- Reaction score
- 80.227
Θες να σού πω κι αλλά? Άμα έρθεις καταδω να μπορείς να συννενοηθείς, μην δεν καταλαβαίνεις τίποτα
εγω μεταλ αγορι θα ειχα πριν τον susano lx90 ηχοπερατη αν ειχα χωρο για σταθερη...Τον εαυτούλη σου τον αφήνεις απ'έξω; εκτός αν η τρυπητή stewart με καρφίτσα στο κεντρικάκι κάνει δουλειά ..ως τα 15cm το πολύ.
έχω τον μπάρμπαθείο μου εκεί καλε..έχω εκπαιδευμένο αυτί...8 χρόνια τον είχα εδώ να τον ακούω..,στα τσιπουρα μόνο τον έχανα...ήθελε γοογλ τρανσλειτΘες να σού πω κι αλλά? Άμα έρθεις καταδω να μπορείς να συννενοηθείς, μην δεν καταλαβαίνεις τίποτα
Όχι βρε στο αεροδρόμιοεποπ ήσουν;
Nαι βρε ξέρω...Όχι βρε στο αεροδρόμιο
από βδομάδα που θα έχει φτιαχτεί το πρόχειρο (ίσως) κάδρο που θα πιάνει όλη την διάσταση του ''επιτρεπόμενου'' χώρου....E Νταχαρίδη παίζνε όλα καλά τώρα; Αει τράβα καμιά φωτό ρε.
Εντάξει τόσα λευκά έχει εκεί μέσα στην οθόνη θα πάει;Α ρε κιορατά θέλω να δω τον μικρό να πάει και να αλείβει σοκολάτα στο ύφασμα αφού το πλύνεις το χτενίσεις και το τεντώσεις
Εντάξει τόσα λευκά έχει εκεί μέσα στην οθόνη θα πάει;
εμένα με έχεις δει να τρώω?Α ρε κιορατά θέλω να δω τον μικρό να πάει και να αλείβει σοκολάτα στο ύφασμα αφού το πλύνεις το χτενίσεις και το τεντώσεις
FixedΑ ρε κιορατά θέλω να δω τον μικρό να πάει και να αλείβει "κακακια"στο ύφασμα αφού το πλύνεις το χτενίσεις και το τεντώσεις
θα του σέσω και εγώ όλα του τα παιχνίδιαFixed
Σωστά ας τα αφήσει για δολώματα να μην πάει στην οθόνη...Εντάξει τόσα λευκά έχει εκεί μέσα στην οθόνη θα πάει;
Μη λυπάσαι γι'αυτό αλλά για άλλα!λυπάμαι ειλικρινά όσους δεν έχουν την δυνατότητα τοποθέτησης του κεντρικού πίσω από ηχοπερατή
για πε....Μη λυπάσαι γι'αυτό αλλά για άλλα!
Κουπεπέ κουπεπέ...για πε....
Έτσι, γλέντα τον!Κουπεπέ κουπεπέ...
Γιατί?Έτσι, γλέντα τον!