- Reaction score
- 4.327
Θα φύγεις από το νησί; Τώρα που σιγά σιγά μπαίνουμε στην άνοιξη;
να περάσει καλέ η περίοδος πυροπροστασίας και μετάποτε το ριχνεις κατω να ξερω!
για να.κανονισεις κατι άλλο??? αμα έχεις κ δυναμίτη κάνειποτε το ριχνεις κατω να ξερω!
Ότι χρειαστείς και μπορούμε μην διστάσεις!!!!Τώρα τώρα δεν φεύγω, λέω προς φθινόπωρο, αλλά άμα ήταν τόσο εύκολο να φύγω θα ήμουν είδει Αθήνα.......δεν έχω τίποτα στην Αθήνα,.δουλειά, σπίτι, βοήθεια, όλα από το μηδέν
θα παρω το Σταθη αγκαζε και θα ερθουμε να τα κανουμε ^#$$%^^! το κουβαλημα θα το κανει ο daharis οποιος κατα λαθος θα χαθει στην επιστροφη!για να.κανονισεις κατι άλλο??? αμα έχεις κ δυναμίτη κάνει
άμα έρθει ο νταχαρης, ότι λείπει από το σύστημα τού θα το κατάσχει, θα φτάσει ημιτελές στην Αθήναθα παρω το Σταθη αγκαζε και θα ερθουμε να τα κανουμε ^#$$%^^! το κουβαλημα θα το κανει ο daharis οποιος κατα λαθος θα χαθει στην επιστροφη!
Σε καταλαβα απο τι φωνημε άδεια χέρια πάντως δεν θα φύγω...
Πάρε ένα λευκό χαρτί και βάλε το Γωγουλίνι να το κρατάει στην άκρη της οθόνης. Βάλε να παίζει κατάλληλο υλικό. Βγάλε μας φωτό.πάρτε ηχοπερατή!!!!
Όχι ρε δεν παίρνουμε. Και θα ρθούμε να στην ξηλώσουμε και την δικιά σου
η δοκιμή έγινε με πρόχειρη στερέωση γύρω από την βιβλιοθήκη (δεν ήταν για φωτό ζιζικι μου...δεν θα σε έπιανε ο ύπνος...)...με παίδεψε και λίγο γιατί υπάρχει κενό στο κάτω έπιπλο με τον τοίχο ....που έχω τα ενισχυτικά και δημιουργούσε θερμό αέρα...με αποτέλεσμα να φουσκώνει ελαφρά σαν αερόστατοΠάρε ένα λευκό χαρτί και βάλε να το κρατάει το Γωγουλίνι στην άκρη της οθόνης. Βάλε να παίζει κατάλληλο υλικό. Βγάλε μας φωτό.
Σου'στειλε τελικά ο Susano την Stewart;πάρτε ηχοπερατή!!!!
ναι ...και τώρα πάω να πάρω τον μικρό κ να την παραδώσω στη σταυρούλα για πλύσιμο κ σίδεροΣου'στειλε τελικά ο Susano την Stewart;
Ναι την τρανσπαρετΣου'στειλε τελικά ο Susano την Stewart;
Προσοχή στο σίδερο πατριοτ, δεν χρειάζεται πολύ ισιωνει και στο τέντωμα.ναι ...και τώρα πάω να πάρω τον μικρό κ να την παραδώσω στη σταυρούλα για πλύσιμο κ σίδερο
Ναι την τρανσπαρετ
[DOUBLEPOST=1551550488][/DOUBLEPOST]
Προσοχή στο σίδερο πατριοτ, δεν χρειάζεται πολύ ισιωνει και στο τέντωμα.
Πες της να με πάρει τηλ να της πω σε ποιό πρόγραμμα να το πλύνει κ τι βαθμούς..
Μην του λες τέτοια, θα ψάχνει για ηχοπερατό χαρτί...Πάρε ένα λευκό χαρτί και βάλε το Γωγουλίνι να το κρατάει στην άκρη της οθόνης.