- Reaction score
- 85.667
Ποιο;Εδώ έχει πιο φθηνά
Ποιο;Εδώ έχει πιο φθηνά
Εγώ πάντως αντικατέστησα yamaha 2050 με marantz 7012 και εξεπλάγην ευχάριστα. Βασιζόμενος αποκλειστικά στα συστήματα ισοστάθμισης, έχω να πω τα εξής: α) στις χαμηλές δεν είδα κάποια διαφορά (βέβαια το yamaha το είχα και με antimode), β) με το marantz ζωντάνεψαν τα surround και τα atmos, ενώ το yamaha ήταν κάπως πιο εμπροσθοβαρές (αρκετά για να μαι ειλικρινής), γ) το κεντρικό με το marantz μου φαίνεται κάπως πιο υποτονικό, φαντάζομαι είναι θέμα ρυθμίσεων.Φίλος χωρίς πρόσβαση στον χώρο αντικατέστησε μαραντζ με γιαμαχα
Εκλαιγε με το τι έχανε τόσο καιρό ...
Όλοι ψηνομαστε, είναι το όνειρο. Ψηφιακές εξόδους, Dirac, 16 κανάλια και χίλια αλλά καλούδια, ποιος θα έλεγε όχι????
Για κάτι τέτοιο ψήνεται ο dimi
coming soon
https://emotiva.com/collections/processors/products/rmc-1
Όλα μου αρέσουν, απλά λέω κάποια βασικά προβλήματα που βλέπω...Περίεργο...
Εσένα συνήθως δεν σου αρέσει τίποτα ...
Δεν έχει.Ψηφιακές εξόδους
Δεν νομίζω.Νομίζω ότι υπάρχει αντιπροσωπος πλέον
Απο αυτά εχουν πολλοί...τι να τα κάνεις όμως, άχρηστα είναι, τζάμπα τα βάλανεΈχει digital out optical και coaxial.
βλεπεις τι κανεις !!Ενω οι αλλοι γλυφουμε ..
ναι, αυτο το μουπε κ.λ.π. παιζει πολυ, θελουμε χειροπιαστα πραγματα, αλλα dimi και οχι μουπε και σουπα κ.λ.π.Παντως μερα απο την πλακα, συμπερασματα του στυλ μου ειπε ,του ειπα, ακουσα οτι, δεν μπορουν να βγουν, καθε συστημα εχει καποιες δυνατοτητες επεξεργασιας και φιλτρα τα οποια ειναι αδιαμφισβητητα...
Φαντασου να μην ειχες και το antimode !!!!Εγώ πάντως αντικατέστησα yamaha 2050 με marantz 7012 και εξεπλάγην ευχάριστα. Βασιζόμενος αποκλειστικά στα συστήματα ισοστάθμισης, έχω να πω τα εξής: α) στις χαμηλές δεν είδα κάποια διαφορά (βέβαια το yamaha το είχα και με antimode), β) με το marantz ζωντάνεψαν τα surround και τα atmos, ενώ το yamaha ήταν κάπως πιο εμπροσθοβαρές (αρκετά για να μαι ειλικρινής), γ) το κεντρικό με το marantz μου φαίνεται κάπως πιο υποτονικό, φαντάζομαι είναι θέμα ρυθμίσεων.
αν το πηρε μεταχειρισμενο τον yamaha μπορει να το ειχε ο προηγουμενος το antimode η το αγορασε για να κανει δουλεια στα χαμηλα ....δωρο δεν το κανει η yamaha παντως.Κωστα το antimode το είχε ο γιαμαχα
Οπότε θεωρώ ότι δεν είναι αντικειμενικό το πόρισμα υπέρ του μαραντζ κατά τα λεγόμενα του
σχετικα με το κεντρικο σου μιας και εχουν αρκετοι προβλημα....Εγώ πάντως αντικατέστησα yamaha 2050 με marantz 7012 και εξεπλάγην ευχάριστα. Βασιζόμενος αποκλειστικά στα συστήματα ισοστάθμισης, έχω να πω τα εξής: α) στις χαμηλές δεν είδα κάποια διαφορά (βέβαια το yamaha το είχα και με antimode), β) με το marantz ζωντάνεψαν τα surround και τα atmos, ενώ το yamaha ήταν κάπως πιο εμπροσθοβαρές (αρκετά για να μαι ειλικρινής), γ) το κεντρικό με το marantz μου φαίνεται κάπως πιο υποτονικό, φαντάζομαι είναι θέμα ρυθμίσεων.