- Reaction score
- 79.997
Νομίζεις...
να σαι καλά Timara ευχαριστώ πολύ και σε εσένα εύχομαι τα καλύτεραΜε το καλό Χάρη!
Νομίζεις...
να σαι καλά Timara ευχαριστώ πολύ και σε εσένα εύχομαι τα καλύτεραΜε το καλό Χάρη!
Μια χαρα ειναι οι κρυσταλλιερες και η πλατη στον τοιχο.....φυσιολογικα πραγματα σαλονιουΔεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία. Το είπα προ ημερών.
Ολα πούλημα ή αποθήκευση, τιβι και ηχομπάρα..
Δεν το εχω δει ποτέ!Για εκεινους που κρεμανε μπουχαρες και νομιζουν οτι κατι εκαναν τι λες ;
Προσεκτικά..Δεν το εχω δει ποτέ!
Άμα είναι καλή η μπουχάρα, χειροποίητη, γουστάρω φουλ. Ισως μάλιστα να ειναι καλή λύση για πίσω απο τον καναπέ για τον 666
Προσεκτικά..
στον αφτια να τα δειχνεις αυτα βρε....ο dimi εχει κρεμαστες μπουχαρεςΠροσεκτικά..
Όχι, δεν έχω, αλλά με αυτά που βλέπω σκέφτομαι να βάλωστον αφτια να τα δειχνεις αυτα βρε....ο dimi εχει κρεμαστες μπουχαρες
Tώρα που σε ξεγέλασα και θα σου στείλω το σάπιο κεντρικό θα σιάξουν όλα ρε μην ανησυχείς.....
από χθες...σήμερα σε έπιασε?Mpa το κοψα στον ύπνο γιατί χθες με τον Μελίδη φάγαμε τον άμπακο με συνοδεία ζύθου και μετά εγώ ήπια άλλες 5 για να χωνέψω.... Τραβάει πολύ μπύρα αυτή η πόλη... χαχαχ
από παντού βάλλεσαι και εσύ καημένο μουΕ με σήκωσε κι αυτός ο Μάριος σήμερα πρωινιάτικα δεν πρόλαβα να χορτάσω ύπνο λέμε....
Μα και σύ στο ''alibaba'' πας και ψάχνεις; Πάλι καλά που δε σου έβγαλε κανένα μαγικό λυχνάρι να ζήσεις τις χίλιες και μία νύχτες!και εκεί που έψαχνα σχέδια για πανελάκια να βάλω στο ταβάνι ή όπου αλλού
να σου που πέφτω
Ε με σήκωσε κι αυτός ο Μάριος σήμερα πρωινιάτικα δεν πρόλαβα να χορτάσω ύπνο λέμε....
Μη λες ονόματα.......... χθες με τον Μελίδη φάγαμε τον άμπακο ..........