- Reaction score
- 6.483
.Εγώ τώρα που θέλω παθητικό σαμπ και λαμπατο να το οδηγήσει δεν έχω χρηματικό όριο και δεν βρίσκω τίποτε από τα δύο... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;Καλή Χρονιά σε όλους....
Σύμφωνα με τον Κάρολο Μαρξ: «η σοβαρότητα δεν έβλαψε ποτέ κανένα». Τα συμπεράσματα σου και η «μανία» σου (που πηγάζει από την θρησκευτική σου μισαλλοδοξία φυσικά) προς το άτομο μου δεν συνάδουν με τις θέσεις μου. Έβαλα αποσπάσματα από το βιβλίο Acoustics of Small rooms (Kleiner & Tichy) και αναφέρθηκα στο γνωστό βίντεο του δόκτορος το οποίο και καλώ να δει ο κάθε ενδιαφερόμενος: Επιστημονικά και αποδεκτά πράγματα, δεν είναι ιστορίες για μαγικές λάμπες, καλώδια από τελούριο και άλλα τινά.Το νήμα επιτέλεσε και άλλον εναν σκοπό: να μου θυμίσει πόσοι ζουν ανάμεσά μας που πιστεύουν στο “υπερβατικό” και όχι στο αποδεδειγμένο.
Είτε πρόκειται για θρησκείες, είτε για τον Σώρρα, είτε για την Λόλα, είτε για εναλλακτική ιατρική, τα επιχειρήματά τους είναι πάντα ίδια, ο τρόπος (μη ) σκέψης ίδιος, η επιθετικότητα και η κλάψα ίδια όταν τους δείχνεις το παράλογο.
Και η άγνοια πάλι ίδια, διανθισμένη απο “προσωπικές εμπειρίες και μαρτυρίες φίλων”.
Ενα μικρό ποσοστό σε βάθος χρόνου δραπετεύει, οι υπόλοιποι νομίζω πως είναι γενετικά προκαθορισμένοι προς το “υπερβατικό”, δεν γλιτώνουν με τίποτα.
Πάρτε ο,τι γουστάρετε, μόνο μην κλαίτε πάλι μετά, βαρέθηκα να σας ακούω
Δεν έχω καμία “μανία” μαζί σου. Δεν ασχολούμαι, παρά μόνο για να κάνω πλάκα, και αυτό το έχω πάρει απόφαση μετά τα διάφορα περί Εξέλιξης. Αλλά πάντα θέλω να διαβάζω το τι γράφεις, για να μου υπενθυμίζεται τι κυκλοφορεί ανάμεσά μας.Τα συμπεράσματα σου και η «μανία» σου (που πηγάζει από την θρησκευτική σου μισαλλοδοξία φυσικά) προς το άτομο μου δεν συνάδουν με τις θέσεις μου.
Μα γιατί;Ο,τι και να γράψεις, δεν θα έχω αντίδραση αλλά Χάρης, μην προσπαθείς τζάμπα.
Φλακ γιού ρε!τους φλάκηδες
Δε το λες σωστά.το ενεργα να παρεις ... εχει γινει το ανεκδοτο της χρονιας
Βεβαίως, διότι σε αυτό μόνο εσύ ειδικεύεσαι!Ότι και να έχεις σε θέματα χώρου και μηχανημάτων δεν πρόκειται να πετύχεις το «θαύμα».
καμια σχεση με αυταΕ, βέβαια, μπιενταμπλεγιου, τι περιμένεις.
Καλή χρονιά βρε τρελοκομείο!καμια σχεση με αυτα
καλή χρονιιά πρώτα απ΄όλα με υγεία σε όλους και τις οικογένειες σας..Εγώ τώρα που θέλω παθητικό σαμπ και λαμπατο να το οδηγήσει δεν έχω χρηματικό όριο και δεν βρίσκω τίποτε από τα δύο... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;Καλή Χρονιά σε όλους....
καλη χρονια χρονια να εχουμε ..ενεργα παθητικα..και υγεια πανω απ ολαΚαλή χρονιά βρε τρελοκομείο!
Ωχ, στο σβήσανεΜα γιατί;
Ξέρεις πόσο ωραία ένιωσα;
Τέτοια ανάγκη για γαμωσταυριδι, δεν έχω νιώσει ούτε με τα κακεκτυπα του σκαλουμπακα...
Παρακαλώ πολύ μάλιστα τον κύριο που πετάχτηκε θριαμβολογώντας πως πρόλαβε να το "φωτογραφίσει" , να μου στείλει ένα screenshot με πι εμ , να το' χω να το βλέπω και να γελάω..
Αυτα τα ενωσαμε και παιζουν ωραια πραματακαλή χρονιιά πρώτα απ΄όλα με υγεία σε όλους και τις οικογένειες σας.
Προσπαθώντας να ικανοποιήσω την απαίτηση σου, σου βρήκα ένα λαμπάτο ενισχυτάκι με μόλις 1019 watt για να μπορεί να οδηγήσει κάποιο ...οικιακό subάκι. http://www.chambonino.com/construct/const9.html
Για το παθητικό τώρα, κάτι τέτοιο ίσως?
https://www.thomann.de/gb/hk_audio_l_sub_4000.htm?sid=845cfc8d1bd19f09fa3a4dbd6822902e
και για να μη ξεχνιόμαστε,
πάρτε παθητικά!!!
Ναι, καλά έκαναν...Ωχ, στο σβήσανε
Το ποιος είναι υπεύθυνος είναι σχετικόΝαι, καλά έκαναν...
Άσχετα με το ότι δεν έχω μετανιώσει για την "ευχή" που του έδωσα, τέτοια ποστ πρέπει να διαγράφονται και οι υπεύθυνοι για αυτά να κάνουν ένα "μπανακι".
Υποθέτω πως εγώ το γλύτωσα λόγω της ημέρας..!
Τις γνώσεις μου επέτρεψε μου να τις ξέρω καλύτερα,Αυτα τα ενωσαμε και παιζουν ωραια πραματα
Μακαρι να ηξερες τι σημαινει παθητικα, τι σαμπ και τι ενισχυση .... ημουν σιγουρος οτι θα πεσει(ς) μεσα
Ετσι με γελια βγηκε με γελια και το νεο ετος μπηκε !!
Οντως!Μην παίρνετε ενεργά!
14 warnings, πας για ρεκόρ forum. Θα τονε πας πιπ-κωλ τον Σκαλ.Υποθέτω πως εγώ το γλύτωσα λόγω της ημέρας..!
Λογικό είναι...ως αρχιφλυφτης σύμφωνα με τον Καραμητρο, έχω και ιδιαίτερη μεταχείριση στο σάιτ.....στα warnings...14 warnings, πας για ρεκόρ forum. Θα τονε πας πιπ-κωλ τον Σκαλ.