Μετακόμιση σε νέο χώρο almost complete (daharis666)

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Τώρα τώρα δεν φεύγω, λέω προς φθινόπωρο, αλλά άμα ήταν τόσο εύκολο να φύγω θα ήμουν είδει Αθήνα.......δεν έχω τίποτα στην Αθήνα,.δουλειά, σπίτι, βοήθεια, όλα από το μηδέν:(:focus:

Reaction score
3.465
Τώρα τώρα δεν φεύγω, λέω προς φθινόπωρο, αλλά άμα ήταν τόσο εύκολο να φύγω θα ήμουν είδει Αθήνα.......δεν έχω τίποτα στην Αθήνα,.δουλειά, σπίτι, βοήθεια, όλα από το μηδέν:(:focus:
Ότι χρειαστείς και μπορούμε μην διστάσεις!!!!

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.371
:laugh: για να.κανονισεις κατι άλλο???:roflmao::roflmao: αμα έχεις κ δυναμίτη κάνει:lolsign:
θα παρω το Σταθη αγκαζε και θα ερθουμε να τα κανουμε ^#$$%^^! :D το κουβαλημα θα το κανει ο daharis οποιος κατα λαθος θα χαθει στην επιστροφη! :p

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
θα παρω το Σταθη αγκαζε και θα ερθουμε να τα κανουμε ^#$$%^^! :D το κουβαλημα θα το κανει ο daharis οποιος κατα λαθος θα χαθει στην επιστροφη! :p
:laugh: άμα έρθει ο νταχαρης, ότι λείπει από το σύστημα τού θα το κατάσχει, θα φτάσει ημιτελές στην Αθήνα:tongue::lolsign:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
76.836
πάρτε ηχοπερατή!!!!:o:o:o:o:o:party::party::party::party:
Πάρε ένα λευκό χαρτί και βάλε το Γωγουλίνι να το κρατάει στην άκρη της οθόνης. Βάλε να παίζει κατάλληλο υλικό. Βγάλε μας φωτό.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.250
Όχι ρε δεν παίρνουμε. >:( Και θα ρθούμε να στην ξηλώσουμε και την δικιά σου :fuckyou::gotcha::roflmao:
με τρακτέρ να έρθεις ρε!!...να ανεβάσω και τον ασβό για βόλτα :roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1551549138][/DOUBLEPOST]
Πάρε ένα λευκό χαρτί και βάλε να το κρατάει το Γωγουλίνι στην άκρη της οθόνης. Βάλε να παίζει κατάλληλο υλικό. Βγάλε μας φωτό.
η δοκιμή έγινε με πρόχειρη στερέωση γύρω από την βιβλιοθήκη (δεν ήταν για φωτό ζιζικι μου...δεν θα σε έπιανε ο ύπνος...:laugh:)...με παίδεψε και λίγο γιατί υπάρχει κενό στο κάτω έπιπλο με τον τοίχο ....που έχω τα ενισχυτικά και δημιουργούσε θερμό αέρα:headbang::smg:...με αποτέλεσμα να φουσκώνει ελαφρά σαν αερόστατο:headbang:

αλλά η δοκιμή επικεντρώθηκε στην απόδοση του ήχου και όχι στην εικόνα...γιατί είχα από πίσω και την λεύκανση από την παλιά
θα περαστεί σίγουρα και μια στρώση μαύρο ύφασμα από πίσω και θα είναι κομπλέ

αλλά ηχητικά...ήταν αλλού εμπειρία:cry:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Σου'στειλε τελικά ο Susano την Stewart;:p
Ναι την τρανσπαρετ :laugh::lolsign:
[DOUBLEPOST=1551550488][/DOUBLEPOST]
ναι ...και τώρα πάω να πάρω τον μικρό κ να την παραδώσω στη σταυρούλα για πλύσιμο κ σίδερο:)
Προσοχή στο σίδερο πατριοτ, δεν χρειάζεται πολύ ισιωνει και στο τέντωμα.
Πες της να με πάρει τηλ να της πω σε ποιό πρόγραμμα να το πλύνει κ τι βαθμούς..:roflmao::lolsign:

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
80.250
Ναι την τρανσπαρετ :laugh::lolsign:
[DOUBLEPOST=1551550488][/DOUBLEPOST]
Προσοχή στο σίδερο πατριοτ, δεν χρειάζεται πολύ ισιωνει και στο τέντωμα.
Πες της να με πάρει τηλ να της πω σε ποιό πρόγραμμα να το πλύνει κ τι βαθμούς..:roflmao::lolsign:
:roflmao:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.167
Members
38.297
Νεότερο μέλος
kostas-rj