alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 30.984
Thank you Anyway!!Σε ενδιαφέρει να μάθω?
***δεν υπάρχει ρωτησα sorry
Thank you Anyway!!Σε ενδιαφέρει να μάθω?
***δεν υπάρχει ρωτησα sorry
Παιζοντας Tidal masters μεσω της εφαρμογης Tidal στο πισι και μεσω Audirvana, εχω την εντυπωση πως στη δευτερη περιπτωση ακουγεται καλυτερα. Το ιδιο παρατηρησα παιζοντας αρχεια με Foobar2000 και Audirvana (σα να ακουγεται καλυτερα το δευτερο). Λανθανω;Βάλτε Audirvana είπαμε. Και αφήστε την γκρίνια.
Νόμιζες πως έκανα πλάκα; Το Audirvana αξίζει τα λεφτά του, και σε ήχο και σε ευκολίες.Παιζοντας Tidal masters μεσω της εφαρμογης Tidal στο πισι και μεσω Audirvana, εχω την εντυπωση πως στη δευτερη περιπτωση ακουγεται καλυτερα. Το ιδιο παρατηρησα παιζοντας αρχεια με Foobar2000 και Audirvana (σα να ακουγεται καλυτερα το δευτερο). Λανθανω;
Το ειχα υποβαλλει και εγω αυτο το ερωτημα χωρις απαντηση ομωςΥπάρχει κάποια υποβάθμιση της ποιότητα αν βάλουμε "κανονικοποίηση στάθμης"; Είναι λίγο σπάσιμο από κομμάτι σε κομμάτι που αλλάζει η στάθμη.
προβλήματα που έχει ο κόσμος να δεις... για βρεγμένη σανίδα είμαστε.
Ξερουμε εαν θα ακολουθησει το ιδιο για τα iOS μηχανακια της apple?Θα ήθελα να ενημερώσω, στην περίπτωση που κάποιος δε το γνωρίζει, ότι η ποιότητα ήχου του Tidal αναβαθμίστηκε σε συσκευές αναπαραγωγής που χρησιμοποιούν Android, από Hi Fi σε Master. Καλό νέο νομίζω για όσους χρησιμοποιούν σαν μέσο αναπαραγωγής συσκευές με το συγκεκριμένο λογισμικό, φτάνει να κάνει μια ενημέρωση στην υφιστάμενη εφαρμογή.. View attachment 116480
Δυστυχώς δε το γνωρίζω. Μια ερώτηση στο help center θα σου έλυνε νομίζω την απορία.Ξερουμε εαν θα ακολουθησει το ιδιο για τα iOS μηχανακια της apple?
Thanks. Λογικα θα το κανουν αφου το εκαναν για τα android... Ας ελπιζουμεΌχι ακόμα.
Ετοιμαζόμουν να το κάνω!Όχι ακόμα.
Σωστά. Πολύ σωστά. Ίσως όμως με ενα ποιοτικό ηχείο bluetooth, να καταλάβει κανείς κάτι. Ίσως..Δεν ξέρω τι νόημα εχει στην πραγματικότητα.
Ακόμα και εάν δεχτούμε πως τα αρχεία MQA ακούγονται καλύτερα απο τα FLAC-ALAC, αυτό θα γίνει αντιληπτό μόνο σε εξαιρετικά συστήματα/χώρους, και όχι εν κινήσει με ένα smartphone.
Προσωπικα εχω ελπιδα ή τουλαχιστον προσδοκια. Στριμαρω απο το ipad μεσω airplay στο streamer μετα παει στο dac κλπ.Δεν ξέρω τι νόημα εχει στην πραγματικότητα.
Ακόμα και εάν δεχτούμε πως τα αρχεία MQA ακούγονται καλύτερα απο τα FLAC-ALAC, αυτό θα γίνει αντιληπτό μόνο σε εξαιρετικά συστήματα/χώρους, και όχι εν κινήσει με ένα smartphone.
Και στο ηxοσύστημα του αυτοκινήτου σου, εάν έχει usb για διασύνδεση, ή bluetooth..Προσωπικα εχω ελπιδα ή τουλαχιστον προσδοκια. Στριμαρω απο το ipad μεσω airplay στο streamer μετα παει στο dac κλπ.
Να δουμε
Με airplay δεν...sorryΠροσωπικα εχω ελπιδα ή τουλαχιστον προσδοκια. Στριμαρω απο το ipad μεσω airplay στο streamer μετα παει στο dac κλπ.
Να δουμε