- Reaction score
- 90.758
Τα οποία είναι με τη σειρά τους υποκειμενικά.Όλοι εκφράζουμε σε κάποιο βαθμό υποκειμενικές απόψεις. Δεν πρέπει όμως να βαρύνουν τα βασικά πρώτα;
Τα οποία είναι με τη σειρά τους υποκειμενικά.Όλοι εκφράζουμε σε κάποιο βαθμό υποκειμενικές απόψεις. Δεν πρέπει όμως να βαρύνουν τα βασικά πρώτα;
Εγώ όλο αυτό το ανέφερα γιατί αισθάνθηκα ότι το βάλατε στην ίδια μοίρα με το predator.Επαναλαμβάνω, γιατί μάλλον δεν το διάβασες, οτι μου αρέσει ιδιαίτερα η κατηγορία.
Για 'μένα είναι άκυρο να δω κακή ταινία, σε όποια κατηγορία κι αν ανήκει.
Για εσένα να μην έχει πολλά CGI, και για κάποιους άλλους να μην έχει μεγάλη διάρκεια ή πολλούς διαλόγους ή κάτι άλλο.
Όλοι εκφράζουμε σε κάποιο βαθμό υποκειμενικές απόψεις. Δεν πρέπει όμως να βαρύνουν τα βασικά πρώτα;
Είναι πραγματικό αριστούργημα και φυσικά ΦΟΒΕΡΗ μουσικη επένδυση !!!!!
Στα έλεγα πιο πάνω ότι θα σου αρέσει 'Πολύ'. Δε το βάζω στην ίδια μοίρα με το Predator........ σε καμία περίπτωση. Και για μενα στα top 3 marvel. Avengers - Black panther- VenomVenom (2018)
View attachment 112660
Μετά από τόσα αμφιλεγόμενα σχόλια ήμουν διστακτικός. Συν το ότι δεν τρελαίνομαι με τις ταινίες των super heroes γιατί το παρακάνουν σεναριακά, λες και πρόκειται για κάποιο σοβαρό γεγονός.
Βάζω το Venom χθες το βράδυ και μετά από ένα τέταρτο καταλαβαίνω ότι θα μου αρέσει. Πολύ! Δεν έχει παιδιά και έφηβους, ο ήρωας είναι "κανονικός" άνθρωπος, λείπει η εκνευριστική σκοτεινιά που δήθεν δημιουργεί ατμόσφαιρα, και το πολύ βασικό, έχει καλοφτιαγμένη δράση!
Ακόμα γελάω με κάποιους κριτικούς που πέρα από το σχολιασμό των αρνητικών της ταινίας, βάζουν στη μέση τα ορθοπολιτικά και κράζουν επειδή ο πρωταγωνιστής είναι αδικημένος λευκός, όπως και η ζητιάνα στον δρόμο, ο κακός είναι Πακιστανός και γενικά οι έγχρωμοι της ταινίας είναι "εχθροί".
Σίγουρα το Venom είναι στο top 3 των ταινιών με σούπερ ήρωες!
7,5/10
Απαπά!!! Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι δεν μου άρεσε καθόλου.Άλεξ θύμισέ μου την βαθμολογία σου σ' αυτό: https://www.imdb.com/title/tt0468569/?ref_=fn_al_tt_1
Αναλόγως... με τις πολύ χαμηλές συνήθως συμφωνώ. Με τις υψηλές σπανίως.ποτε μου δεν εδωσα σημασια στην βαθμολογηση
St' @@ mas, min to deis filenada.Αίσχος................. μου πήρατε την χαρά
Πως θα πάω εγώ τώρα να την δω?
- έχει όμως ενδιαφέρον η ''βαριάντα'' των επί μέρους αξιολογήσεων . . . εάν πχ είναι πολύ μεγάλη , μας κινεί το ενδιαφέρον να δούμε την ταινία , έστω για να καταλάβουμε γιατί τέτοια διχογνωμίαποτε μου δεν εδωσα σημασια στην βαθμολογηση
Να βελτιώνουν τι ; την αντίληψη εάν του αρέσει ή όχι ;- έχει όμως ενδιαφέρον η ''βαριάντα'' των επί μέρους αξιολογήσεων . . . εάν πχ είναι πολύ μεγάλη , μας κινεί το ενδιαφέρον να δούμε την ταινία , έστω για να καταλάβουμε γιατί τέτοια διχογνωμία