- Reaction score
- 81.162
Θα σου πω...μέχρι την άλλη εβδομάδαΑγοράζω αν δεν τα θες...![]()
Θα σου πω...μέχρι την άλλη εβδομάδαΑγοράζω αν δεν τα θες...![]()
δεν ξέρω...θα το τολμήσω....ίσως το ΣΚ...
αλλά όποιος έχει 8320 ας είναι έτοιμος για ανταλλαγή![]()
Pics or it didn't happen!ποιο κουτί ρε φίλε...μου ήρθε o πακετάς της speadex και μου λεει..θα σε γ@μήσω
ειλικρινά δεν νομίζω να μπορέσω να τα πάω σπίτι άμεσα...πρέπει να συνέλθω εγώ πρώτα για να δείχνω ψύχραιμος όταν θα δίνω εξηγήσεις
τα τοποθέτησα πάνω σε βάσεις ξάπλα...πήρα ένα σκαμπό το έβαλα ανάμεσα...πήρα το καφεδάκι μου..το ηλεκτρονικό.....ανέβηκα πάνω στο σκαμπό όρθιοςκαι έβαλα 2-3 τραγουδάκια να δω τι φτιάν...ενώ ο κόσμος με κοιτούσε από την βιτρίνα...τι κάνει ο μλκς εκεί πάνω?
είναι και μπασαριστός ο cav...
είναι αυτό που μου είπε και ο Εαρ....το gamwmidbass της jbl βαράει στο σπλήνα![]()
Γιώργο...αλήθεια..
Pics or it didn't happen!![]()
όπως ?Αν θες μικρά, μπορούν να βρεθούν κάποια ενεργά να μη πολυφαίνονται.![]()
2 πήρα...για να δω πως παίζν μουσική...γι αυτό και ήθελα 10 ιντσοΠόσα πήρες; 6; 8;
Όχι φωτογραφία των ηχείων ρε φιόγκο! Εννοούσα φωτογραφία του σκηνικού που περιέγραψες! Όρθιος στο σκαμπό κτλ...!
Όχι φωτογραφία των ηχείων ρε φιόγκο! Εννοούσα φωτογραφία του σκηνικού που περιέγραψες! Όρθιος στο σκαμπό κτλ...!
άσε...Κωστή...μη σου πω τι θα πάρω...Καλορίζικα... ότι πρέπει για κανάλια υψους
Για sur πάρε τα 8ιντσα![]()
Σωστά δεν ξέρεις τι μπορεί να σιμβεί..στίς κρυσταλιέρες.Γιώργο...αλήθεια..
η κατάσταση είναι κριτικαλ...
θα ζήσω στιγμές Αννίτας στο σπίτι![]()
![]()
Y.Γ.μ αρέσει που τα ήθελα και για surround![]()
το γκάζι ειλικρινά είναι το τελευταίο....τρομερή διασπορά Γιώργο....τι να λέμεΈλα δώσε γκάζι λέμε.....
καλά αν μάθεις και τι ιδέα μου έβαλε κάποιος για ένα σημείο δίπλα στη μία κρυσταλλιέρα...και που την μελετάω....θα κλάψουν μανούλεςΣωστά δεν ξέρεις τι μπορεί να σιμβεί..στίς κρυσταλιέρες.![]()
Α, τα γνωστά.όπως ?
.θα κλάψουνει η μανούλεςα μου![]()
Αν θελεις την οικογενειακη σου γαληνη,μην αφησεις αυτη την ευκαιρια να χαθει."Πασαρε" τα σε σε κανενα κοροιδ..πελατη ηθελα να πω και αμα λαχει,κανε του και μερικες ατοκες δοσεις .άσε...Κωστή...μη σου πω τι θα πάρω...
Υ.Γ.Και όση ώρα περνάει δεν μικραίνουν κιόλας τα gamiδια...δεν συνηθίζονται στο μάτι
άσε που
κάθε τόσο μπαίνει και ένας πελάτης και λέει..''Πωωω τι είναι αυτά τα νταμάρια?''![]()