petepappas
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 154
ερωτηση αμα βαλω ενα ενργο ηχειο στη 2η εξοδο sub tou 7012 κ το δηλωσω σαν πανω κεντρικο θα εχω vog ?
δεν εχω ασχοληθει με τετοια, οποτεβρε παιδια βαζω στο oppo 203 ενα bdmv folder με κοματια σε auro 3d 9.1 και το oppo ενω επιλεγω απο το μενου του bdmv να παιξει σε auro μου το διαβαζει σαν dts hd master 5.1....
εννοειτε οτι θαχεις vogερωτηση αμα βαλω ενα ενργο ηχειο στη 2η εξοδο sub tou 7012 κ το δηλωσω σαν πανω κεντρικο θα εχω vog ?
εκανα ρυθμιση στο amp assign του marantz 9.1 απο τα οποια 4 height speakers και στο περιεχομαινο atmos δεν μου παιζει τα δυο πισω height. αν αντι για 9.1 δηλωσω dolby atmos στο amp assign 5.1.4 σε περιεχομαινο atmos τα παιζει ολα καλα αλλα αλλα αν το δεν ειναι atmos δεν μου δεινει την επιλογη για auromatic 3d μονο για auro 3d απο οτι καταλαβαινο επιδει δεν βλεπει τα ηχεια υψους . πως πρεπει να ρυθμισω το amp assign του ενισχυτη για να παιζω και auro 3d και atmos σε ολα τα ηχεια?μπροστα υψους και πισω υψους......
.....ειναι τοι ιδανικο να εχεις και τα 2 (auro και atmos)
τα δηλωνεις ετσι και τρεχεις παλι την ισοσταθμιση για να εχεις μια ρυθμιση και για τα δυο forma
πωωωω δουλεψε!!!!! ευχαριστω αντε αλλη μιαμιση ωρα audyssey!!!!!!!!!! ευχαριστωωωωωωωωωωωωωRear Height, όχι surround height.
θα πρέπει να τρέξεις audyssey από την αρχή, οπότε μπορείς να δηλώσεις στην αρχή της διαδικασίας για το πως είναι η διάταξη των ηχείων.
και αμα βαλω και το vog??? εκει τι κανω?πωωωω δουλεψε!!!!! ευχαριστω αντε αλλη μιαμιση ωρα audyssey!!!!!!!!!! ευχαριστωωωωωωωωωωωωω
Δωσε objects να πονεσουν ...........13.1 channel με οσα απο τα 128 objects αντεχετε
βαζεις και το vog στο στησιμο που εχεις δωσει στον marantz και εισαι οκ.....πωωωω δουλεψε!!!!! ευχαριστω αντε αλλη μιαμιση ωρα audyssey!!!!!!!!!! ευχαριστωωωωωωωωωωωωω
[DOUBLEPOST=1544806375][/DOUBLEPOST]
και αμα βαλω και το vog??? εκει τι κανω?
Και εδώ ολοκληρώσαμε το forum μας. Θα το κλείσουμε το κομμωτήριο.αλλα σαν το auro δεν υπαρχει .... και ας μην εχω ακουσει ακομα ..
δοκιμασε να παιξει ετσι....καντο PCM αυτο στον κυκλοΚαι εκει που χαρικα τωρα συμβαινει αυτο το atmos παιζει τελεια αλλα ενα bdmv που βρηκα σε auro δεν δεινει στα δυο πισω υψους ο marantz εβγαλα και φωτο με το setup αυτο στην φωτο. Ουφ θα κανω ενα ευχελαιο και οταν ερθει ο παπας ελπιζω να εχω και το voice of god .....
ακουει οτι γουσταρει με setupιον auroΈτσι μείνε, άκου άτμος.
Δε χρειάζονται τα άλλα. Σιγά την ποικιλία τίτλων!
οπως τα λες ειναι ......ο Zizik - stathis - costas EAR δεν εχουν δυνατοτητα επιλογης σε auro μιας και ο AV τους δεν εχει......ζηλευουν ολους τους αλλους που εχουν αυτη την δυνατοτητα να ακουν οτι γουσταρουν.χαχαχαχαχ δεν μου αρεσει να δημηουργω ιντριγκες αλλα εχεις ενα δικιο...... αλλα σαν το auro δεν υπαρχει .... και ας μην εχω ακουσει ακομα .. αν δεν πενεψουμε το σπιτι μας....
Αλεπούδες, κρεμαστάρια και τέτοια.
Μέλος, αντί να το ατμίζεις, το πίνεις βλέπω!οπως τα λες ειναι ......ο Zizik - stathis - costas EAR δεν εχουν δυνατοτητα επιλογης σε auro μιας και ο AV τους δεν εχει......ζηλευουν ολους τους αλλους που εχουν αυτη την δυνατοτητα να ακουν οτι γουσταρουν.
ο πρωτος δεν εχει av που να υποστηριζει auro,οποτε μην δινεις σημασια
....ασε που θα επρεπε να αλλαξει και ηχεια απο τις πορδες που εχει τωρα για atmos
ασε που νομιζει οτι ακουει atmos με τις πορδες
ο δευτερος δεν εχει av που να υποστηριζει auro, αλλα και να ειχε δεν θα μπορουσε λογω χωρου ....εχει κανει ολη την φατσα οθονη και μονο στο ταβανι μπορει να βαλει ηχεια
ο τριτος ειναι στο 5.1 -7.1 ακομα και πεταει μ@λ@κιες
Θα υπάρχει άραγε auro3D μέχρι τότε;προσεχε πως θα στησεις το δικο σου οταν βαλεις και πανω ηχεια
που της κανω αυτες της ρυθμισεις.?????..να δοκιμασεις αυτα στον πινακα που ειναι για ολες τις εγγραφες ηχου ...απο mono μεχρι 7.1
να δοκιμασης να ακουσεις atmos με auromatic να μας πεις
την ρυθμιση επιπεδου εντασης(κυκλος) βαλτην στην μεση για αρχη και βλεπεις που σου αρεσει.