Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.188
The 2108 Phono Preamplifier costs $52,000 domestically, with export pricing varying by country due to taxes and duties.
The 2108 Phono Preamplifier costs $52,000 domestically, with export pricing varying by country due to taxes and duties.
Το phono τα σπάει. Πάρα πολύ φλέξιμπολ και με απίστευτο ήχο και ησυχία.Ο "ΗΧΟΣ" δεν δίνει τιμή. Εκείνο πάλι που δεν είναι σαφές στο "EAR", η τιμή που γράφει είναι άραγε μαζί με το PSU ή μόνο το phono stage?
Κάτι ακόμα. Τι γίνεται με την άποψη που έχει διατυπωθεί στο φόρουμ, ότι η σύνδεση πρέπει να είναι XLR?
πιστεύω να μπορέσουμε να τ' ακούσουμε κάποια στιγμή σε κάποιο καλό σύστημα..- συνήθως βάζουν ( εδώ όχι ) . . . εγώ εξ επίτηδες δεν τις αναφέρω , για αποφυγή εκπλήξεων τύπου . . .
Boulder Releases, Ships 2108 Phono Preamplifier . . .
Καλά τώρα... Αυτός εδώ, ούτε λίγο ούτε πολύ, ισχυρίζεται ότι "“The philosophy behind the phono amplifier is to create a design topology that best reproduces an output that is closest to the original master tape recordings (!!!)έχουμε το 'δικό' μας Kronos Audio Reference phono preamp by TLA
Είναι analog;Collection.............
Είναι analog;
εχει δεικτες..Είναι analog;
Είναι όπως τα VUs σε διακοπτικούς ενισχυτές. Το ρολόι είναι ψηφιακό.εχει δεικτες..
κολλας σε κατι λεπτομερειες..αααα παναγια μου..το οτι ειναι ρολοι δεν σε πειραξε..και ομορφο και blue note recordsΕίναι όπως τα VUs σε διακοπτικούς ενισχυτές. Το ρολόι είναι ψηφιακό.
- fixedκολλας σε κατι λεπτομερειες..αααα Παναγία μου
Θα πηγαίνει σωστά έτσι.... Το ρολόι είναι ψηφιακό.