- Reaction score
- 6.807
Πριν περιπου δεκαπεντε μερες εστησα εναν υπολογιστη για τον ανηψιο ενος πολυ καλου φιλου,ο οποιος αν και αριστουχος αποφοιτος του πολυτεχνειου,παραδοξως δεν εχει ασχοληθει παρα μονο σαν χρηστης καποιων προγραμαμτων.O υπολογιστης αποτελειται απο i5 8100 ,μνημη corsair 8gb 2400,μητρικη asrock 310,ssd toshiba 500gb και τροδοφοτικο και κουτι turbo-x (η αγορα επρεπε να γινει απο το πλαισιο για καποιον λογο). Ο υπολογιστης στηθηκε (με γνησιο λειτουργικο windows 10 pro 64 bit,antivirus nod32 ) και δοθηκε για εγκατασταση λοιπων προγραμματων και περιφερειακων.Ο υπολογιστης δουλεψε κανονικα 2 μερες αλλα καποια στιγμη εγινε προσπαθεια συνδεσης και εγκαταστασης ενος αρχαιου πονιτικιου (15ετιας περιπου) και απο τοτε αρχισαν τα κουφα με bsod,με τα απειρα διαγνωστικα μηνυματα μεχρι που τα επαιξε τελειως ο υπολογιστης (δεν μπορουσε να μπει καν σε safe mode).
Καμια ιδεα για να συνελθει το εργαλειο υπαρχει? Εγω στην απελπισια μου να τον συνεφερω και αφου δεν μπορουσα να μπω ουτε σε safe mode,τα ξεστησα τελειως,τα ξαναεστησα,εβαλα καινουργιο bios στη μητρικη και προσπαθησα να περασω απο την αρχη τα windows αφου εκανα format τον δισκο. Λιγο αδοκιμο αλλα μου ειχε σπασει τα τετοια,παρα ολα αυτα ομως το μηχανημε δεν κανει τιποτα και οταν παει να γινει η εγκατασταση των windows,bsod ξανα. Δυστυχως φοραει ddr4 μνημη και ετσι δεν μπορω να δοκιαμασω καποια αλλη μιας και στους δικους μου υπολογιστες εχω ddr3,ενω φυσικα δεν παιζει και δοκιμη με αλλο τροφοδοτικο κλπ γιατι δεν εχω τον χρονο πλεον για κατι τετοιο.
Καμια ιδεα για να συνελθει το εργαλειο υπαρχει? Εγω στην απελπισια μου να τον συνεφερω και αφου δεν μπορουσα να μπω ουτε σε safe mode,τα ξεστησα τελειως,τα ξαναεστησα,εβαλα καινουργιο bios στη μητρικη και προσπαθησα να περασω απο την αρχη τα windows αφου εκανα format τον δισκο. Λιγο αδοκιμο αλλα μου ειχε σπασει τα τετοια,παρα ολα αυτα ομως το μηχανημε δεν κανει τιποτα και οταν παει να γινει η εγκατασταση των windows,bsod ξανα. Δυστυχως φοραει ddr4 μνημη και ετσι δεν μπορω να δοκιαμασω καποια αλλη μιας και στους δικους μου υπολογιστες εχω ddr3,ενω φυσικα δεν παιζει και δοκιμη με αλλο τροφοδοτικο κλπ γιατι δεν εχω τον χρονο πλεον για κατι τετοιο.