- Reaction score
- 1.553
Όπως λένε στο χωριό μου WTF.δωστε ρε καταστραμενοι 20 χορτια να βρειτε την υγεια σας
https://highend-electronics.com/pro...h-25th-anniversary-power-cord-limited-edition
Δηλαδή για να καταλάβω κάποιοι έχουν στο σπίτι τους switch το οποίο είναι και με παράσημα πιστοποιημένο ότι δεν επηρεάζει ούτε τον απόηχο από το θρόισμα πετάγματος πεταλούδας και έχουν την δυνατότητα να κάνουν σχεδόν στιγμιαία ΑB συγκρίσεις έστω με το αυτί?. Η ως συνήθως είναι μπάσε βγάλε καλώδια με χρονική υστέρηση? Γιατί αν το δεύτερο τότε τα 2 μου cent είναι άκυρη και άχρηστη σύγκριση το ίδιο ισχύει για όλα τα καλώδια. Επίσης όπως αναφέρει ο XAKOU υποθέτω ότι όλη η υπόλοιπη καλωδίωση του οικήματος είναι για βραβείο γιατί πάνω σε καλωδίωση δεκαετίας 80 αν θα σώσει την κατάσταση το 1μ. καλώδιο των 1.000 ή των 10.000 τότε ο κατασκευαστής του πρέπει να πάρει Νόμπελ.
ΚΑι για να συμπληρώσω αν και το έχω πει και παλιότερα αυτό το καλώδιο που βάζει μέσα ο κατασκευαστής του κάθε ενισχυτικού λέτε να μην έχει φροντίσει να είναι το "σωστό" για το μηχάνημα του?