platon
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 1.423
AKARL said:Καλώς ή κακώς δεν έχουμε το ίδιο χόμπι όλοι μας. Μα καθόλου όμως.
Τοτε γιατι γραφουμε εδω?
AKARL said:Καλώς ή κακώς δεν έχουμε το ίδιο χόμπι όλοι μας. Μα καθόλου όμως.
John;Τι καψα ρε και αυτη με τα Χαρμπεθ. Εμενα μου αρεσουν. Πολυ. Την ιδια στογμη δεν μου αρεσουν. Καθολου. Οποιος εχει προβλημα και πιστευει στην Ανασταση νεκρων ας ερθει να με βρει. Γατακια του πληκτρολογιου.
Elementary dear nemesis...Άμα δεν άρεσαν ευρέως,γιατί ν'ασχολούμαστε μαζί τους;Τι καψα ρε και αυτη με τα Χαρμπεθ. Εμενα μου αρεσουν. Πολυ. Την ιδια στιγμη δεν μου αρεσουν. Καθολου. Οποιος εχει προβλημα και πιστευει στην Ανασταση νεκρων ας ερθει να με βρει. Γατακια του πληκτρολογιου.
Elementary dear platon.Για ν'αναδείξουμε και να εξυμνήσουμε τη...διαφορετικότητα.Τοτε γιατι γραφουμε εδω?
Αυτό μην το περάσετε χωρίς να το διαβάσετε! Μια πρόταση που μου έκανε εντύπωση:Και η...αποθέωση στο παρακάτω νήμα:
https://www.harbeth.co.uk/usergroup...d-my-speakers-go-for-a-lifelike-sound-at-home
Τα BOLD δικά μου, για έμφαση.It could be argued that as a socially responsible neighbour, your choice of speaker should be governed by the irritation that it causes to others versus the sonic benefit it may bring you. They may hear that boom-boom-boom from <60Hz throbbing through their walls: you probably won't notice its presence or absence.
Alan A. Shaw
Designer, owner
Harbeth Audio UK
Is there a point in trying to reproduce it? What does it really add to the musical experience? Could reproducing this deep bass in our normal listening room cause the overall sound to swim and become muddy with bass overhang?
Alan A. Shaw
Designer, owner
Harbeth Audio UK
Καλώς ή κακώς,προσθέτει.Και ακόμα περισσότερο σε αμιγώς μουσικόν πρόγραμμα.Διότι οποιαδήποτε απουσία...αφαιρεί τη συνοχή στη μεταβατική απόκριση του συστήματος.Αυτά έχουν πλέον αναλυθεί στο ΄΄Κατά Απόσβεσιν Ευαγγέλιον΄΄.Σκέλος επίσης της αναγκαίας φροντίδας ως προς τη συμπεριφορά δεδομένου χώρου αποτελεί και η ηχομόνωση....
...Και παρακάτω λέει:
Is there a point in trying to reproduce it? What does it really add to the musical experience?
Could reproducing this deep bass in our normal listening room cause the overall sound to swim and become muddy with bass overhang?
Alan A. Shaw
Designer, owner
Harbeth Audio UK
χρόνια πολλάΤο Harbeth εχει την αξια του γιατι η αγορα ετσι αποφασισε. Οσοι το αποκτουν εχουν τους λογους τους, οπως κι οσοι παιρνουν Harley αντι για αλλη μηχανη κατι σκεφτονται που τους κανει να το αποφασισουν. Ουτε για πολυ αναλυση ειναι το θεμα, ουτε ο κοσμος θα αλλαξει αν παρεις η δεν παρεις το ρημαδι αυτο. Η ουσια ειναι να εχουμε ενδιαφεροντα και να περναμε ομορφα γιατι η ζωη ειναι απροβλεπτη.
Η φωτο βεβαια απο το BBC ειναι αρχαια και το ηχειο απο αλλη εποχη. Τωρα υπαρχουν πολλες επιλογες με συγχρονα υλικα και η τεχνολογια εχει προχωρησει. Αν σκεφτοσαστε την επενδυση τοτε παρτε ενα εργο τεχνης. Αλλα οποιος απλα ετσι γουσταρει να τη βρισκει τοτε κι εγω συμφωνω μαζι του!
Χρονια πολλα...
Στην τσέπη των καταναλωτών στοχεύουν όλοι φίλε μου.Δεν είναι άκυρα, είναι για συγκεκριμένη χρήση όπως έγραψα και με τα χαρακτηριστικά που έγραψε ο Bhutia, σε οικιακούς συνηθισμένους χώρους έχουν θέματα.
Τα Χάρμπεθ από την άλλη στοχεύουν στην τσέπη των καταναλωτών, λογικό βέβαια..
Το έγραψα, δεν με διαβάζεις..Μα όλα αυτό δεν κάνουν; λογικό είναι. Και ειδικά οι συσκευές av είναι ότι χειρότερο για την τσέπη. Συνέχεια νέα μοντέλα.
Και πάνω που πήγα να πατήσω λαϊκ στο ποστ ρε ημιθεε...και οι κνίτες κοιτάνε ακόμα το δάκτυλο...
Και εγω θυμαμαι ακομη οταν πρωτοπηγα με εικοσαχρονο, ημουν και εγω τοσο, μμμμμ, ακομα πηγαινω, χαχαχαχα, η αγ@μια μητηρ μ@λακιας, αν ειναι και παρατεταμενη, συγκρινεις αυτοκινητα και ηχεια, χαχαχα, καθε ομοιοτητης τυχαια.Τί θυμήθκα τώρα...το πρώτο μου road trip στην Κ. Ευρώπη. Με ένα τραμπαντ από τα τελευταία μοντέλα, του φίλου του ξάδελφου. Μέσω Γιουγκοσλαβίας παρακαλώ! Αξέχαστο! Τί και αν αγκομαχούσε στις ανηφόρες και έστριβε με 20; Το ταξίδι ήταν υπέροχο.
Κάθε παραλληλισμός με τα γνωστά ηχεία είναι τυχαίος...
Edit: Εντάξει, έχω τα χρονάκια μου αλλά δεν είμαι και τόσο μεγάλος...Wartburg ήταν, όχι Τrabant.
Έαν κάνει κάποιος τον κόπο και διαβάσει από την αρχή το νήμα τότε που ξεκίνησε το 2009 από τον sudoku ,παρατηρεί ότι όπως και τότε έτσι και τώρα η θέση σου (Και είναι προς τιμή σου) Είναι σταθερή και αμετακίνητη.Κατάλαβες Λάκη μου; Σιγά να παίζεις, γιατί το δυνατά είναι αγκαίνστ δε λω. Άσε δηλαδή που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να παίζουν σιγά. Δηλαδή για να καταλάβεις, το κατά φύσιν αυτονόητο, αυτός σας το πλασάρει ως συνειδητή επιλογή. Άσε το άλλο που δε θυμάμαι πώς το γράφει, που παιζουγκαλαπομακριά. Τί άλλο θα ακούσουμε. Σας κοροϊδεύει ρε. Σας φτύνει κατάμουτρα και οι ρηβιούερς σας έχουν πείσει να νομίζετε ότι βρέχει.
Πάρε κι ένα Τράμπαντ να κυκλοφορείς. Ξέρεις τί ωραία στρίβει το Τράμπαντ άμα πηγαίνεις με 20;
Επίσης, τώρα που πήρες χάρμπεθ, νομίζεις πως κάτι έκανες; Πρέπει να πάρεις κι ένα λαμπάτο μπρίκι 2 x 2,5 βατ και πικάπ να παίζεις βινύλιο. Που έχει απίστευτα δυναμικά. Και να γίνεις και αγγλολιγούρης, να νομίζεις ότι αντί για δύο ξυλόκουτα, έχεις δυό καθαρόαιμα. Και να γράφεις τη λέξη και με κεφαλαία. Μη τυχόν και μας ξεφύγει. Αγγλολιγούρης Λάκη μου. Ο αιώνας της Αγγλίας τελείωσε πριν 100 χρόνια, περάσαμε και τον αιώνα των Αμερικής, μπήκαμε για τα καλά στον αιώνα της Ασίας, και οι κνίτες κοιτάνε ακόμα το δάκτυλο...
Λάκη μου...
Harbeth 40,2Έαν κάνει κάποιος τον κόπο και διαβάσει από την αρχή το νήμα τότε που ξεκίνησε το 2009 από τον sudoku ,παρατηρεί ότι όπως και τότε έτσι και τώρα η θέση σου (Και είναι προς τιμή σου) Είναι σταθερή και αμετακίνητη.
Σε πολλά που αναφέρεις για τους Εγγλέζους με βρίσκεις σύμφωνο.
Απλά θα εκτιμούσα παρα πολύ την άποψη σού ,όταν κάποιος θέλει να επενδύσει το 2019 σε ένα καινούργιο ηχείο που να κοιτάξει δηλαδή ,για να μη το μετανιώσει? Ευχαριστώ .
Δεν έχω κουνέλια ποια τα έχω δώσει.Harbeth 40,2