Ηχητικές και γευστικές απολαύσεις στην Θεσσαλονίκη - To Kοτσιδόσπιτο

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.448
Δε ξέρω αν είναι λάθος ή όχι η σύνδεση, πάντως όταν είχα το rel strata II και ακολουθώντας τις οδηγίες του κατασκευαστή το είχα στήσει τόσο καλά που...δεν το άκουγα.
Δηλαδή το άκουγα αλλά δεν το έβλεπα.
Δε ξέρω αν με πιάνετε.
Είχα strata II, III και V. Σε πιάνω.

Δυστυχώς τα προσιτά / μικρά μοντέλα της REL δεν ήταν για καγκουριλίκια. Αλλά πάντα μπορούσες να προσθέσεις τεμάχια, κάτι που παλιότερα δεν πέρναγε από το μυαλό μας.

Last edited:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
29.851
To REL Strata II ήταν το πιο ποιοτικό σαμπ, που είχα.
Όχι το πιο δυνατό.
Η μουσική ήταν απόλαυση μαζί του.
Στις ταινίες έδινε μπάσο, αλλά όταν έκανε μια έκρηξη δεν άκουγες δυναμίτη, αλλά στρακαστρούκες.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.051
Πολύ μπροστά ρε παιδιά! :drinks: με τα θηρία σας!

Μιλάω και εγώ με το yamaha yst 515, και τα rp 150.
Που πας ρε Καραμήτρο! :headbang:

platon

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.444
Μπραβο John...................τωρα εισαι κορυφη.
Ενταξει ...........λιιιιιιιιιιγο ακομα.

Το Hi Level Input στο σαμπ η Avantgarde το εχει..........σχεδον 20 χρονια τωρα.

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.051
Δεν έβαλα Like, αξίζεις κάτι πολύ παραπάνω!
Συγχαρητήρια φίλε, γα το επίπεδο γενικά, την ποιότητα του χώρου, του συστήματος, του τεράστιου μουσικού θησαυρού σου, αλλά και της Οικογένειάς σου!
Αν και δεν έχω χρόνο τούτη την περίοδο, μου ήταν αδύνατο, να μην ξεφυλλίσω μία μία όλες τις σελίδες του θέματος.
Επίσης , συγχαρητήρια και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της Παρέας!

Είμαι τελικά πολύ τυχερός που είμαι μέλος του Avsite μας!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.361
Μπραβο John...................τωρα εισαι κορυφη.
Ενταξει ...........λιιιιιιιιιιγο ακομα.

Το Hi Level Input στο σαμπ η Avantgarde το εχει..........σχεδον 20 χρονια τωρα.
Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε platon να σαι καλα! θα ρυθμιστει ακομα καλυτερα το σαμπ και θα κελαηδισει κι αλλο!
[DOUBLEPOST=1548184377][/DOUBLEPOST]
Δεν έβαλα Like, αξίζεις κάτι πολύ παραπάνω!
Συγχαρητήρια φίλε, γα το επίπεδο γενικά, την ποιότητα του χώρου, του συστήματος, του τεράστιου μουσικού θησαυρού σου, αλλά και της Οικογένειάς σου!
Αν και δεν έχω χρόνο τούτη την περίοδο, μου ήταν αδύνατο, να μην ξεφυλλίσω μία μία όλες τις σελίδες του θέματος.
Επίσης , συγχαρητήρια και σε όλα τα υπόλοιπα μέλη της Παρέας!

Είμαι τελικά πολύ τυχερός που είμαι μέλος του Avsite μας!!!

σ ευχαριστω πολυ για τα ομορφα σου λογια!
αν κ υπερβαλλεις λιγο νομιζω, δεν ειναι τιποτα φοβερο αυτο που εχω, απλα ειναι προσωπικο οποτε μ ευχαριστει ιδιαιτερα. Αν κ πρεπει ν ακουσεις για να καταλαβεις...
Εμεις ολοι κι ο καθενας απο εμας ειμαστε κι αποτελουμε το AvSite, τα μελη. εμεις ολοι, μαζι.
οποτε ολοι ειμαστε μια μεγαλη παρεα!

σ ευχαριστω κ παλι.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
Στην μεγαλη μεγαλη χθεσινη αναβαθμιση λοιπον, που μετετρεψε και απογειωσε ακομα παραπανω το συστημα,

προστεθηκαν οι νεοι special edition edition ενισχυτες της Hypex με NCore 400 , και 2 σπεσιαλ sub ακια του Troels.

Monoblock, το καθενα ανα καναλι, προστεθηκαν στα ηδη μεγαλα ηχεια υψους περ. 1.4 μ και βαρους σχεδον 100 κιλων με 2χ 9 ιντσα γουφερ ανα καναλι.

Οχι , δεν ειναι αυτο που νομιζετε...

Χωρις αναλυτικοτατες ρυθμισεις με μικροφωνα ακομα, που θα γινουν τις προσεχως, συντονιζε η οικοδομη καθαροτατα σα να γινεται σεισμος στο σπιτι, οταν επρεπε και με ταχυτατη ατακα και δεσιμο και kick οταν παλι επρεπε.

Εδεσαν πολυ ομορφα με ταχυτητα, ογκο και ρυθμο, αν δεν φαινοντουσαν δυσκολα να πει καποιος κατι για την ομοιογενεια τους. κΙ θα ρυθμιστουν ακομα καλυτερα , οποτε θα παιξουν πολυ καλυτερα προσεχως.

Οσο για τα ενισχυτικα, ανεβηκε το συστημα ενα ακομα επιπεδο, παιζει εκλπηκτικα. Ατελιωτες, πραγματικα σταθμες, οδηγηση πραγματικα χωρις ορια, με τη διαφορα οτι και σε πολ χαμηλες σταθμες το συστημα δειχνει παλι τα δοντια του, με βελτιωση ξεκαθαρη της στερεοφωνικης εικονας, μεταξενια πριμα, μεγαλυτερο βαθος σκηνης, περισσοτερο ελεγχομενο χαμηλο με καλυτερο ακομα σβησιμο και ατακα.

Ενα επιπεδο επανω, το ηχειο μου πλεον δεν πιστευα ποσο καλα μπορει να παιξει , τοσο καλα..

Εντασεις, απιστευτα υψηλες, δεν κρατιοταν να ουμε ο Κωστας, ασε ν ακουσω, ασε ν ακουσω γουσταρω ελεγε, ε, στο τελος του πηρα το remote, περιμενα απο στιγμη σε στιγμη να χτυπησει το κουδουνι των παραπονων απο τους γειτονες..
Τοσο απιστευτα δυνατα αλλα χωρις ΙΧΝΟΣ παραμορφωσης, πραγματικα οσο ανεβαινε η ενταση τοσο περισσοτερο το ευχαριστιομασταν . Με ειχε πονεσει η καρδια μου ενα πραμα, ενα σφιξιμο....

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, και ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ, θυμαμαι τις στιγμες που ακουγα με τους λαμπατους μου και.... βαζω τα γελια πραγματικα ομως!!!

:D:p:focus:

Μερικες φωτο ακομα και να πεταξω το μπαλακι στον Κωστα, να μας τα πει αυτος καλυτερα οπως μονο αυτος ξερει, Κωστας ΕΑΡ.

View attachment 116018

View attachment 116019

View attachment 116020

View attachment 116021
Πω ρε Γιάννη τα ηχεια σου μεγάλος έρωτας.......:hi:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.051
Σ ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε platon να σαι καλα! θα ρυθμιστει ακομα καλυτερα το σαμπ και θα κελαηδισει κι αλλο!
[DOUBLEPOST=1548184377][/DOUBLEPOST]

σ ευχαριστω πολυ για τα ομορφα σου λογια!
αν κ υπερβαλλεις λιγο νομιζω, δεν ειναι τιποτα φοβερο αυτο που εχω, απλα ειναι προσωπικο οποτε μ ευχαριστει ιδιαιτερα. Αν κ πρεπει ν ακουσεις για να καταλαβεις...
Εμεις ολοι κι ο καθενας απο εμας ειμαστε κι αποτελουμε το AvSite, τα μελη. εμεις ολοι, μαζι.
οποτε ολοι ειμαστε μια μεγαλη παρεα!

σ ευχαριστω κ παλι.
Απλά ενθουσιάστηκα από τον μεγάλο αριθμό των ποιοτικών σου Lp, πολύ σπάνιο επίτευγμα για την εποχή. Ηχεία, σε άλλο επίπεδο, πικαπάρα, revox κλπ κλπ κλπ.
Κάθε μουσικόφιλος φαντάζομαι έτσι θα σκέπτεται.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Σημερα ειχαμε με τον Αλεξ κουβεντα εδω, και ...ονειρωξαμε μεσημεριατικα;)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.354
Members
38.307
Νεότερο μέλος
verouksp