- Reaction score
- 34.583
Που θα παει ,δεν θα βγαλει η auro voice of hell για το πατωμα? Τοτε θα σωπασουν ολοι....
- και εγώ κάπου τόσο το υπολογίζω, ίσως και λόγω ξηρασίας να συμβαίνει αυτό , δεν θα είχα λόγο να πω αυτή την παρατήρηση1-2 βαθμοί διαφορά είναι βρε. Δεν αλλάζω και εποχή...
Το καλοκαίρι τι γίνονται τα ηχεία; Έτυχε κι έβαλες ηχεία με κακά/παλιά/foamy μεγάφωνα στο ταβάνι.-- και εγώ κάπου τόσο το υπολογίζω, ίσως και λόγω ξηρασίας να συμβαίνει αυτό , δεν θα είχα λόγο να πω αυτή την παρατήρηση
Γιατί στα σινεμά, δίπλα μας υπάρχουν άλλοι θεατές αλλά και γιατί στις αίθουσες που μετατρέπονται μερικώς, συχνά δεν αλλάζουν το ύψος των surrounds όταν προσθέτουν οροφής.
- αν και δεν είμαι του home cinema , ( παρακολουθώ εγκυκλοπαιδικά κάποια νήματα ) , είχα όμως πάντα 4 αναρτημένα ηχεία στο ταβάνι ( γιά το μπούγιο και πέρα από το δικάναλό μου με τα δαπέδου ( που παίζουν ξεχωριστά εννοείται )) . . .
- σας εφιστώ την προσοχή στο ότι η γήρανσή τους είναι ταχύτερη , μιάς και εκεί πάνω έχει πάντα περισσότερη ζέστη και ξηρασία . . . ξεραίνονται γρηγορότερα οι αναρτήσεις . . . μέχρι πολυμερισμό των συνθετικών γούφερ σε κάποια mission έχω βιώσει , τα οποία ίδια τα βλέπω σε φιλικό μου σπίτι χωρίς κανένα πρόβλημα ( 20ετίας και βάλε , ενώ τα δικά μου σε 12 χρόνια βγήκαν άχρηστα )
Όχι τόσοΜήπως εσυ καπνίζεις ντουμάνι ενω ο φίλος σου καθόλου ?
Αυτοί κάνουν δουλειά τώρα εκεί μέσα;
Για σινεμά δεν τα επεξεργάζονται;
- το Ντολμπι Κθουλχου εννοείς ;Που θα παει ,δεν θα βγαλει η auro voice of hell για το πατωμα? Τοτε θα σωπασουν ολοι....
Γιορτές έρχονται..τα μελομακάρονα τα είδες;Αυτοί κάνουν δουλειά τώρα εκεί μέσα;
View attachment 112863
Με τόσα χειριστήρια μάλλον τουρνουά θα έχουν.
Ζαχαριτσα,καθαρή ενέργεια!Γιορτές έρχονται..τα μελομακάρονα τα είδες;
για τον καυστήρα κάτω δεξιά...κουβέντα?Τι έχω κατασκευάσει πάλι ο φούστης.....
View attachment 113113 View attachment 113114
Βάσεις by Μελίδης
Και σε πρώτη πανελλήνια αποκλειστική πατέντα το οδυσσεο-umik
View attachment 113115
Δεν είναι για default-άκηδες αυτά ρε....για τον καυστήρα κάτω δεξιά...κουβέντα?
έλα καλέ.....βγάλε και μια μια πιο κάτω...να δούμε τι ζαντολάστιχα του έβαλεςΔεν είναι για default-άκηδες αυτά ρε....
"Έχω ζόρικο μοτόρι και τσιγάρο από βαπόρι".... όχι σαν το γ@μώ zx του Στάθη......έλα καλέ.....βγάλε και μια μια πιο κάτω...να δούμε τι ζαντολάστιχα του έβαλες
Γιατί έχετε χωριστεί σε κλίκες - συμμορίες;Πού σε βάζω, πόσα ηχεία;