- Reaction score
- 136.951
Arran σήμερα, απλά υπέροχο.
Άλλα καπνιστά έχεις δοκιμάσει;kanakiani, Ναι, από τα καπνιστά είναι η δεύτερη μου επιλογή, λίγο πιο "ελεύθερο" σε γεύση (ωραία το περιγράφεις) και πιο... οικονομικό. Βασικά προτιμώ τo lagavulin 16 αρκετά πιο "σφικτό" αλλά το αφήνω για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές μου!
whisky καπνιστό από δική μου επιλογή , τα Ardbeg 10, αρκετά βαρύ, το Oban 10 -φυσικά-, υπέροχο! νομίζω κάποιο cardhu 18 αν δεν κάνω λάθος - δεν μου άρεσε.... και το Nikka πολύ ιδιαίτερο αλλά ελαφρύ σε καπνό...Άλλα καπνιστά έχεις δοκιμάσει;
Νομίζω είναι φανταστικό, για καπνιστό πάντα..Ardbeg 10, αρκετά βαρύ,
κοίτα Κώστα, επειδή τα πίνω σκέτα, ίσως με κάποια συνοδεία να μου γαργαλούσε τον ουρανίσκο διαφορετικά... και εν είμαι απόλυτος, θα ξανά δοκιμάσω, βέβαια!
Εγώ από ουίσκυ δεν έχω γνώσεις και εμπειρία οπότε θα δοκιμάσω και αυτό αφού το συστήνεις, απλά έχω ξεχωρίσει καμια δεκαριά από κάποιες λίγες "δοκιμές". Π.χ. Το γιαπωνέζικο Νίκα , το τάλισκερ, κάποιο μπούσμιλ, τουλαμόρ κλπ.kanakiani, Ναι, από τα καπνιστά είναι η δεύτερη μου επιλογή, λίγο πιο "ελεύθερο" σε γεύση (ωραία το περιγράφεις) και πιο... οικονομικό. Βασικά προτιμώ τo lagavulin 16 αρκετά πιο "σφικτό" αλλά το αφήνω για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές μου!
χτυπάει αυτό Γιάννη μου, με ρέγουλα
Μια χαρά είσαι, καθόλου παράξενος.Μιας και ανέβηκε μπύρα, για τις νήσος τι γνώμη έχετε; Τις θεωρείται τόσο ουάου που τις μνημονεύουν έτσι; Μήπως τελικά εγώ είμαι ο παραξενος και δεν μου κάνουν κάτι ιδιαίτερο;
οκ φίλος. Απλά εγώ το εξέφρασα πιο ελεγκάνς..Μια χαρά είσαι, καθόλου παράξενος.
Μαζί με τις πλάστιγγα από τα χειρότερα νερομπούλια που έχω δοκιμάσει...