- Reaction score
- 1.559
μην πας να χαιδέψεις κανένα σκλι...δαγκάνε αυτά
Αυτό προσπάθησα να κάνω χθες στο Venom, αλλά μου ήταν πολύ δύσκολο.Θέστε τον εγκέφαλό σας στο "off", αρπάξτε μια μεγάλη κούπα με pop corn ή ό,τι άλλο τραβάει η όρεξή σας και διασκεδάστε!
Α, φιλαράκι, είχες πολλές απαιτήσεις, για αυτό! Και το Venom το είδα, pure boys fun λέμε!Αυτό προσπάθησα να κάνω χθες στο Venom, αλλά μου ήταν πολύ δύσκολο.
Βαρέθηκα και περίμενα απλά να τελειώσει.
Απογοήτευση το Venom.Αυτό προσπάθησα να κάνω χθες στο Venom, αλλά μου ήταν πολύ δύσκολο.
Βαρέθηκα και περίμενα απλά να τελειώσει.
Λες να μου αρέσει τελικά;Απογοήτευση το Venom.
ίσως από τα καλύτερα marvel. Τα cgi στο μεγαλείο τους.Απογοήτευση το Venom.
Από τα καλύτερα για μένα. τρελά cgi.Λες να μου αρέσει τελικά;
Πρώτα απ' όλα, θα κάνουμε ό,τι θέλουμε.Δεν καταλαβαίνω εσείς που κράζετε τέτοιες ταινίες τι περιμένετε να δείτε.
Αν σας χαλάνε μι τις βλέπεται. Είναι σαν να κάτσω να δω μια ρομαντική αισθηματική δε ξέρω τι
και να πω είναι βαρετό κλάψα και και.
Φυσικά και βλέπει ότι θέλει ο καθένας απλά το αναφέρω γιατί πολύς κόσμος μπαίνει και διαβάζει για να διαλέξει μια ταινία και θα ήταν άκυρο πχ να ακούσει τα σχόλια τα δικά μου για ταινίες που δε μου αρέσει να βλέπω και αναγκαστικά να δω.Πρώτα απ' όλα, θα κάνουμε ό,τι θέλουμε.
Δεύτερον, ενώ είμαι λάτρης των MCU αλλά και των DCEU και του Tommy, δεν δύναμαι να αγνοήσω τα βασικά κριτήρια με τα οποία παρακολουθώ όλες τις πολλές (μα πάρα πολλές) χιλιάδες ταινίες που έχω δει.
Είναι μούφα επειδή σε 'μένα δεν αρκούν τα CGI και έχω μικρότερο threshold ανοχής στο κακό σενάριο, τη σκηνοθεσία ή άλλα στοιχεία που συνθέτουν ένα έργο.-
Επαναλαμβάνω, γιατί μάλλον δεν το διάβασες, οτι μου αρέσει ιδιαίτερα η κατηγορία.Φυσικά και βλέπει ότι θέλει ο καθένας απλά το αναφέρω γιατί πολύς κόσμος μπαίνει και διαβάζει για να διαλέξει μια ταινία και θα ήταν άκυρο πχ να ακούσει τα σχόλια τα δικά μου για ταινίες που δε μου αρέσει να βλέπω και αναγκαστικά να δω.
Ποιος σου είπε ότι δεν μου αρέσουν οι ταινίες του είδους;Φυσικά και βλέπει ότι θέλει ο καθένας απλά το αναφέρω γιατί πολύς κόσμος μπαίνει και διαβάζει για να διαλέξει μια ταινία και θα ήταν άκυρο πχ να ακούσει τα σχόλια τα δικά μου για ταινίες που δε μου αρέσει να βλέπω και αναγκαστικά να δω.