- Reaction score
- 15.466
Δε γίνεται μρε κουμπάρε...!
Κοπέλια μη με ταραχατε και γροικω ντη καινουργια μου μουσαβλέπει βυζγιά - πατάει λάικ...
Δε γίνεται μρε κουμπάρε...!
Κοπέλια μη με ταραχατε και γροικω ντη καινουργια μου μουσαβλέπει βυζγιά - πατάει λάικ...
ε τοτε η συζητηση ειναι ληξανΟ crown είναι καλός και στο Γυμναστήριο που παω και εκει crown εχουν.
Αυτό λέω και γω.Προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμος.??????ε τοτε η συζητηση ειναι ληξαν
Κι όμως, γίνεται, και το πάω και παραπέρα, το ξεχειλώνω κιόλας: ούτε ξέρει τι του αρέσει, ούτε είναι σταθερό αυτό που του αρέσει, ούτε καν υπάρχει κάτι για να του αρέσει ή να μη του αρέσει! There is no spoon!Δεν γινεται ρε φιλαρακι να λες στον αλλον τι του αρεσει και τι οχι.Δεν γινεται.
Καλό βράδυ,Κωστα νομιζω οτι αδικεις τον εαυτο σου.Πραγματικα θα ηθελα να γνωριστουμε να επισκεφθω τον νεο σου χωρο (θα ειναι εμπειρια για μενα) ,να ερθεις κι εσυ στο σπιτι μου (με μπουσμιλς οχι μακαλαν ειμαι του irish) και να μιλησουμε.Για μενα ειναι δεδομενο οτι εχεις γνωσεις.Μαλλον ομως εχεις παρασυρθει απο καποιους κλακαδορους και εχεις χασει την ρεγουλα.Και ριχνεις και κοσμο στον κουβα ( οχι εσκεμμενα) .Δεν γινεται ρε φιλαρακι να λες στον αλλον τι του αρεσει και τι οχι.Δεν γινεται.Στην ευχαριστηση και στα γουστα οι κανονες χαλαρωνουν.Οκ δεν καταργουνται αλλα υπαρχει πλουραλισμος.Και ευτυχως δηλαδη. Και μην μου απαντησεις οτι ειναι φορουμ τεχνολογιας γιατι αν δεις τα αρχικα ποστ καποιων που περιμενουν να ποσταρεις για να κανουν like θα βαλουμε τα γελια.Εντελως φιλικα στα γραφει καποιος που εχει μαθει απο καποια ποστ σου....
Δυστυχώς Bhutia η ασέλγεια εδώ δεν περιορίζεται μόνο στην κακοποίηση της γλώσσας, αυτό θα ήταν υποφερτό, είναι πολυεπίπεδη, και επεκτείνεται στο ύφος, και στις συμπεριφορές, στον τρόπο σκέψης γενικότερα ορισμένων, (λίγων) μελών.(Φτου μου,πάλι ασέλγησα στη γλώσσα)
Χάρη εξεπλάγην! Δεν περίμενα ότι θα μπορούσες εσύ να γράφεις τέτοια πράγματα. To παρακάτω βεβαίως και δε μου προκαλεί καμιά εντύπωση:από τον @Bhutia να υιοθετήσει έναν τρόπο γραφής κατανοητό στο τηλεοπτικό κοινό των πρωινάδικων ,
ούτε αυτό:Η γλώσσα του υποφαινομένου είναι...λυχνιακής τοπολογίας.Η λειτουργία της συναρτάται με το σύνθετο φορτίο του εκάστοτε αποδέκτη.
Αλλά εσύ;Καταλαβαίνω όμως συχνά, ότι είναι λίγοι οι αποδέκτες που θα τον κατανοήσουν, διότι (απλώς) θέλει υπόβαθρο.
Δεν το εχω παρει χαμπαρι να το εχει πει καπου,τουλαχιστον μ αυτον τον τροπο.Θα ηταν εντελως παραλογο.Αν εχω καταλαβει ο Κωστας λεει οτι αν τηρουνται τα βιβλια θα παιζει καλα.Οκ.Δεν λεει κανεις σοβαρος το αντιθετο.ότι δεν τον ενδιαφέρει να του αρέσει ή όχι αυτό που ακούει,άν δεν πληρούνται όλα όσα προβλέπονται απο τα βιβλία.
Νίκο ,αυτό που έγραψα δεν περιέχει καμμία αναφορά και κανένα υπονοούμενο σχετικά με προηγούμενό σου μήνυμα ,ούτε και είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου όταν το έγραψα.Χάρη εξεπλάγην! Δεν περίμενα ότι θα μπορούσες εσύ να γράφεις τέτοια πράγματα. To παρακάτω βεβαίως και δε μου προκαλεί καμιά εντύπωση:
Δεν το εχω παρει χαμπαρι να το εχει πει καπου,τουλαχιστον μ αυτον τον τροπο.Θα ηταν εντελως παραλογο.Αν εχω καταλαβει ο Κωστας λεει οτι αν τηρουνται τα βιβλια θα παιζει καλα.Οκ.Δεν λεει κανεις σοβαρος το αντιθετο.
Χάρη δέχομαι απολύτως όσα μου λες, μάλλον εγώ σε παρεξήγησα. Άλλωστε η μέχρι τώρα πορεία σου δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Τα post σου τα χαρακτηρίζει η μετριοπάθεια και το καλώς εννούμενο χιούμορ.Νίκο ,αυτό που έγραψα δεν περιέχει καμμία αναφορά και κανένα υπονοούμενο σχετικά με προηγούμενό σου μήνυμα ,ούτε και είχα κάτι τέτοιο στο μυαλό μου όταν το έγραψα.
Θες το πιστεύεις ,θες όχι ,αλλά σου μιλάω με απόλυτη ειλικρίνια.
Κακό timing που λέμε και στα μέρη μου..Χάρη δέχομαι απολύτως όσα μου λες, μάλλον εγώ σε παρεξήγησα. Άλλωστε η μέχρι τώρα πορεία σου δείχνει ακριβώς το αντίθετο. Τα post σου τα χαρακτηρίζει η μετριοπάθεια και το καλώς εννούμενο χιούμορ.
Γ' αυτό και δήλωσα την έκπληξή μου.
Κανένα πρόβλημα, ειλικρινά.
Συγγνώμη...
Δε θέλω τέτοιους φίλουςΝαι ο Κώστας δεν εμπιστεύεται τα αυτιά του! -Μόνο μετρήσεις ?
Άποψη μου!
Ξέρω ότι δεν σε νοιάζει Κώστα.
Δεν είναι όλα τα ενεργά καλά ! Τα ακριβά μπορεί και να είναι .
Δεν είναι όλα τα παθητικά καλά ! Τα ακριβά μπορεί και να είναι ....το ίδιο ισχύει και στα δυο.
Δεν είναι καλοί μόνο οι crown( που δεν θα έπαιρνα με τίποτα ) ασε που μόνο crown θα υπήρχαν...και ναι δεν είναι μόνο η ισχύς υπάρχει και η ποιότητα στα υλικά .
Υπάρχουν λάμπατοι πολύ καλύτεροι από τρανζιστορατους. Ακριβοί αλλά υπάρχουν.
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση όπως και σε πολλά πράγματα γύρω μας ...δεν χρειάζεται να επιβάλουμε τις δικές μας πεποιθήσεις σε όλλους.
Σε πολλά συμφωνώ με τον Κώστα αλλά ο τρόπος που εκφράζει την άποψη του πρέπει να αλλάξει ....όσο πλάκα και αν έχει!
Οχι Χαρη, εγω φταιω διότι επέτρεψα στον εαυτό μου να κρίνει λάθος...Δε με παρεξηγησες, παρεξηγήθηκα μόνος μου από απροσεξία
Είναι μεν ενθαρρυντικό για την εξέλιξη του νήματος να μην δαιμονοποιούνται μεμονωμένοι χαρακτήρες,αλλά μάταιο να δαιμονοποιηθούν όσοι καλπάζουν με το άτι...της φαντασίας τους.Δυστυχώς Bhutia η ασέλγεια εδώ δεν περιορίζεται μόνο στην κακοποίηση της γλώσσας, αυτό θα ήταν υποφερτό, είναι πολυεπίπεδη, και επεκτείνεται στο ύφος, και στις συμπεριφορές, στον τρόπο σκέψης γενικότερα ορισμένων, (λίγων) μελών.
Συνεχίστε τον καλπασμό σας, (οι λίγοι), μην αφιππεύσετε ποτέ, μην αφήσετε κανένα να σταθεί εμπόδιο. Καλπάστε!
Χάρη εξεπλάγην! Δεν περίμενα ότι θα μπορούσες εσύ να γράφεις τέτοια πράγματα. To παρακάτω βεβαίως και δε μου προκαλεί καμιά εντύπωση:
ούτε αυτό:
Αλλά εσύ;
Είθε να κατανοήσεις ότι αυτό που εσύ θεωρείς φαντασία, είναι μια πραγματικότητα για το σύνολο. Είναι κατάλληλη η στιγμή να αποδράσεις από αυτή, και να επανέλθεις. Έχεις το ερέθισμα. Κάντο.αλλά μάταιο να δαιμονοποιηθούν όσοι καλπάζουν με το άτι...της φαντασίας τους.
Όσο περισσότερο ανέρχεται το ύψος της πιστότητας,τόσο θα προσεγγίζουν μεταξύ τους οι επιδόσεις των συσκευών.Δεν λέει μόνο αυτό.
Λέει ότι όλα τα Ηχεια ακούγονται το ίδιο.( αφού όλα μετράνε καλά) ....εγώ όταν αλλάζω Ηχεια στον ίδιο χώρο αλλάζω και ήχο!
Λέει ότι μόνο ο χώρος παίζει ρόλο και στην τελική μόνο τον χώρο ακούς ! ( ότι ηχείο και να βάλεις μέσα )?
Ότι δεν χρειαζετμνα ψάχνει κανείς για ενισχυτές . Πρέπει απλά να πάρεις ενεργά. Άλλο βέβαια που εγώ ξέρω ενεργό ηχείο με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς τελικών ενισχυτών ( η pmc βγάζει το mb2 με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς τελικών ) Η ενεργά και παθητικά με την ίδια καμπίνα ? Είναι δυνατόν?
Οτι με ψηφιακό dsp ( δηλ ενεργή παρέμβαση στο ηχητικό σήμα ) ακούς πιο σωστά.?
Ναι ο Κώστας δεν εμπιστεύεται τα αυτιά του! -Μόνο μετρήσεις ?
Άποψη μου!
Ξέρω ότι δεν σε νοιάζει Κώστα.
Δεν είναι όλα τα ενεργά καλά ! Τα ακριβά μπορεί και να είναι .
Δεν είναι όλα τα παθητικά καλά ! Τα ακριβά μπορεί και να είναι ....το ίδιο ισχύει και στα δυο.
Δεν είναι καλοί μόνο οι crown( που δεν θα έπαιρνα με τίποτα ) ασε που μόνο crown θα υπήρχαν...και ναι δεν είναι μόνο η ισχύς υπάρχει και η ποιότητα στα υλικά .
Υπάρχουν λάμπατοι πολύ καλύτεροι από τρανζιστορατους. Ακριβοί αλλά υπάρχουν.
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση όπως και σε πολλά πράγματα γύρω μας ...δεν χρειάζεται να επιβάλουμε τις δικές μας πεποιθήσεις σε όλλους.
Σε πολλά συμφωνώ με τον Κώστα αλλά ο τρόπος που εκφράζει την άποψη του πρέπει να αλλάξει ....όσο πλάκα και αν έχει!
Μπα..Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση όπως και σε πολλά πράγματα γύρω μας
Σωστά. Πχ στην μαγειρική, ίσως και στην πολιτική!δεν χρειάζεται να επιβάλουμε τις δικές μας πεποιθήσεις σε όλλους.
Δυστυχώς όμως δεν εκφράζω προσωπικές απόψεις στα στέρεα, εδώ και χρόνια!Σε πολλά συμφωνώ με τον Κώστα
Δεν γνωρίζετε τις απόψεις μου!αλλά ο τρόπος που εκφράζει την άποψη του πρέπει να αλλάξει ....όσο πλάκα και αν έχει!
Οκ, διαφωνείς.Κοινώς γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του το προσωπικό του γούστο.Αυτό αποτελεί προσωπική και ενσυνείδητη επιλογή μετά από την μακρόχρονη ενασχόληση του με το χόμπυ.
Η υιοθέτηση όμως αυτής της άποψης από άλλους αβασάνιστα δεν με βρίσκει σύμφωνο.