Περί καλωδίων ρεύματος

A

AKARL

Guest
Κοίτα μη σε αρχίσω και σένα μωρή Πουλχερία... :p
Έχω μνιά πολύ σοβαρή, σε σχέση με τα εν γένει δεδομένα του νήματος, ερώτηση:

Στην μεταξύ σας σχέση "αγάπης" πχοιός έχει τον ενεργό ρόλο και πχοιός τον παθητικό; :gotcha:

:rofl::lolsign::lol::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
30.452
Έχω μνιά πολύ σοβαρή, σε σχέση με τα εν γένει δεδομένα του νήματος, ερώτηση:

Στην μεταξύ σας σχέση "αγάπης" πχοιός έχει τον ενεργό ρόλο και πχοιός τον παθητικό; :gotcha:

:rofl::lolsign::lol::roflmao::roflmao::roflmao:
Αλλακσοκωλιές πάνω στα κλαιν μαιν κάνουμε...

A

AKARL

Guest
Μνιά ευρύτερης σημασίας επισήμανση σχετικά με τα τεκταινόμενα στο νήμα αυτό: Προσοχή στο "Επιστημολογικό Αξίωμα του zonepress"! :sneaky:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.028
Μνιά ευρύτερης σημασίας επισήμανση σχετικά με τα τεκταινόμενα στο νήμα αυτό: Προσοχή στο "Επιστημολογικό Αξίωμα του zonepress"! :sneaky:
?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.695
Να συμπληρώσω ότι λυπάμαι ειλικρινά και σε βάθος τους φίλους μας που:

1) δεν λένε να κατανοήσουν ότι ο χώρος μετράει τουλάχιστον στο 60% του τελικού αποτελέσματος (λίαν επιεικώς το ποσοστό), και

2) συνεχίζουν να ακούνε από 2 ηχεία μουσική, έστω και δικάναλη, αγνοώντας πληθώρα αποδείξεων περί των αναμφισβήτητων προτερημάτων της αναπαραγωγής από περισσότερων των 2 ηχείων, ιδίως όταν στόχος είναι η υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής και η υψηλή ευχαρίστηση ακρόασης.

Αντιθέτως, χαίρομαι με τους φίλους μας που χαίρονται με καλώδια και λοιπά περιφερειακά στοιχεία. Είναι μια χαρά που την έχω ζήσει, κι έχει πολύ πλάκα. Μου ψιλολείπει να σας πω την αλήθεια...

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.028
Κακές γλώσσες λένε πως κάποιος έστειλε mail στην Trinnov και ρώτησε αν θα βελτιώσει τον ήχο ένα καλύτερο καλώδιο ρεύματος.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.695
Κακές γλώσσες λένε πως κάποιος έστειλε mail στην Trinnov και ρώτησε αν θα βελτιώσει τον ήχο ένα καλύτερο καλώδιο ρεύματος.
Ήταν μια μέρα που πόνεσαν τα σαγόνια τους από τα γέλια...:p:lol::lol::lol:

Επειδή όμως είναι ευγενικοί άνθρωποι, απάντησαν κιόλας. Ευγενέστατα. Στη θέση τους μπορεί να ήμουν πιο "άγαρμπος"...:D

Υποθέτω πως αν τους πάρεις όλους με τη σειρά (τους "άξιους", τζένελεκ, τζιμπιέλ, Νιούμαν, νταϊναόντιο, Άνταμ, κλπ), θα βρεθεί κάποιος που θα σε χ@σει κανονικά...8-)

Reaction score
2.994
A4.jpg
Να συμπληρώσω ότι λυπάμαι ειλικρινά και σε βάθος τους φίλους μας που:

1) δεν λένε να κατανοήσουν ότι ο χώρος μετράει τουλάχιστον στο 60% του τελικού αποτελέσματος (λίαν επιεικώς το ποσοστό), και

2) συνεχίζουν να ακούνε από 2 ηχεία μουσική, έστω και δικάναλη, αγνοώντας πληθώρα αποδείξεων περί των αναμφισβήτητων προτερημάτων της αναπαραγωγής από περισσότερων των 2 ηχείων, ιδίως όταν στόχος είναι η υψηλή πιστότητα αναπαραγωγής και η υψηλή ευχαρίστηση ακρόασης.

Αντιθέτως, χαίρομαι με τους φίλους μας που χαίρονται με καλώδια και λοιπά περιφερειακά στοιχεία. Είναι μια χαρά που την έχω ζήσει, κι έχει πολύ πλάκα. Μου ψιλολείπει να σας πω την αλήθεια...

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.474
@leandros: Θα πρότεινα το όλο γεγονός της δοκιμής να περιγραφεί σε νέο thread, στην κατηγορία "Ηχητικές Αποδράσεις". :)

Reaction score
30.452
Ο Βαγγέλης το ξέρει; :p
Από τότε που άρχισε τα πολλά πάρε δώσε με τους Κιτσουλαίους του έδωσα πόδι... :p
[DOUBLEPOST=1556888789][/DOUBLEPOST]
Ο Βαγγέλης το ξέρει; :p
Εσύ αντί να κάνεις τη δουλειά σου σαν σούπα Μοντ και να μου ρικσεις κάνα warning/ban, να χαρεί λίγο και το ανθυποτρολλ που νομίζει ότι μου ανέβασε την πίεση και καλά, κάθεσαι και με ρωτάς για γκομενικα? :D
Ρίξτε ρε κάνα warning.. πρέπει να περάσω τον ακατανομαστο.. :D:D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.695
Επιστημολογικό Αξίωμα του zonepress"! :sneaky:
Μην τα αφήνεις στη μέση ρε τομάρι...

Να τα βλέπουν όλοι, είναι χρήσιμα. Αν και εύκολα θα το έβρισκαν με ένα γκουγκλ σερτς, πάω στοίχημα ότι δε το έκαναν...

Όπως έχω γράψει κι εγώ χιλιάδες φορές, όπως πχ εδώ (κάτι που βεβαίως το τονίζω εδώ και πολλά χρόνια, με την αξία της άποψης κλπ κλπ κλπ)

Μη πας να εξηγήσεις οτιδήποτε στα του ήχου δια της εμπειρίας.
Η εμπειρική προσέγγιση του καθενός μας, είναι αδιάφορη.
Αυτό ήταν κάτι που απασχόλησε και τον Αρ Ντι, μέχρι που έφτασε στο σημείο να το ανάγει σε αξίωμα.

Εμείς οι παλιοί τα ξέρουμε καλά, οι νέοι, ας τα μαθαίνουν, δεν είναι κακό....

Είναι οι βασικοί κανόνες του όντιο. Αρχές και αξιώματα.

Reaction score
657
Και ποιος είπε πως το HiFi και το Audio περιορίζεται στην χρήση δυο ηχείων;
Γιατί να μην είναι 5.2, 7.4, 7.4.4, 9.6.6 κτλ κτλ; Δεν έχουμε Υψηλή Πιστότητα στα πιο σύγχρονα φορμάτ; 'Η μήπως δεν έχουμε Audio?
Τι αλλάζει λοιπόν με τον αριθμό των ηχείων, τα πιο σύγχρονα φορμάτ, και τα καλώδια ρεύματος;
συγγνωμη ρωτας τι αλλαζει όταν ακούς δικάναλη παραγωγή σε πολυκάναλο σύστημα?

μάλλον δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η άποψη του μηχανικού ήχου που έκανε την παραγωγή γιατί αυτό που ακούς δεν έχει και μεγάλη σχέση με αυτό που είχε στο μυαλό του....

όλα είναι θέμα γούστου αλλά μη το λέμε και υψηλή πιστότητα. Όπως έχει αναφερθεί αλλού μιλάμε για διαφορετικά χόμπι...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.695
συγγνωμη ρωτας τι αλλαζει όταν ακούς δικάναλη παραγωγή σε πολυκάναλο σύστημα?

μάλλον δεν σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα η άποψη του μηχανικού ήχου που έκανε την παραγωγή γιατί αυτό που ακούς δεν έχει και μεγάλη σχέση με αυτό που είχε στο μυαλό του....

όλα είναι θέμα γούστου αλλά μη το λέμε και υψηλή πιστότητα. Όπως έχει αναφερθεί αλλού μιλάμε για διαφορετικά χόμπι...
Χρειάζεται περισσότερο διάβασμα.

Reaction score
1
Και ποιος είπε πως το HiFi και το Audio περιορίζεται στην χρήση δυο ηχείων;
Γιατί να μην είναι 5.2, 7.4, 7.4.4, 9.6.6 κτλ κτλ; Δεν έχουμε Υψηλή Πιστότητα στα πιο σύγχρονα φορμάτ; 'Η μήπως δεν έχουμε Audio?
Τι αλλάζει λοιπόν με τον αριθμό των ηχείων, τα πιο σύγχρονα φορμάτ, και τα καλώδια ρεύματος;
-Οι φυσικοί ήχοι που ακούς ξέρεις πόσα κανάλια είναι;
-οι τεχνητοί;
-οι ήχοι από ένα σύστημα που παίζει μόνο audio (ασχέτως καναλιών);
-από ένα άλλο που παίζει home cinema (ασχέτως καναλιών);
απλά γράψε 4 νούμερα σε παρακαλώ, ευχαριστώ.

Reaction score
1.530
-Οι φυσικοί ήχοι που ακούς ξέρεις πόσα κανάλια είναι;
-οι τεχνητοί;
-οι ήχοι από ένα σύστημα που παίζει μόνο audio (ασχέτως καναλιών);
-από ένα άλλο που παίζει home cinema (ασχέτως καναλιών);
απλά γράψε 4 νούμερα σε παρακαλώ, ευχαριστώ.
Μυρίζει παγίδα :p

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Κάθε ομοιότητα με διαδικασίες "ακρόασης καβλωδίων" δεν είναι συμπτωματική.

:whistling: :biggrin:

Εμ πέστο ρε φίλε!
Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους αντικαλωδιαδες!
Πες-πες το πίστεψαν ότι δεν υπάρχουν διάφορες!

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof