- Reaction score
- 6.494
Δε θα αγγαρευτεις να βάλεις τις ακίδες; τι θα κερδίσεις από τις ακίδες; μήπως τελικά όλο και κάποια αλλαγή μπορεί να γίνει μελλοντικά;
Δε θα αγγαρευτεις να βάλεις τις ακίδες; τι θα κερδίσεις από τις ακίδες; μήπως τελικά όλο και κάποια αλλαγή μπορεί να γίνει μελλοντικά;
Καλά ρε παιδιά, συζητάμε στο άλλο thread για μηχανική γείωση κραδασμών με ακίδες κτλ και τώρα λέτε να αφήσω τις ρόδες; Πλάκα μου κάνετε;Τα ζμπρώχνεις και τσουλανε να σκουπίσεις από κάτω το χαλί, λίγο είναι;
Τίποτα δε θα κερδίσεις με τις ακίδες, τζάμπα ο κόπος, μια χαρά πατάει κι έτσι...
Νομίζω καλά είναι κι έτσι τα ηχεία. Δοκίμασε να τερματίσουν δεξιά αριστερά, ας ακουμπήσουν τοίχο. Μια χαρά. Πιθανώς λίγη διάχυση να είναι χρήσιμη στον πλαϊνό τοίχο δίπλα στα μεγάφωνα, να σπάει η αντανάκλαση. Διάχυση στυλ σκάιλάιν.
Φυσικά η καλύτερη θέση των ηχείων θα βγει με μετρήσεις. Μικρόφωνο και σουιπς...
Όχι, χωρίς πλάκα.συζητάμε στο άλλο thread για μηχανική γείωση κραδασμών με ακίδες κτλ και τώρα λέτε να αφήσω τις ρόδες; Πλάκα μου κάνετε;
Ναι μωρέ, σκατερινγκ, να μη βλέπει ίσια επιφάνεια στα μεσαία!Διάχυση σε τόσο μικρή απόσταση;
Κι εγώ αυτό πιστεύω. Θα γίνουν οι μετρήσεις και θα φανεί. Ούτως ή άλλως, υπάρχει, σύμφωνα με τον μηχανικό ακουστικής, δυνατότητα για διορθωτικές/βελτιωτικές κινήσεις μικρής κλίμακας εάν κι εφόσον κριθεί ότι είναι απαραίτητες.Ναι μωρέ, σκατερινγκ, να μη βλέπει ίσια επιφάνεια στα μεσαία!
Αν και λόγω γυψοσανίδας με τρύπα, μπορεί να μην έχει κανένα απολύτως θέμα.
Κυριοι εδω προκειται για συκοφαντια !!!!!πλέον η "μπάλα" βρίσκεται στο "γήπεδο" του @PURETONE και στην ολοκλήρωση του "δεσίματος" των καλωδίων με τα βύσματα!
αντερκάβα, έχει κάτι τρυπίτσες το πάτωμα.Απο που θα περασουν τα καλωδια δεν βλεπω στην φωτο ?
Oχι.....τιποτα δεν αναβει αν δεν αποφασισω εγωΤο άναψες το σύστημα η όχι ακομα;
Παρεμπιπτόντως στην φωτό βλέπετε 2.284 δίσκους δηλαδή σε ριπαρισμένα CD με ΕΝΑΝ σκληρό δίσκο 1,2TB είσαι κομπλέ (έχεις και ρέστα), πετάς τους δίσκους μαζί με το έπιπλο στην ανακύκλωση και βάζεις στη θέση του ένα πολύ ωραίο… μπαράκι.
Ανευ απροοπτου μαλλον την Τεταρτη αν βολευεστεΠουροτόνε φτιάξε μας κανα βύσμα να βάλουμε το μουσικαντήρι να παίξει έχει λαλήσει το παιντί δεν μπορεί άλλο πήγε και πήρε walkman.
Μπα, του φέρνει αέρια.αεριουχο νερο