και μόνο που αναλογίζεσαι ότι κανείς , παρά ΙΣΩΣ ο χρόνος, δεν μπορεί να μετριάσει τη θλίψη αυτών των γονέων...
συνήθως ο άνθρωπος όταν κάνει το καλό έχει σχεδόν και την απαίτηση να το λαμβάνει (γι αυτό έκανα αναφορά στον καλό βίο τους)

ο χρόνος είναι γιατρός σε τέτοια...μιλάω εκ πείρας..

αλλά το παράπονο και το γιατί στους γονείς θα μείνει για πάντα....
σκέψεις,σενάρια αποφυγής-προστασίας του παιδιού τους, το να κοιτάζεις φωτογραφίες χωρίς να δακρύζεις.. και πολλά τέτοια θα τους ακολουθούν και βασανίζουν για πολλά χρόνια

daharis666

Moderator
Reaction score
80.489
Η ταινιοθήκη του Netflix στην Ελλάδα just sucks...σε σχέση με τις ταινίες που έχει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες! :drinks:
υπάρχουν και άλλα συνδρομητικά σάιτς:whistling::cry::roflmao:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.238
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ