Μετακόμιση σε νέο χώρο almost complete (daharis666)

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
:roflmao:

κάποιος κάπου κάποτε...αθηναίος που ζει απομονωμένος κει κάτω μου είχε τάξει μια σίτα...:whistling: αλλά τεσπα:laugh:
Για την ώρα την έχει πάρει άλλος.:whistling:

Οι άλλοι που θέλουν σίτα και δεν έχουν svs μπορούν να βάλουν και αυτό..

:lolsign:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.259
Για την ώρα την έχει πάρει άλλος.:whistling:

Οι άλλοι που θέλουν σίτα και δεν έχουν svs μπορούν να βάλουν και αυτό..

:lolsign:
ΤΙ μου θύμισες.... :roflmao:
χρόνια πριν...φοιτητής....είχε έρθει ο κολλητός μου....και φεύγοντας μου είχε ζωγραφίσει την πόρτα του δωματίου με μαρκαδόρο....μια φούτσα με τα μπαλάκια της και ένα προειδοποιητικό για όποιον μπαίνει

κάποια στιγμή μετά από μέρες με παίρνει ξαφνικά τηλ ο γέρος μου και μου λέει ότι ήταν στην αερογέφυρα και να κατέβω να κοιτάξω για κανένα πάρκιν κάτω από το σπίτι....
χαλαρός παίρνω οινόπνευμα να το καθαρίσω...και να μην βγαίνει!!....μα να μην βγαίνει το γμδι!!!:headbang:
πάνω στον πανικό....πήρα ξανά τον μαρκαδόρο....έβαλα 2 βούλες στα τριχωτά μπαλάκια τα έκανα ματάκια με βλεφαρίδες....στοματάκι μισοφέγγαρο πάνω από τη φούτσα και το έκανα μια ανάποδη φατσούλα με μια μυτόγκα ΝΑ! :lol::lol::lol:
[DOUBLEPOST=1551100655][/DOUBLEPOST]
Εσύ τις έχεις; Δε θυμάμαι καθόλου. :D
και από 16αρι μου κάνει...να ξέρετε:p:roflmao:

Reaction score
4.327
Λες να κατέβουμε 2-3 hz παρακάτω; Προσπαθώ να κοροιδέψω τον Νταχαρίδη να με το πουλήσει κοψοχρονιά αλλά την ψιλιάστηκε το παλιο-@ρχίδι........ :roflmao::gotcha::fuckyou:

Σίγουρα όμως μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα φτιάξω άλλο ένα

Reaction score
4.327
Σε ένα μόνο σημείο του δωματίου, αν κάτσεις ακίνητος,αγέλαστος κτλ, ίσως :gotcha:
Έχεις ένα δίκιο σ' αυτό...... 50cm πιο πίσω ξεκινάει να μετράει από τα 5hz. Δεν θα ήταν δίκαιο να το post-άρω όμως...... :roflmao:
[DOUBLEPOST=1551125782][/DOUBLEPOST]
>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(

daharis666

Moderator
Reaction score
80.259
Έχεις ένα δίκιο σ' αυτό...... 50cm πιο πίσω ξεκινάει να μετράει από τα 5hz. Δεν θα ήταν δίκαιο να το post-άρω όμως...... :roflmao:
[DOUBLEPOST=1551125782][/DOUBLEPOST]

>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(>:(
θα μου κλ@σετε και οι δυο +-1000 χιλιόμετρα μακριά :fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::lol::lol::lol:

daharis666

Moderator
Reaction score
80.259
Μην τα παίρνεις doc..... Χαλαρά...... Πιες μια μπύρα σε ποτήρι ψηλό χωρίς χερούλι... :gotcha:

Σοβαρά τώρα αν δεν έχεις δοκιμάσει Lucifer 700ml γαμεί..... Έχει σε μια μπυραρία κάθετα στην πλατεία δικαστηρίων παράλληλη με την νίκης από πάνω....
να σέσω τσις μπύρες σας...
μόλις έφυγε ο κουμπάρος μου...ελεύθερος σε φόρμα....
εγώ ντεφορμέ εδώ και 2 σχεδόν χρόνια σε όλα τα αλκοολούχα.... πλην τζιν-τονικ και τεκίλα (τόσα που έχω πιει στη ζωή μου...είναι λες και πίνω νερό ανά πάσα στιγμή και ώρα)

σε 1.5 ώρα ήπιαμε 3 μπουκάλια κρασί και με έχει κάνει κουκουρούκου το κεφάλι
δεν την παλεύω ούτε την μπάφλα να βιδώσω από το jbl για να το στείλω αύριο...:laugh::roflmao:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.166
Members
38.297