- Reaction score
- 4.825
Αυτοί να δεις με εσένα ...
IMHO αν η ερωτηση ειναι ο νιουμπης πως να βγαλει ακρη , τοτε η σειρα ειναι ακριβως αναποδα απο την "πιο ειναι καλυτερο".Πρώτη φορά βλέπω παράβαση να τιμωρείται πρίν (και τόσα χρόνια πριν) τη θέσπιση του νόμου
Κατά τα λοιπά, να ρωτήσω ή θα βγω οφ τόπικ??
δε βαριέσαι, θα ρωτήσω
Ντιράκ, Όντισι, Αούρο, ΑΡΚ, Άνθεμ ο άλλος απ' τον Καναδά ααααα !!!
πού να βρει άκρη ο νιούμπης αδέλφια, τι να σκεφτεί και τι να κάνει???
Διαφωνώ - λόγω προσωπικής εμπειρίας. Η ρύθμισή του είναι πολύ εύκολη. Στήνεις το μικρόφωνο (το οποίο περιέχεται, μαζί με το τρίποδο, στη συσκευασία), εκκινείς τη διαδικασία "εκμάθησης" του χώρου παίρνεις όσες (στην κυριολεξία, όσες) μετρήσεις θέλεις κι αφού η εκμάθηση φτάσει μεταξύ 98% και 100%, εκκινείς τη διαδικασία "room correction", κάνει το Lyngdorf τα "μαγικά" του, αποθηκεύει τις ρυθμίσεις και τέλος. Από εκείνο το σημείο, απλώς το ανάβεις πριν την έναρξη ακρόασης μουσικής κι ακούς.το room perfect της lyngdorf αλλοι λενε πολυ καλα λογια αλλοι οχι και τοσο , αλλα κατα γενικη ομολογια δεν ειναι walk in the park η ρυθμιση του .
με την λογικη αυτη και ο τρινοβ ευκολος ειναι .Διαφωνώ - λόγω προσωπικής εμπειρίας. Η ρύθμισή του είναι πολύ εύκολη. Στήνεις το μικρόφωνο (το οποίο περιέχεται, μαζί με το τρίποδο, στη συσκευασία), εκκινείς τη διαδικασία "εκμάθησης" του χώρου παίρνεις όσες (στην κυριολεξία, όσες) μετρήσεις θέλεις κι αφού η εκμάθηση φτάσει μεταξύ 98% και 100%, εκκινείς τη διαδικασία "room correction", κάνει το Lyngdorf τα "μαγικά" του, αποθηκεύει τις ρυθμίσεις και τέλος. Από εκείνο το σημείο, απλώς το ανάβεις πριν την έναρξη ακρόασης μουσικής κι ακούς.
Εάν θέλεις να "παίξεις" με curves, να αποκόψεις συχνότητες, να ταιριάξεις subwoofer(s), τότε ναι, γίνονται λίγο πιο πολύπλοκα τα πράγματα, αλλά, στη βασική λειτουργία, αυτή του room correction, όπως εξήγησα και πιο πάνω, η διαδικασία είναι απλούστατη.
Διάβαζα το review του 16άρι altitude και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω εντυπωσιαστεί απ' τις δυνατότητες room correction που προσφέρει η trinnov. Είναι πραγματικά ασύλληπτο.με την λογικη αυτη και ο τρινοβ ευκολος ειναι .
εχει wizard και σε καθοδηγει βημα βημα με εικονες τι πρεπει να κανεις.
αλλα για μενα το να εχω διαστημοπλοιο αλλα λογω του οτι δεν μπρω να εκμεταλλευτω ολες τις δυνατοτητες του να πηγαινω Αθηνα με αυτο δεν θεωρω οτι κανω σωστη χρηση του.
και για τον lyngdorf εχω διαβασει οτι πολλοι νουμπηδες εχαν θεμα στο να φτασουν σε ικανοποιητικο ποσοστο εκμαθησης.
επισης ακομα διαφωνουν στο αμερικανικο φορουμ για το πως να πρεπει να κανεις multi sub integration .
κι είπα ότι είναι. Προσωπικά, στη διαδικασία εκμάθησης του χώρου ακολούθησα την μέθοδο μετρήσεων που με συμβούλεψε ο @costas EAR. Δεν ρώτησα "γιατί", δεν με ενδιέφερε. Έκανα αυτό που είπε και πέτυχα 100% ποσοστό εκμάθησης. Το εάν δεν βρέθηκε ένας @costas EAR να κάνει την ίδια/παρόμοια υπόδειξη σε νουμπάδες σε άλλα fora, δεν είναι πρόβλημα του Lyngdorf.το room perfect της lyngdorf αλλοι λενε πολυ καλα λογια αλλοι οχι και τοσο , αλλα κατα γενικη ομολογια δεν ειναι walk in the park η ρυθμιση του .
Είπα και πιο πάνω, ότι όταν θες να κάνεις κάτι παραπάνω από την εφαρμογή του RoomPerfect, θέλει "δουλειά", δεν είναι "walk in the park", αλλά στο κάτω κάτω, τι είναι; Διαστημόπλοιο είναι και το Lyngdorf, το πήρα για να κάνω συγκεκριμένες δουλειές την εποχή που χρειαζόμουν μια συσκευή για αυτές τις δουλειές. Όταν/εάν χρειαστεί να εντάξω subwoofer(s) στο σύστημα, θα στραφώ στο manual (RTFM λέμε) κι αν συναντήσω δυσκολία, θα στραφώ στην υποστήριξη της Lyngdorf - η οποία είναι υποδειγματική. Στο αμερικάνικο forum θα μπορούσαν να κάνουν το ίδιο.με την λογικη αυτη και ο τρινοβ ευκολος ειναι .
εχει wizard και σε καθοδηγει βημα βημα με εικονες τι πρεπει να κανεις.
αλλα για μενα το να εχω διαστημοπλοιο αλλα λογω του οτι δεν μπρω να εκμεταλλευτω ολες τις δυνατοτητες του να πηγαινω Αθηνα με αυτο δεν θεωρω οτι κανω σωστη χρηση του.
και για τον lyngdorf εχω διαβασει οτι πολλοι νουμπηδες εχαν θεμα στο να φτασουν σε ικανοποιητικο ποσοστο εκμαθησης.
επισης ακομα διαφωνουν στο αμερικανικο φορουμ για το πως να πρεπει να κανεις multi sub integration .
Αυτό..Trinnov, Dirac, ARC, Lyngdorf, Audyssey, manual, με αυτήν την σειρά
Κι όμως, εσυλλήφθη!Είναι πραγματικά ασύλληπτο.
Αναλόγως συνθηκών η σειρά στα τελευταία.Αυτό..
Trinnov,
...
...
Dirac,
...
ARC / Audyssey / manual
...
...
Οποιος έχει λ7 παίρνει τα πρωτα
... οι υπόλοιποι βολευόμαστε με τα τζάμπα που είναι εξαιρετικά αν ο χώρος βοηθάει και λίγο..
...
Όχι απαραίτητα....
Το χειρότερο είναι να κάνεις το αναλογικό σε ψηφιακό και ξανά μανα αναλογικό
...
Το χειρότερο είναι να κάνεις το αναλογικό σε ψηφιακό και ξανά μανα αναλογικό .
......ετσι οπως το γραφεις μ@ρη αλλα νομιζουνΌχι απαραίτητα.
Ποιον receiver εχεις?παιδες συνδεω το μικροφωνο ανοιγω την εφαρμογη μου λεει rescan devices.
παταω δεν βρισκει τπτ δεν μ αφηνει τπτ αλλο να κανω.
τι κανω λαθος;
μονο το μικροφωνο εχω και ενα macos.
κατεβασα αυτην την εφαρμογη
https://live.dirac.com/download/