Περί καλωδίων ρεύματος

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.955
Λίγο offtopic επειδη με τον Mangione μου θυμησατε το παρακάτω, το παραθέτω για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:
ειναι η καλυτερη μπαντα που εχω ακουσει το σαξοφωνο ειναι απαιχτος

Reaction score
2.997
Τελικα μετα απο εκατονταδες μηνυματα, εγω που δεν ασχολουμαι με τα καλωδια ρευματος (εννοω οτι δεν το εχω κανει ποτε) δεν εχω βγαλει ακρη. Υπαρχει περιπτωση ν αλλαξεις καλωδιο ρευματος σ εναν τελικο ενισχυτη και ν αλλαξει το ακουστικο αποτελεσμα? Βγαζω ολα τα υπολοιπα (χωρους κλπ) για λογους απλοποιησης.Δεν μιλαω για "ποιοτικες" διαφορες.Μιλαω για διαφορες.Αδιαφορο να χαρακτηριστουν.Αληθεια το λεω.Βαριεμαι τωρα αλλα αν χρειαστει ν ανεβασω αυριο τους "κwλους" των στερεον μου.
Αν έχεις έναν "απαιτητικό σε ρεύματα" τελικό, π.χ. τάξη Α ή ΑΒ βάζοντας ένα μελετημένο για αυτή τη δουλειά καλώδιο έχεις μια βελτίωση σ' όλο το φάσμα.
Αν το περιγράψουμε με μια λέξη είναι... καλύτερη Ροή στο πρόγραμμα και γίνεται άμεσα αντιληπτή.
Τα IEC Connectors είναι εξίσου σημαντικά με το καλώδιο, π.χ. σε ένα καλώδιο 1,5m που το κόστος είναι 600e
τα μισά χρήματα περίπου είναι τα IEC και τα υπόλοιπα το καλώδιο.
Η συνταγή... βασίζεται κυρίως στην Μεταλλουργία.

Υ.Γ. ... το σχόλιο του πετράκη... του Αυτοφωράκια το σβήσατε ?
https://el.wiktionary.org/wiki/αυτοφωράκιας
.

Reaction score
30.455
το τέστ δεν θα είναι αξιόπιστο εφόσον τρώνε και ακούνε, η κίνηση της άνω με την κάτω γνάθο ως γνωστό προκαλούν θολούρα στο ακουστικό φάσμα :D
Είναι τόσο χαοτικές οι διαφορές που δεν κρύβονται έτσι εύκολα...

D

deleted user 10898

Guest
Αν έχεις έναν "απαιτητικό σε ρεύματα" τελικό, π.χ. τάξη Α ή ΑΒ βάζοντας ένα μελετημένο για αυτή τη δουλειά καλώδιο έχεις μια βελτίωση σ' όλο το φάσμα.
Αν το περιγράψουμε με μια λέξη είναι... καλύτερη Ροή στο πρόγραμμα και γίνεται άμεσα αντιληπτή.
Τα IEC Connectors είναι εξίσου σημαντικά με το καλώδιο, π.χ. σε ένα καλώδιο 1,5m που το κόστος είναι 600e
τα μισά χρήματα περίπου είναι τα IEC και τα υπόλοιπα το καλώδιο.
Η συνταγή... βασίζεται κυρίως στην Μεταλλουργία.

Υ.Γ. ... το σχόλιο του πετράκη... του Αυτοφωράκια το σβήσατε ?
https://el.wiktionary.org/wiki/αυτοφωράκιας
.
Άμεσα αντιληπτή ΡΟΗ.
Έτσι...

Reaction score
6.839
Δεν υπάρχει κανείς ( από τους συμμετέχοντες) που να μην πίνει υποθέτω οπότε σήμερα μην περιμένεται γραπτά....:D:D

I

iason

Guest
Εγώ χτυπιέμαι να πάρω για δοκιμή belden ή mogami και να τα κοντράρω στα 8tc μου, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω ούτε σεντ επιπλέον απλά για να κάνω μια δοκιμή. Ίσως να είναι best value for money, αλλά με απασχολεί πιο πολύ το τί ακούω ( μέχρι ενός ορίου βέβαια ).
Δε χάνεις και τίποτα,έχω και από τα δύο.kimper 8tc, Belden ότι κυκλοφορεί.

Reaction score
6.839
Μπα, μη τον ακούτε.

Ανοίξτε τις φιάλες, περάστε καλά, και σε κάποια στιγμή, παίξτε και με καλώδια.

Καλά να περάσετε, ζηλεύουμε! :drinks:
Είδες που τα έλεγα; Άτιμες οι φιάλες!! Αλλά δεν ζηλεύουμε... Γιατί έχουμε και εμείς πολλές χο χο..!!

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
81.056
Ευχαριστώ τον φίλο Λέανδρο για την όμορφη φιλοξενία και χάρηκα που γνώρισα επίσης τον Γιώργο και τον Νίκο.
:whistling::whistling::whistling::whistling::whistling:
γιααααα πες μας Ορέστη...πως πέρασες?:lolsign:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.401
Members
38.313
Νεότερο μέλος
Cloudymike