- Reaction score
- 2.577
To συγκεκριμενο audio aero ειχε και θεματα τροφοδοσιας και πηδαγε κομματια στα καλα καθουμενα...
Last edited:
To συγκεκριμενο audio aero ειχε και θεματα τροφοδοσιας και πηδαγε κομματια στα καλα καθουμενα...
Kόστος κτήσης εκείνο τον καιρό;- φυσικά και θα άλλαζε, αλλά υποτίθεται πως ακούγαμε ένα "εκπληκτικό" player από μόνο του,,, και απογοητευθηκαμε
Είχα το ίδιο και ήταν ότι καλύτερο είχε περάσει απo τα χέρια μου.- φυσικά και θα άλλαζε, αλλά υποτίθεται πως ακούγαμε ένα "εκπληκτικό" player από μόνο του,,, και απογοητευθηκαμε
Δεν νομίζω πως με παλιές και μάλιστα live ηχογραφήσεις μπορείς να τεστάρεις μηχανήματα.- χθες βρέθηκα μπροστά από ένα πολύ ακριβό και αναλυτικό σύστημα μέλους, μαζί μου είχα προς ακρόαση ένα διπλό live του Duke Ellington (τεστάρω πάντα με ζωντανές ηχογραφήσεις και φυσικά όργανα),,,
,,, παρά του αναγραφόμενου audiophile remastered κλπ., αμέσως όλοι ακούσαμε το φτωχό αποτέλεσμα,,,
,,, με το μέτριο οικιακο μου σύστημα, δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο,,,
,,, ok, χάνω το δέντρο αλλά κερδίζω το δάσος,,,
,,, ευτυχώς
- ευχαριστώ το Μέλος και την παρέα, για την εμπειρία
- ίσως,,, συνήθεια ετών όμωςΔεν νομίζω πως με παλιές και μάλιστα live ηχογραφήσεις μπορείς να τεστάρεις μηχανήματα.
,,, ok, χάνω το δέντρο αλλά κερδίζω το δάσος,,,
,,, ευτυχώς
Σ' ευχαριστούμε που το μοιραστηκες αλλά έτσι είναι λίγο αφοριστικο.μαζί μου είχα προς ακρόαση ένα διπλό live του Duke Ellington (τεστάρω πάντα με ζωντανές ηχογραφήσεις και φυσικά όργανα),,,
,,, παρά του αναγραφόμενου audiophile remastered κλπ., αμέσως όλοι ακούσαμε το φτωχό αποτέλεσμα,,,
O βραχίονάς σου δεν είναι αρκετά αναλυτικός...με το μέτριο οικιακο μου σύστημα, δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο
Αστασάπχια τώρα, χθες ε; Σε ποιανού μέλους;χθες βρέθηκα μπροστά από ένα πολύ ακριβό και αναλυτικό σύστημα μέλους
..μα αφού δεν έχει ούτε 2 σαμπ...πώς θα παίξει δηλ.?
Η Αστυνομία εν δράσει....Αστασάπχια τώρα, χθες ε; Σε ποιανού μέλους;
Υπολογίζεις ποια είναι η απόσταση των γουφερ από τον πίσω τοίχο;..να αφού δεν έχει ούτε 2 σαμπ...πώς θα παίξει δηλ.?
Εγώ νομίζω πως ήταν άλλο