A
AKARL
Guest
Έχω μνιά πολύ σοβαρή, σε σχέση με τα εν γένει δεδομένα του νήματος, ερώτηση:Κοίτα μη σε αρχίσω και σένα μωρή Πουλχερία...
Στην μεταξύ σας σχέση "αγάπης" πχοιός έχει τον ενεργό ρόλο και πχοιός τον παθητικό;
Έχω μνιά πολύ σοβαρή, σε σχέση με τα εν γένει δεδομένα του νήματος, ερώτηση:Κοίτα μη σε αρχίσω και σένα μωρή Πουλχερία...
Σαν την λίστα της Arya έχει γίνειΛυπάμαι εσάς που έχετε συγκεκριμένο μέλος στη λίστα "ignore".
Αλλακσοκωλιές πάνω στα κλαιν μαιν κάνουμε...Έχω μνιά πολύ σοβαρή, σε σχέση με τα εν γένει δεδομένα του νήματος, ερώτηση:
Στην μεταξύ σας σχέση "αγάπης" πχοιός έχει τον ενεργό ρόλο και πχοιός τον παθητικό;
?Μνιά ευρύτερης σημασίας επισήμανση σχετικά με τα τεκταινόμενα στο νήμα αυτό: Προσοχή στο "Επιστημολογικό Αξίωμα του zonepress"!
Ήταν μια μέρα που πόνεσαν τα σαγόνια τους από τα γέλια...Κακές γλώσσες λένε πως κάποιος έστειλε mail στην Trinnov και ρώτησε αν θα βελτιώσει τον ήχο ένα καλύτερο καλώδιο ρεύματος.
Να συμπληρώσω ότι λυπάμαι ειλικρινά και σε βάθος τους φίλους μας που:
1) δεν λένε να κατανοήσουν ότι ο χώρος μετράει τουλάχιστον στο 60% του τελικού αποτελέσματος (λίαν επιεικώς το ποσοστό), και
2) συνεχίζουν να ακούνε από 2 ηχεία μουσική, έστω και δικάναλη, αγνοώντας πληθώρα αποδείξεων περί των αναμφισβήτητων προτερημάτων της αναπαραγωγής από περισσότερων των 2 ηχείων, ιδίως όταν στόχος είναι η υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής και η υψηλή ευχαρίστηση ακρόασης.
Αντιθέτως, χαίρομαι με τους φίλους μας που χαίρονται με καλώδια και λοιπά περιφερειακά στοιχεία. Είναι μια χαρά που την έχω ζήσει, κι έχει πολύ πλάκα. Μου ψιλολείπει να σας πω την αλήθεια...
Ο Βαγγέλης το ξέρει;Τον έχω γκομενο
Από τότε που άρχισε τα πολλά πάρε δώσε με τους Κιτσουλαίους του έδωσα πόδι...Ο Βαγγέλης το ξέρει;
Εσύ αντί να κάνεις τη δουλειά σου σαν σούπα Μοντ και να μου ρικσεις κάνα warning/ban, να χαρεί λίγο και το ανθυποτρολλ που νομίζει ότι μου ανέβασε την πίεση και καλά, κάθεσαι και με ρωτάς για γκομενικα?Ο Βαγγέλης το ξέρει;
Μην τα αφήνεις στη μέση ρε τομάρι...Επιστημολογικό Αξίωμα του zonepress"!
Αυτό ήταν κάτι που απασχόλησε και τον Αρ Ντι, μέχρι που έφτασε στο σημείο να το ανάγει σε αξίωμα.Μη πας να εξηγήσεις οτιδήποτε στα του ήχου δια της εμπειρίας.
Η εμπειρική προσέγγιση του καθενός μας, είναι αδιάφορη.
συγγνωμη ρωτας τι αλλαζει όταν ακούς δικάναλη παραγωγή σε πολυκάναλο σύστημα?Και ποιος είπε πως το HiFi και το Audio περιορίζεται στην χρήση δυο ηχείων;
Γιατί να μην είναι 5.2, 7.4, 7.4.4, 9.6.6 κτλ κτλ; Δεν έχουμε Υψηλή Πιστότητα στα πιο σύγχρονα φορμάτ; 'Η μήπως δεν έχουμε Audio?
Τι αλλάζει λοιπόν με τον αριθμό των ηχείων, τα πιο σύγχρονα φορμάτ, και τα καλώδια ρεύματος;
Χρειάζεται περισσότερο διάβασμα.συγγνωμη ρωτας τι αλλαζει όταν ακούς δικάναλη παραγωγή σε πολυκάναλο σύστημα?
μάλλον δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η άποψη του μηχανικού ήχου που έκανε την παραγωγή γιατί αυτό που ακούς δεν έχει και μεγάλη σχέση με αυτό που είχε στο μυαλό του....
όλα είναι θέμα γούστου αλλά μη το λέμε και υψηλή πιστότητα. Όπως έχει αναφερθεί αλλού μιλάμε για διαφορετικά χόμπι...
-Οι φυσικοί ήχοι που ακούς ξέρεις πόσα κανάλια είναι;Και ποιος είπε πως το HiFi και το Audio περιορίζεται στην χρήση δυο ηχείων;
Γιατί να μην είναι 5.2, 7.4, 7.4.4, 9.6.6 κτλ κτλ; Δεν έχουμε Υψηλή Πιστότητα στα πιο σύγχρονα φορμάτ; 'Η μήπως δεν έχουμε Audio?
Τι αλλάζει λοιπόν με τον αριθμό των ηχείων, τα πιο σύγχρονα φορμάτ, και τα καλώδια ρεύματος;
Μυρίζει παγίδα-Οι φυσικοί ήχοι που ακούς ξέρεις πόσα κανάλια είναι;
-οι τεχνητοί;
-οι ήχοι από ένα σύστημα που παίζει μόνο audio (ασχέτως καναλιών);
-από ένα άλλο που παίζει home cinema (ασχέτως καναλιών);
απλά γράψε 4 νούμερα σε παρακαλώ, ευχαριστώ.
Εμ πέστο ρε φίλε!Κάθε ομοιότητα με διαδικασίες "ακρόασης καβλωδίων" δεν είναι συμπτωματική.