Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Και για προσανατολισμό των...ανυποψίαστων,φυσικά και δεν θ'άξιζε να ξεφορτωθείς κατασκευές όπως εκείνες του αείμνηστου Μάκη Γερούκη.βιαστήκαμε φίλος.. δεν περιμέναμε λίγο να διαβάσουμε..
άντε τώρα να βρούμε να πουλήσουμε που όλος ο κόσμος τα 'χει δώσει στα ένφια και στα κάλαντα..
άσε δηλαδή, που και να 'χει φράγκα κάποιος άντε να ψωνίσει λάμπα μετά απ' αυτό.. την πατήσαμε..
.............................................
κι έχω κι ένα φούσκωμα από την πολύ κανέλα στη γαλοπούλα!!
κατ' αρχάς θα έλεγα ότι είναι απερισκεψία, αφέλεια και ασέβεια να ανεβάζεις προσωπικά δεδομένα από το χώρο μου χωρίς την άδειά μου.. αντί γι αυτό, θα μπορούσες να ανεβάζεις το σύστημά σου (αν υπάρχει κάτι τέτοιο, προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει) για να μας τεκμηριώσεις τις θεωρητικές σου αναζητήσεις..Και για προσανατολισμό των...ανυποψίαστων,φυσικά και δεν θ'άξιζε να ξεφορτωθείς κατασκευές όπως εκείνες του αείμνηστου Μάκη Γερούκη.
Μόνο που πολύ προτού να υπάρξει το παρόν νήμα έστω και ως υπόμνημα σε ασυνείδητη...λίστα δώρων στο νου της Λόλας,είχες σπεύσει να παρεμβάλεις κατά την οδήγηση των KEF τα γνωστά Supercharger 550K της Musical Fidelity...
Και η Λόλα αναρωτιέται ευλόγως, αφού το πρώτο Watt είναι που φτιάχνει υποτίθεται το παιγνίδι σε setup όπως το παραπάνω,τί στο καλό θα χρειάζονταν και 549 ακόμα;;;
Εχεις τα δίκια σου φίλε sudoku. Άντε τώρα να πουλήσω τον τελικό πουέχει γράψει και 45 χρόνια στην πλάτη του. Το χειρότερο είναι ότι του λείπει και το έπιπλο που ήταν γύρω του. Από το ένα λάθος στο άλλο.
Από τη στιγμή που έχουν ήδη "ανέβει" τα "προσωπικά" σου αυτά δεδομένα στο γκούγκλη, αφενός γίνονται προσβάσιμα σε όλους (άρα παύουν να είναι και τόσο "προσωπικά") κι αφετέρου η απερισκεψία/αφέλεια επιβαρύνει αυτόν που τα ανέβασε, όχι αυτόν που τα αναπαράγει.κατ' αρχάς θα έλεγα ότι είναι απερισκεψία, αφέλεια και ασέβεια να ανεβάζεις προσωπικά δεδομένα από το χώρο μου χωρίς την άδειά μου
Το "σύστημα" του καθενός, ή η απουσία αυτού, δεν τεκμηριώνει καμία θεωρητική προσέγγιση του θέματος, απλώς φανερώνει που οδήγησαν τις επιλογές του, τυχαίες χρονικά περιστάσεις και ανάγκες, με τις κατά περίπτωση οικονομικές συνθήκες, ή και έξω από αυτές, αν ο κάτοχος δεν συμπεριφέρεται "οικονομοτεχνικά ορθά" και χρωστάει και της μιχαλόλας.αντί γι αυτό, θα μπορούσες να ανεβάζεις το σύστημά σου (αν υπάρχει κάτι τέτοιο, προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει) για να μας τεκμηριώσεις τις θεωρητικές σου αναζητήσεις..
Δεν θα αφεθεί στην ευγενική παρέμβαση του Ear.Νευράκια και διαπληκτισμοί μέσα στις λεγόμενες ΄΄χρονιάρες μέρες΄΄ είναι πηγή διασκέδασης αντί βαριεστημάρας,αφού βγάζουν στη φόρα πτυχές του χαρακτήρα που καθένας νομίζει ότι μπορεί να καλύψει.κατ' αρχάς θα έλεγα ότι είναι απερισκεψία, αφέλεια και ασέβεια να ανεβάζεις προσωπικά δεδομένα από το χώρο μου χωρίς την άδειά μου.. αντί γι αυτό, θα μπορούσες να ανεβάζεις το σύστημά σου (αν υπάρχει κάτι τέτοιο, προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει) για να μας τεκμηριώσεις τις θεωρητικές σου αναζητήσεις..
το κυριότερο όμως είναι ότι, συνηθισμένος από την προσφιλή σου μέθοδο του θείου Γούγλη ανεβάζεις φωτος αφιλτράριστα και αλόγιστα.. γιατί αν έδινες λίγο προσοχή στην παραπάνω εικόνα θα έβλεπες ότι τα MF 550K είναι OFF !! ΔΕΝ δουλεύουν.. ΔΕΝ είναι συνδεδεμένα.. ΔΕΝ έχουν καλώδια ρεύματος ΔΕΝ έχουν interconnects, ΔΕΝ έχουν καλώδια ηχείων, είτε in είτε out.. βρίσκονταν εκεί για άλλο πρότζεκτ.. τα KEF φαίνεται πεντακάθαρα ότι οδηγούνται από τα Γερούκης, που είναι on, με το καλώδιο ηχείων να ξεκινά πίσω από τους τελικούς και να καταλήγει σ' αυτά..
τέλος, μιας και έχω βαρεθεί τις κακίες και τις κόντρες, αλλά και λόγω των ημερών, έχοντας παρακολουθήσει μερικά από τα γραφόμενά σου, τα οποία προσωπικά με κουράζουν αφόρητα μ' αυτή την αγχωμένη και ασυνάρτητη ψευτοκαθαρεύουσα που προσπαθείς να παντρέψεις τα γκουγκλαριστά σου κείμενα και γραφήματα, θα ήθελα να σου θυμίσω έναν σοφό στίχο του Νιόνιου που λέει.. "κι έρχεται η στιγμή ν' αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ' αφήσεις" .. εσύ πιστεύω φίλε μου έχεις κάνει σφάλμα και στα δυο..
καλή χρονιά να έχουμε.. τους εγκάρδιους χαιρετισμούς μου στη Λόλα..
γλωσσολαλιά
Ρε συ; Βουλευτής είσαι;ξεκάθαρα
Καντηλοαστροναύτης...Ή βουλευτής, ή καντηλαναύτης. Ο Χάρρυ Κλυνν πως το'λεγε;
Μάλλον...μπόγιατζερ - σύνθετος όρος,από τον μπόγια και τον... voyager (=ταξιδιώτης)Ρε συ; Βουλευτής είσαι;
Δηλώνω εκ προοιμίου...ένοχος σε όλα,πλην της καταλογιζόμενης...αντιγραφής ξένων κειμένων.υπαρχουν αυτοι που γραφουν υπαρχουν και οι δικηγοροι τους και τουμπαλιν
χα χα χα
Εἰναι ὀμως και αποτελεσματικὀτατος ... ειρηνοποιὀςνα εξέθετα αλλαγές που δεν θα ήταν δημοσιευμένες στο φωτογραφικό υλικό,έστω και αν γνώριζα ότι θα βρίσκονταν σε ισχύ...
Μοιάζεις να πέφτεις από τα σύννεφα με όσα μαθαίνεις...τελευταίος και καταϊδρωμένος Καρά μου."....Εξάλλου έχω δηλώσει πρόσφατα ότι έχω μικρότερη τη μαγκιά.Και οι λαμπάτοι μου ακόμα είναι πιο παρακατιανοί από τους δικούς σου..."
Τελικα κρυφο-(γ)κουρου, λαμπες κι εσυ; Αυτο-ξεβρακωμα; Αυτο-μαστιγωμα;
Αν μαλιστα αποδειχθει οτι και το RT σου ειναι ειτε σπηλαιωδες είτε μονο BMW μπορει να εχουμε τιποτα αυτοκτονικα επεισοδια στην Κρητη
Γιατι ανοιγεις τετοια θεματα; Αν ο Χ προτιμα την λαμπα ή τη Λολα, δεν χρειαζεται να σε βαλει κριτη στο γουστο του.
Μπα ! για τεθια ψιλοπραματα δε δρωνει ο νταλιμπαν - απο την αλλη, αμα δεν εχει το αλμπουμ που γροικα ο κοτσιδις θα πανε τα προτζεχτ του πισω ...μπορει να εχουμε τιποτα αυτοκτονικα επεισοδια στην Κρητη
κι ασε τσι αλλους να ψαχνουντεμε studio monitor εγγύς πεδίου
και ποια είναι αυτή η αλήθεια να τη μάθουμε κι εμείς που ζούμε στην πλάνη??..........................................................
Εντἀξει με τα γοὐστα μας, ὀλα ΟΚ !
Αλλἀ οι αλἠθειες πρἐπει να λἐγονται.
.....................................................
Ότι πολύ δύσκολα θα βρισκόταν λυχνιακή υλοποίηση ν'ανταποκρίνεται αυτοδύναμα στην επίτευξη υψηλής πιστότητας υπό συνήθεις οικιακές συνθήκες,πρόγραμμα και στάθμες ακρόασης.και ποια είναι αυτή η αλήθεια να τη μάθουμε κι εμείς που ζούμε στην πλάνη??