Ένα απόγευμα στου Κώστα Ear

Reaction score
1.655
Δεν αντέχονται 2 τεμαχια 870 στα 2μ απόσταση ακρόασης..

Μετά από 2 κομμάτια Μόμπι και 2-3 ζζ τοπ, με έπιασε πονοκέφαλος, σφίχτηκε το στομάχι μου, ανέβηκα πάνω σα ζαλιζμενο κοτόπουλο...

Δεν είναι παιχνίδι... Σοβάρεψε άγρια το εργαλείο..
Σε βλέπω από Κωστα-Αυτια σε Κωστα-Τι-ειπατε-Δεν-Ακουσα;;;

Reaction score
1.945

Μετά από 2 κομμάτια Μόμπι και 2-3 ζζ τοπ, με έπιασε πονοκέφαλος, σφίχτηκε το στομάχι μου, ανέβηκα πάνω σα ζαλιζμενο κοτόπουλο...

Το νου σου γιατρέ......όταν τα βάνεις μπρός να έχεις κάποιον κοντά να ξέρει κ ΚΑΡΠΑ εκτός απο χαι-φαι.....αχρείαστος να είναι....

Reaction score
1.945
Άμα δεχτείτε πρόσκληση για μουσική βραδιά απο τον Κωσταυτιά και εκεί που είσαστε παρέα σας πεί:
Άκου εσυ για λίγο....εγώ πάω πάνω να δω κάτι....

Και αργήσει να γυρίσει, να ξέρετε....κάτι θα του έχετε κάνει στο παρελθόν και είναι προσχεδιασμένο να σας βγάλει απο την μέση.........:D:D:D

Reaction score
1.223

Χεχε, θες να στειλεις το ενα Αθηνα??:lolsign:

susano lx90

Professional Home Cinema
Reaction score
5.122
Άνευ πλάκας, τρέμουν τα πόδια μου...
Πήρα ντεπονακι. Αναβραζον.
Το αναβραζον δεν μού έκανε πολύ δουλειά, σε κάποια φάση κ μετά δεν με έπιανε, το παναντολ χάπι το βρήκα εξαιρετικό!!!
Αλλά σου περνάει γρήγορα κ μετά ξανά πάς μέσα κ πάλι τα ίδια, θέλει προσοχή:o:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.705
IMG_20190226_122809.jpg

[DOUBLEPOST=1551220144][/DOUBLEPOST]Τώρα άμα πω ότι κατάλαβα διαφορά από τα πίσω ηχεια, θα με δουλεύετε, ε;

IMG_20190227_002629.jpg

Λέτε ότι θέλετε. Ακούγεται.

7 ίδια ηχεία κύριοι.....8-)

Last edited:

Reaction score
6.191
Το εχεις τερματισει φετος ετσι; Βλεπω να εχεις προσφορες απο καμια εταιρια να κανουν mastering στο σπιτι σου οπως παει :D:p:D
Περα απο τη πλακα παντως εδω μιλαμε για κατηγορια 20 χιλιαρικα+

Reaction score
6.483
Και βέβαια ακούγεται, ειδικά στη περίπτωση σου, άμα είχες τα μικρότερα νόημαν εκεί θα το συζητάγαμε... Εε και μην ξεχνάς έχεις και αλλού ανομοια ηχεια:whistling::fuckyou:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Είχαμε τα δύο γατάκια εκ Θεσσαλονίκης να μας τα πρήζουν με την πολυκάναλη αναπαραγωγή μουσικής, ήρθε τώρα και άλλο ένα γατάκι:

"More recently, I had the great pleasure of spending an evening at the home of Floyd Toole (footnote 2), former corporate vice president of acoustical engineering at Harman International, where I enjoyed great conversation, wonderful food and wine, and his impressive sound system. Toole has configured his 9.4.6-channel system to support those immersive surround codecs, but he wanted to demonstrate his great and newfound delight in using the Auro-Matic function of Auro-3D (the codec for which is used in many Blu-ray discs, footnote 3, the decoder included free in such products as the Marantz AV8805) to upmix stereo recordings to multichannel. He played tracks he'd selected because they responded well to this treatment, and the demos were impressive. Time after time, the effect was not of a totally remixed and immersive sound but of a remastering that retained all the good and well-appreciated features of the original while somehow bringing me closer to the performance and by revealing new details in it—details that had been there all along but were now more easily audible."

Read more at https://www.stereophile.com/content/music-round-96-roon-dolby-atmos-page-2#L8VqxI61cPoOy1DE.99

Δηλαδή, πρέπει αργά ή γρήγορα (ξέρω, γρήγορα) να αδειάσουμε τις τσέπες μας και να γεμίσουμε τα δωμάτιά μας ηχεία. Πτού γαμ0τ0...

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.407
Καλά Άκη, βάζε like εσύ, να σε δω τί ηχεία θα πάρουμε, πως θα τα πάρουμε και, κυρίως, που θα τα βάλουμε!

Η χαρά του καλωδίου, ο εφιάλτης του μίνιμαλ...Δε μας έφταναν τα πολλά σαμπ,. δε μας έφταναν οι κ0λ0-συνηχητές.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.705
Καλά Άκη, βάζε like εσύ, να σε δω τί ηχεία θα πάρουμε, πως θα τα πάρουμε και, κυρίως, που θα τα βάλουμε!
Νομίζω πως η κορυφαία επιλογή όγκου δορυφόρου (μικρό - βολικό μέγεθος) και δυνατοτήτων, ανήκει στην γνωστή τζένελεκ, με μόνο μειονέκτημα την τιμή του... Άλλο δε βρέθηκε, όσο κι αν το σκάλιξα! :p

Από πλευράς καλωδιώσεων, δυστυχώς δε βλέπω σωτηρία, διότι για να πας σε ασύρματη μετάδοση ψηφιακού σήματος σε όλους τους δορυφόρους, χωρίς τζάμπα ψηφιακοαναλογικές μετατροπές, θες πολύ χρήμα, υπερβολικά πολύ χρήμα..

Η πιο "οικονομική" προσέγγιση είναι με τυπικό αναλογικό καλωδιάκι xlr.

using the Auro-Matic function of Auro-3D
Φυσικά.
Είναι το καλύτερο. ;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.705
Toole has configured his 9.4.6-channel system
Κορυφαία διάταξη.

15 δορυφόροι, και 4 σαμπ.

Με Auro-Matic θα δίνει στο δικάναλο περιεχόμενο νέες προοπτικές και τρομερή αίσθηση περιέλιξης...

Εδώ εγώ με 7 δορυφόρους σωστά τοποθετημένους κι όμοιους, και είναι συγκλονιστική η εμπειρία, φαντάσου με 15, υπερδιπλάσιο νούμερο!

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.552
Members
38.197
Νεότερο μέλος
YiorgosM