- Reaction score
- 1.529
Απο προσωπική εμπειρία θεωρω - κι έχω ήδη αναφέρει στο νήμα - οτι χωρίς ethernet, δεν θα πρέπει να περιμένεις και πολλά απο το συγκεκριμένο μηχανάκι...
Δέν μπορώ παρά να συμφώνησω απολύτως.Απο προσωπική εμπειρία θεωρω - κι έχω ήδη αναφέρει στο νήμα - οτι χωρίς ethernet, δεν θα πρέπει να περιμένεις και πολλά απο το συγκεκριμένο μηχανάκι...
Τα χρώματα σου φαίνονται ξεπλυμένα σε HDR περιεχόμενο ή παντού?Λοιπόν συνφορουμιτες όλα βαίνουν καλώς μέ το δίκτυο.
Αν δεν μού κάνει κάνα κουλό και δεν θα βλέπει το Ethernet adapter όταν το mi box "ξυπνά" από sleep mode τότε όλα θά είναι σωστά με τό δίκτυο.
Απορώ τι είχαν στο μυαλό τους οι κινέζοι όταν αποφάσιζαν νά μην εξοπλίσουν το μηχανάκι με Ethernet.
Τέλος πάντων,
Μήπως υπάρχει κάνα οδηγός ρυθμίσεων γιά το mi box σέ συνδυασμό με kodi ;
Σάν ξεπλυμενα μού φαίνονται τά χρώματα.
Καί η κίνηση της εικόνας δέν είναι καί η καλύτερη.
Προέρχομαι απο WD καί έχω χάσει επεισόδια στο Android.
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
Γενικά παντού , η εικόνα του είναι κάπως...Τα χρώματα σου φαίνονται ξεπλυμένα σε HDR περιεχόμενο ή παντού?
Μέσα από το Google play του mi box εγκατέστησε μία εφαρμογή ελέγχου δικτύου όπως αυτή.Εξακολουθω και εχω το ιδιο προβλημα και με 24 hz
Πειραζοντας λιγο τις ρυθμισεις του Kodi (το HD scaling) βελτιωθηκε καπως αλλα εξακολουθει και κανει κολληματακια οπως και στο Vlc
Σχετικα με το wifi δε το εχω μετρησει μεσα απο το Mi Box (υπαρχει τροπος?)
Αλλα μετραω το wifi απο κινητο και ειναι ειναι σταθερα πανω απο 95Mbps
Ευχαριστω για την απαντηση
Καλησπέρα, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το Developer Options (Settings, About και πατάς το build 7 φορές). Τώρα στο dev. options υπάρχει μια επιλογή Background process limit, βάλτο στο 4 ή και πιο χαμηλά. Θεωρητικά ίσως να μην έχει θέμα το Netflix ή άλλες εφαρμογές για βιντεο stream. Αν κάνεις force restart την συσκευή όμως, τσέκαρε την πάλι την ρύθμιση, διότι νομίζω πως γυρνάει σε default. Ελπίζω να βοήθησα.Το εγκατεστησα και η ταχυτητα ειναι πολυ καλη (86 download και 10 upload)
Κατεβασα τον Mx player και ευτυχως δε κανει κανενα κολλημα.
Αλλα αυτα τα συνεχομενα κολληματα στο netflix μου κανουν μεγαλη εντυπωση. Οτι και αν βαλω να παιξει απο Netflix παιζει με σπασιαματκια καθε 5 δευτερολεπτα
Το δοκιμασα και νομιζω στο Netflix βοηθησε... Ευχαριστω πολυΚαλησπέρα, δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το Developer Options (Settings, About και πατάς το build 7 φορές). Τώρα στο dev. options υπάρχει μια επιλογή Background process limit, βάλτο στο 4 ή και πιο χαμηλά. Θεωρητικά ίσως να μην έχει θέμα το Netflix ή άλλες εφαρμογές για βιντεο stream. Αν κάνεις force restart την συσκευή όμως, τσέκαρε την πάλι την ρύθμιση, διότι νομίζω πως γυρνάει σε default. Ελπίζω να βοήθησα.
Μπορεις να παρεις μια ιδέα απο εδω...Καλησπερα, λογω του οτι ειμαι λιγο ασχετος.
Εχω παρει το tv box, πως εγκαθιστω εφαρμογες που δεν υπαρχουν στο πλει στορ του tv box, οπως pocorn, freeflix ?
Πρεπει πρωτα να κατεβασω downloader η chrome, η πιο απλη μεθοδος?
Το codi μου φενεται λιγο δυσκολο.
Μιας και με ενδιαφερουν οι ταινιες εχει δοκιμασει κανεις αυτο εδω?