Μετακόμιση σε νέο χώρο almost complete (daharis666)

Reaction score
2.911
:roflmao:
[DOUBLEPOST=1550091987][/DOUBLEPOST]
μάλλον...ο περσοναλ σιδεράς μου δεν χαμπαριάζει...ότι του έχω δώσει το έχει κάνει:)
Δεν κατάλαβα ακριβώς το σχεδιασμό, απλά επισημαίνω οτι οι βάσεις αφήνουν απόσταση από τον τοίχο.
Επομένως αν θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις "κανονικά" και για τα main LR, δε μπορείς να τα έχεις κολλητά στον τοίχο, όπως στην πρόχειρη τοποθέτηση της φωτογραφίας... Μπορεί βέβαια να το ξέρεις ήδη, απλά το αναφέρω καλού-κακού :)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.020
Δεν κατάλαβα ακριβώς το σχεδιασμό, απλά επισημαίνω οτι οι βάσεις αφήνουν απόσταση από τον τοίχο.
Επομένως αν θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις "κανονικά" και για τα main LR, δε μπορείς να τα έχεις κολλητά στον τοίχο, όπως στην πρόχειρη τοποθέτηση της φωτογραφίας... Μπορεί βέβαια να το ξέρεις ήδη, απλά το αναφέρω καλού-κακού :)
Ευχαριστώ Στέργιο για την επισήμανση...:)
δεν θα μπουν οι original βάσεις...(και να μπορούσα δεν θα τις έβαζα...οι τιμές που τις πουλάνε είναι για γέλια>:(:roflmao:)
θα φτιάξει ο σιδεράς μου...ώστε να φέρω την μπάφλα τους ακριβώς παράλληλα με την οθόνη;)

daharis666

Moderator
Reaction score
81.020
Μπρος-πίσω είναι ρε χαμένε. Όπως σε όλες τις σοβαρές υλοποιήσεις παγκοσμίως. :p:roflmao:

ναι....και για να το καταλάβουμε εμείς από δω πάνω αυτό(με τις εγκληματικές φωτό σου)....
πρέπει να σου χουμε έρθει επίσκεψη...:laugh::roflmao:

Last edited:

Reaction score
2.911
δεν θα μπουν οι original βάσεις...(και να μπορούσα δεν θα τις έβαζα...οι τιμές που τις πουλάνε είναι για γέλια>:(:roflmao:)
θα φτιάξει ο σιδεράς μου...ώστε να φέρω την μπάφλα τους ακριβώς παράλληλα με την οθόνη;)
Εμένα μου λες... κόντεψαν να μου ζητήσουν το κόστος του ενός ηχείου για αυτές o_O:o.
Ευτυχώς τις βρήκα από Αμέρικα σε πραγματική αξία (σιδεριές δηλαδή!), οπότε ΟΚ...
Έτσι είμαι JBL original :D
Έλα να τις δεις στην Ξάνθη (κάπου κοντά δεν είσαι εσύ ή λάθος?)

daharis666

Moderator
Reaction score
81.020
Εμένα μου λες... κόντεψαν να μου ζητήσουν το κόστος του ενός ηχείου για αυτές o_O:o.
Ευτυχώς τις βρήκα από Αμέρικα σε πραγματική αξία (σιδεριές δηλαδή!), οπότε ΟΚ...
Έτσι είμαι JBL original :D
Έλα να τις δεις στην Ξάνθη (κάπου κοντά δεν είσαι εσύ ή λάθος?)
ναι...αλεκούπολη...λίγο πιο πάνω...
ανέβασε καμιά φωτό να δούμε καλέ (ο @PPG ης δηλαδή:p:laugh:):roflmao:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Αγόρι δεν σου έκατσε η Βασούλα από το eBay μόνο το ηχείο έκατσε:D

Last edited:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.020
Αγόρι δεν σου έκατσε η Βασούλα από το eBay μόνο το ηχείο έκατσε:D
όχι καλέ...απλά επειδή είδα ότι έχουν κενό δεν μου κάνουν δουλειά...
ίσως στα surround που δεν έχω τόσο θέμα..αλλά είπα να τα δώσω εργολαβία μια και μιά να πατσίσω και ένα υπόλοιπο που έχω με τον σιδερά:p

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
όχι καλέ...απλά επειδή είδα ότι έχουν κενό δεν μου κάνουν δουλειά...
ίσως στα surround που δεν έχω τόσο θέμα..αλλά είπα να τα δώσω εργολαβία μια και μιά να πατσίσω και ένα υπόλοιπο που έχω με τον σιδερά:p
Που το βρήκαν το κενό καλέ; γι'αυτό έχουν λεπτή κατασκευή οι βάσεις για να εφάπτονται με τοίχο
DSC_1612_zps9ndkpqmq.jpg

daharis666

Moderator
Reaction score
81.020
Ποιός ρει αυτός; 6 θα βάλει στο ταβάνι....... και 2 στο μπάνιο από zone 2 :roflmao:
και ένα στο ασανσέρ ρε με μπαλαντέζα :fuckyou::roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1550146957][/DOUBLEPOST]
Μόνο στο crystalator μη βάλει πάνω.:D
άσε πήγα να βάλω χθες για δομική...αλλά ξύπνησε το μικρό κομάντο και μου τα χάλασε...:(:laugh:

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866
ναι...αλεκούπολη...λίγο πιο πάνω...
ανέβασε καμιά φωτό να δούμε καλέ (ο @PPG ης δηλαδή:p:laugh:):roflmao:
:D:D
[DOUBLEPOST=1550148530][/DOUBLEPOST]
Που το βρήκαν το κενό καλέ; γι'αυτό έχουν λεπτή κατασκευή οι βάσεις για να εφάπτονται με τοίχο View attachment 118140
Ωραια πραγματα...:D

Reaction score
2.911
Που το βρήκαν το κενό καλέ; γι'αυτό έχουν λεπτή κατασκευή οι βάσεις για να εφάπτονται με τοίχο View attachment 118140
Παραέχουν κενό θα έλεγα... Όσο για λεπτή κατασκευή, μάλλον δε τις έχεις δει?
Δε τις λες και έργο τέχνης :D

daharis666

Moderator
Reaction score
81.020
Παραέχουν κενό θα έλεγα... Όσο για λεπτή κατασκευή, μάλλον δε τις έχεις δει?
Δε τις λες και έργο τέχνης :D
Πες τα ρε Στέργιο....θα με βγάλει τυφλός αυτός!!:party:
αλλά που να ξέρει από τέτοια...δεν πιάνουν τα χέρια του ντιπ.....πλερώνει κ τα βρίσκει έτοιμα :p:fuckyou::roflmao::roflmao:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Πες τα ρε Στέργιο....θα με βγάλει τυφλός αυτός!!:party:
αλλά που να ξέρει από τέτοια...δεν πιάνουν τα χέρια του ντιπ.....πλερώνει κ τα βρίσκει έτοιμα :p:fuckyou::roflmao::roflmao:
Ε μα σου ποστάρω ολόκληρη φωτογραφία και δεν καταλαβαίνει τι άλλο θες πάρα πέρα κανένα κλύσμα;:lol:

daharis666

Moderator
Reaction score
81.020
Ε μα σου ποστάρω ολόκληρη φωτογραφία και δεν καταλαβαίνει τι άλλο θες πάρα πέρα κανένα κλύσμα;:lol:
να σου πω....
αυτό το πράμα με τον κwλο μου όλη την ώρα που θέλετε κάποιοι να βάζετε πράματα δεν νομίζεις ότι παρατράβηξε? >:(:lol::lol:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
99.782
ναι....και για να το καταλάβουμε εμείς από δω πάνω αυτό(με τις εγκληματικές φωτό σου)....
Δεν φταίω που από iq...ραδικιού. :p
Βλέπεις πού είναι ο προβολέας ή η οθόνη, και καταλαβαίνεις τη φορά που έχουν μπει.
πρέπει να σου χουμε έρθει επίσκεψη...:laugh::roflmao:
Αργείς...Περιμένω. :party::party:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.355