stathis
Ultra Home Theater
- Reaction score
- 36.424
Aπο το μέγεθος ίσως να είναι βινύλια , μέταλ όμως.Τι θα μπορούσε να περιέχει ένα πακέτο σταλμένο από την Ελλάδα....;
View attachment 121102
Η συνέχεια απόψε...
Aπο το μέγεθος ίσως να είναι βινύλια , μέταλ όμως.Τι θα μπορούσε να περιέχει ένα πακέτο σταλμένο από την Ελλάδα....;
View attachment 121102
Η συνέχεια απόψε...
Απόψε! Θυμήθηκα ότι έχω protractor!Γιατι ?
Την κεφαλη την εστησες?
Περιμένω κι από αυτά, αλλά αργότερα μέσα στο μήνα...!Aπο το μέγεθος ίσως να είναι βινύλια , μέταλ όμως.
οκ ξεκινα κι αν χρειαστει μου λες αλλα απο βδομαδαΑπόψε! Θυμήθηκα ότι έχω protractor!
Ούτε εγώ και νομίζω είναι μετρημένοι στα δάκτυλα οι άνθρωποι εδώ μέσα που μπορούν να "δουλέψουν" μια Metric.Τι μπαγλαμάς που είσαι, ρε! Εάν ήταν 8 subwoofers, θα ήταν 8 πακέτα!
Φίλε, ο Κώστας "έφαγε" πολλά, πάρα πολλά "ψωμιά" για να κάνει την Metric να δουλέψει όπως πρέπει και ταυτόχρονα όπως ήθελε ο ίδιος. Δεν έχω τις γνώσεις του για να "τιθασεύσω" ένα τέτοιο μηχάνημα, οπότε δεν "ακουμπάω".
ΟΚ.οκ ξεκινα κι αν χρειαστει μου λες αλλα απο βδομαδα
Ακριβώς.Ούτε εγώ και νομίζω είναι μετρημένοι στα δάκτυλα οι άνθρωποι εδώ μέσα που μπορούν να "δουλέψουν" μια Metric.
Forum, meet party pooper.προφανώς είναι ένα mini dsp
Αυτό είναι σχεδόν μονοφωνικό;To studio πήρες;
Δεν έχω εμπειρία με metric αλλά έχω την εντύπωση ότι έχεις δίκιο.Ούτε εγώ και νομίζω είναι μετρημένοι στα δάκτυλα οι άνθρωποι εδώ μέσα που μπορούν να "δουλέψουν" μια Metric.
Εγώ δεν έχω ούτε εμπειρία, ούτε Metric ούτε καν τη γνώση απλά να την αγγίξω. Άνθρωποι σαν εμένα τουλάχιστον, σε σχέση με τους άλλους, αυτούς ντε που έχουν διαβάσει και πληρώσει πολλά, πρέπει να το κλείσουμε και απλά να βρούμε μια γωνία να κάτσουμε και μόνο να ακούμε, και αντί να το παίζουμε μαέστροι χωρίς ορχήστρα να βγάλουμε τα στραβά μας και κυρίως το εγώ μας και να αρχίσουμε να διαβάζουμε τη είναι πεντάγραμμο, που λέει ο λόγος...Δεν έχω εμπειρία με metric αλλά έχω την εντύπωση ότι έχεις δίκιο.
Τελείως λαθος προσεγγιση...τελειως ομως!Εχεις δικιο αλλα εγω διαφωνω στο εξης: Εμεις σαν τελικοι καταναλωτές δεν επρεπε να μπενουμε στη διαδικασια πως θα στηθει ενα συστημα ουτε επρεπε να κυνηγαμε τη γνωση για να το κανουμε αυτο. Αυτο ειναι δουλεια ενος επαγγελματια κανονικα που θα επρεπε να απευθυνθουμε εξ αρχης και να μας στησει ενα συστημα εξ ολοκληρου στο χωρο μας με ενα δεδομενο budget. Απο τη στιγμη που η οικονομια της χωρας μας αδυνατει να υποστηριξει τετοιου ειδους δραστηριοτητες αναγκαζομαστε να καταφευγουμε σε φορουμ και να γεμιζουμε το κεφαλι μας με αχρηστη γνωση. My2cents
Αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση απέναντι στους προηγούμενους που βοήθησαν εμένα, να βοηθήσω τους επόμενους.Αφου το ιντερνετ γεμισε βλακες, εσυ (και καποιοι άλλοι) γιατι επιμενεις να τους βοηθας με τις γνωσεις σου;;