- Reaction score
- 138.716
Γιατί σε συμφέρει;
Είναι λίγο μπερδεμένα τα πράγματα στην περιοχή του cross ως προς τις φάσεις, κάτι τέτοιο είχα παρατηρήσει πως συμφέρει όταν το έψαχνα πριν κανένα χρόνο. Αλλη κλίση crossαρίσματος σε κάποια ηχεία.Γιατί σε συμφέρει;
Κάποιο σαμπ βγαίνει εκτός;
Το σπέκτρο είναι απο το κεντρικό, ως large.Στο σπεκτογκραμ δεν φαίνεται ακύρωση στα 85
Κάποιο σαμπ βγαίνει εκτός;
για βαλε ανα sub να δουμε
βαλε και ενα decay ανα 20db στα 160ms με τα 2 sub
ΚλαίωΕγώ θέλω να βάλεις ένα σπέκτρο που να παίζει το γούφερ από το αριστερό ηχείο και το τουίτερ από το δεξί, να δω κάτι που θέλω.
Πρέπει να σας εξηγώ δυο σελίδες τι εχω κάνει με τα σαμπς, και γιατί, για να καταλάβετε. Της Πόπης γίνεταιγιατι γελας καλε !!!.....δυσκολο ;
Δεν ξέρω ακόμα. Ξανα-αναλύω τον χώρο.
Σε κανα διήμερο.
Ήρθε το σαμπ;Τελείωνεεεε, έχεις αγώνα λεεέμε ξέρεις εσυ !
Να πεις, να πεις, γιατί να μην πεις. Νοου πρεσουρ ατ ολΠρέπει να σας εξηγώ δυο σελίδες τι εχω κάνει με τα σαμπς, και γιατί, για να καταλάβετε. Της Πόπης γίνεται
Και μετά θα πρέπει να γράφω άλλες πέντε σελίδες στις ερωτήσεις που θα ακολουθήσουν.
.
move it, move it , τρέχουμε τώραΑφήστε με ρε, έχει η κόρη γιορτή-movies αύριο και πρέπει να κάνω βασική ισοστάθμιση μην εκτεθούμε
Το spectrogram με subs , (ίσως φύγει το μπλέ συννεφάκι στα 30Hz πάνω απο τα 0.5ms αν μετρήσω πολύ πιο δυνατά, αρκετά πιο πάνω απο το επίπεδο θορύβου ηρεμίας- αλλά δεν θέλω να καταπονώ τα ηχεία με sweeps, είναι πολύ πιο επιβαρυντικά απο την μουσική):Έχουμε σπέκτρα για τα sub?