Περί καλωδίων ρεύματος

Reaction score
30.452
Παρεμπιπτόντως Λεανδρε, εδώ και μέρες έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ πού σε έχω ξανακούσει...
Και χθες μου ήρθε η φλασια!
Αγόρασα τα ηχεία μου μεταχειρισμένα από ένα παλικάρι ονόματι Μίλτος. Και χθες θυμήθηκα ότι μου είχε πει πως και αυτός τα είχε πάρει από κάποιο μέλος που τον έλεγαν Λέανδρο... :D

Όλα εδώ πληρώνονται ρε κερατά :p
Τα ηχεία που είχες κάποτε, τώρα παίζουν με φτηνοκαλώδιο ηχείων των 8 ευρώ /μέτρο... Και πολλά είναι :roflmao::roflmao::roflmao:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Παρεμπιπτόντως Λεανδρε, εδώ και μέρες έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ πού σε έχω ξανακούσει...
Και χθες μου ήρθε η φλασια!
Αγόρασα τα ηχεία μου μεταχειρισμένα από ένα παλικάρι ονόματι Μίλτος. Και χθες θυμήθηκα ότι μου είχε πει πως και αυτός τα είχε πάρει από κάποιο μέλος που τον έλεγαν Λέανδρο... :D

Όλα εδώ πληρώνονται ρε κερατά :p
Τα ηχεία που είχες κάποτε, τώρα παίζουν με φτηνοκαλώδιο ηχείων των 8 ευρώ /μέτρο... Και πολλά είναι :roflmao::roflmao::roflmao:
χαχαχα!
Να, τα δικά μου είναι, με βελτιωμένα crossover από τα χεράκια μου!
Σ' αρέσουν φίλε?

N

nickmitro

Guest
από το τραπέζ κάνατε ακρόαση?:p:roflmao:
ισοσκελές τρίγωνο με τα πιτόγυρα?:lolsign:
Ειναι πασιφανες οτι το τριγωνο ειναι ισοπλευρο!:D
Λεανδρε,την επομενη φορα να γινει η δοκιμη των αντικραδασμικων,εκτος αν μπηκες στον πειρασμο χθες.;)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Αυτό ήταν κάτι που απασχόλησε και τον Αρ Ντι, μέχρι που έφτασε στο σημείο να το ανάγει σε αξίωμα.

Εμείς οι παλιοί τα ξέρουμε καλά, οι νέοι, ας τα μαθαίνουν, δεν είναι κακό....

Είναι οι βασικοί κανόνες του όντιο. Αρχές και αξιώματα.
Καλημέρα Ντόκτορ,
¨Ο νόμος των δύο βλακών¨ που αναφέρεται το λινκ σου ...παλιέ, σε ποιούς αναφέρετε στη σημερινή ημέρα?
Δε νομίζεις ότι ξεφεύγεις χαρακτηρίζοντας άτομα που δε γνωρίζεις με αυτό το τρόπο?
Αυτά τα ολίγα από..ένα νέο!

Reaction score
30.452
χαχαχα!
Να, τα δικά μου είναι, με βελτιωμένα crossover από τα χεράκια μου!
Σ' αρέσουν φίλε?
Μεχρι χθες μου άρεσαν.. :p
Αλλά τώρα που συνειδητοποίησα ότι τους έχεις βάλει χέρι.... Ψύλλοι στ' αυτιά μου μπήκανε...
Γιατί ρε χαμενε τα πειραξες?
Πχοιός σου είπε πως ξέρεις καλύτερα από τον Bowers και τον Wilkins μαζί τι χρειάζονται τα κροσσοβερ?? :D:D
Ρε φωτιές που μου άναψες..!!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Ποιος είναι ποιος ρε παλικάρια;
καλημέρα Νίκο,
αριστερά στη φωτό, το top model της παρέας ο Νίκος Σταθόπουλος, στη μέση ο γέροντας των καλωδίων Λέανδρος και δεξιά ο φίλος blues.
[DOUBLEPOST=1556957963][/DOUBLEPOST]Αλλά τώρα που συνειδητοποίησα ότι τους έχεις βάλει χέρι.... Ψύλλοι στ' αυτιά μου μπήκανε...
Πχοιός σου είπε πως ξέρεις καλύτερα από τον Bowers και τον Wilkins μαζί τι χρειάζονται τα κροσσοβερ?? :D:D
Ρε φωτιές που μου άναψες..!![/QUOTE]
:lolsign::lolsign: έχουν αλλαχθεί όλοι οι κινέζικοι πυκνωτές που είχαν βάλει οι τσίπιδες της b&w, οι mkt Κίνας σε mkp της visaton και ο ηλεκτρολυτικός του κ@λου, με mkt visaton με ίδιες τιμές,(αν θες έχω και τους παλιούς φυλαγμένους, άστα, μουγκοί ήταν, μου θύμιζαν...μαύρα καλώδια ρεύματος:D).

Last edited:

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
καλημέρα Νίκο,
αριστερά στη φωτό, το top model της παρέας ο Νίκος Σταθόπουλος, στη μέση ο γέροντας των καλωδίων Λέανδρος και δεξιά ο φίλος blues.
Καλημέρα Λέανδρε. Κάποια στιγμή δώστε και την ετυμηγορία σας..

Reaction score
30.452
έχουν αλλαχθεί όλοι οι κινέζικοι πυκνωτές που είχαν βάλει οι τσίπιδες της b&w οι mkt σε mkp της visaton και ο ηλεκτρολυτικός του κ@λου, με mkt visaton με ίδιες τιμές,(αν θες έχω και τους παλιούς φυλαγμένους, άστα, μουγκοί ήταν, μου θύμιζαν...μαύρα καλώδια ρεύματος:D).
Όνειρο ζω.. Μη με ξυπνάτε τώρα!!
Δηλαδή μπήκαν τέτοια εξαρτήματα του διαβόλου στο σπίτι μου?
Έγινα χαιεντας στα κροσσοβερ?
Μάλλον πρέπει να προμηθευτώ άμεσα ακόμα φτηνότερα καλώδια μπας και αντισταθμισω την χαιεντιλα... :roflmao::roflmao::roflmao:

T

thanasis tsiroukis

Guest
Αλλά τώρα που συνειδητοποίησα ότι τους έχεις βάλει χέρι.... Ψύλλοι στ' αυτιά μου μπήκανε...
Είχα ένα ακριβό phono δεύτερο χέρι, που του είχαν αλλάξει όλους τους πυκνωτές με τους κορυφαίους της εταιρίας που φόραγε από τη μάνα του.
Όταν λοιπόν το έκαναν, ο ένας γνωστός αντιπρόσωπος και ο άλλος γνωστός reviewer, έστειλαν ένα μέιλ στον κατασκευαστή που του εξηγούσαν τι ακριβώς άλλαξαν.
Η απάντηση του κατασκευαστή ήταν ότι αυτό ήθελε να κάνει και ο ίδιος και να το κυκλοφορήσει ως special edition.
No worries λοιπόν, αν σου αρέσουν όπως παίζουν αυτό αρκεί.

Reaction score
11.118
Μάλλον πρέπει να προμηθευτώ άμεσα ακόμα φτηνότερα καλώδια μπας και αντισταθμισω την χαιεντιλα... :roflmao::roflmao::roflmao:
Πούλα, πούλα!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Η μοίρα σου έπαιξε σκληρό παιχνίδι:D:D, ηχεία τροποποιημένα απ τα χεράκια μου! ..τυχερούλη Χαρούλη!:):)

BLUES

TV
Reaction score
974
jpeg14.jpg jpeg10.jpg jpeg12.jpg jpeg11.gpg.jpg
jpeg9.jpg
Καλημερα σε ολους
Να ευχαριστησω απο καρδιας τον εξαιρετο οικοδεσποτη Λεανδρο,και τους aerinos και Νικο Σταθοπουλο για την δια ζωσης γνωριμια και επικοινωνια
Ο χωρος του Λεανδρου.αισθητικα αψογος,με καμμια 1000 αδα βινυλια και πολλα σιντι,ελληνικα και ξενα,με αρκετες audiofhile ηχογραφησεις,και το απαραιτητο πλυντηριο δισκων
Καμια ηχητικη περιποιηση του χωρου,χωρις ματζουνια και παραφερναλια,με ξεχωριστη γραμμη ρευματος απο τον πινακα ενα πολυμπριζο δια χειρος Argi,2 μαυρα καλωδια τροφοδοσιας του Musical fidelity,και του φονο της Σονετερ,και αλλα δυο ρευματος απο Oyaide(tynami nigo) και Acrolink p-4023-και voodoo AVATAR που συνεδεε την γραμμη με το πολυμπριζο
Eγω προσφερα γαι την βραδια το καλωδια ρευματος Neotech nep 3001/III εργοστασιακα τερματισμενα με βυσματα Νεοτεκ γκολντ NC-P-303-312 και τα Signalprogects Hydra του ελληνα κατασκευαστη Νικου Κορακακη
Το συστημα ανταποκριθηκε επαρκως στα δικα μου κριτηρια με καλη στερεοφονικη εικονα,λεπτομερεια, σαφη διαχωρισμο των οργανων και των φωνων των ηχογραφησεων που επιλεχθηκαν και χαμηλο ,οχι επιπεδου σεμιναριου,αλλα μεστο και στακατο με καποια θεματακια στο μπουμαρισμα βεβαια , ρυθμος και το πρατ ικανοποιητικο
Ο ενισχυτης ικανος να οδηγησει τα ηχεια,και το φονο ηδη σεταρισμενο στις αναγκες βραχιονα κεφαλης απο τον Λεανδρο
Συνολικη αισθηση αρκετα καλη που σε μετεφερε στην καρδια των ηχογραφησεων,που ακουστικα επιβεβαιωθηκε και απο τους υπολοιπους της παρεας
Μιας και στο δικο μου συστημα κατανοησα την αναγκη για ηχητικη βελτιωση του χωρου ακροασης,προετρεψα τους παροντες προς αυτη την κατευθυνση,με μια αρχικη μετρηση των χωρων τους και συνεχεια την χρηση αντιστοιχων υλικων (διαχυτων κα )καθως και την χρηση ενος dc blocker(γαι οσους πιστευουν οτι παιζει ρολο)
Για μενα το dc blocker einai must
Λογω του πολυ περιορισμενου χωρου,φαινεται εξαλλου στις φωτο που επισυναπτω,ηταν πρακτικη η χρηση του φονο για την δοκιμη των καλωδιων
Για τους ιδιους λογους δεν ητο δυνατη η μυστικοτητα 100% της εναλλαγης αυτης (blind test)
Παρολα αυτα ο aerinos και Νικος ,μερικες φορες,ρωτουσαν εκ των υστερων,πιο καλωδιο επαιζε

Ακουσαμε 2 κομματια απο
1,Ελλη Πασπαλα Το ΑΣΤΟΡΙΑ(Απο το Νησι των Λοτοφαγων--Ᾱκτη 467605--1
2,Oakland blues----Conjure(Amercan clave 1006)
Πρωτο πειραμα
Κρατωντας σταθερο το βολιουμ του ενισχυτη
1. βημα
Ακροαση Μαυρου καλωδιου εργοστασιακου στο φονο
Ακροαση του ιδιου θεματος 3 φορες τουλαχιστο
Κρατωντας σταθερο το βολιουμ
2. βημα
Ακροαση ασπρου καλωδιου(oyaide tynami nigo)
Ακροαση του ιδιου θεματος 3 φορες τουλαχιστον

3,Διαπιστωση η μη διαφορας

Διαπιστωθηκαν διαφορες στο υψος και το πλατος της σκηνης,στην χωροθετηση των οργανων και των φωνων(πληροφοριες ηχογραφησεις) και στην ατακα του χαμηλου μετα απο την εναλλαγη μαυρου και ασπρου καλωδιου,απο ολους τους παροντες
4.Συμπερασμα
Yπαρχουν διαφορες(ακουστες)

5, .βημα
Αβ 1 τεστ
Ακροαση του πρωτου τραγουδιου1 φορα με μαυρο καλωδιο-----σταθερο ιδιο βολιουμ
Ακροαση του πρωτου τραγουδιου 1 φορα με ασπρο καλωδιο------σταθερο ιδιο βολιουμ
6,Διαπιστωση διαφορων η μη
Αποτελεσμα--------------Διαπιστωθηκαν διαφορες
Αβ 2 τεστ
Ακροαση του δευτερου τραγουδιου 1 φορα με μαυρο καλωδιο-----σταθερι ιδιο βολιουμ
Ακροαση του δευτερου τραγουδιου 1 φορα με ασπρο καλωδιο-----σταθερο ιδιο βολιουμ
7, Διαπιστωση διαφορων η μη-
Αποτελεσμα---------------Διαπιστωθηκαν διαφορες ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ
8 .βημα
Αβ τεστ 3
Ακροαση του πρωτου κομματιου 2 φορες με ασπρο καλωδιο-σταθερο ιδιο βολιουμ
Ακροαση του πρωτου κομματιου 2 φορες με signal project Hydra-σταθερο ιδιο βολιουμ
Αποτελεσμα----------Διαπιστωθηκαν διαφορες
9. βημα
Αβ τεστ 4
Ακροαση του πρωτου κομματιου 2 φορες με signalprogect Hydra-----σταθερο ιδιο βολιουμ
Ακροαση του πρωτου κομματιου 2 φορες με Neotech nep 3001-σταθερο ιδιο βολιουμ
Αποτελεσμα--------Διαπιστωθηκαν διαφορες
10. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Κατα την εναλλαγη καλωδιων στο φονο,κρατωντας το βολιουμ σταθερο διαπιστωθηκαν ομοφωνα διαφορες απο ολους τους παροντες

Μαλιστα αξιο λογου ειναι,πως ολοι μπορουσαν στο τεστ 1 ,2 και 3 να αναγνωρισουν και πιο καλωδιο επαιζε(ακομα και οι λιγοτερο εμπειροι σε τετοιου ειδους ακροασεις)

Εν κατακλειδι.προσπαθησα οσο πιο παραστατικα, υποκειμενικα να μεταφερω τις εντυπωσεις -εκτιμησεις μου
Σορρυ γαι το μακροσκελες κειμενο,ελπιζω να ειναι ευαναγνωστο και σαφες
Η μεθοδολογια ειναι αποδεκτη κατ εμε,μεσα απο τις πρακτικες δυνατοτητες του συστηματος του Λεανδρου
Επειδη εχω συμετασχει σε αρκετα Αβ blind tests,κατα καιρους,το επιδιωξα να γινει στην παρουσα ακροαση,αλλα δεν ητο πρακτικα εφικτο λογω περιορισμων του χωρου
Γιαυτο ,για οσους θελουν να εφαρμοσουν και αυτη την πρακτικη(Aβ blind test),καθολα αποδεκτη και αντικειμενικη,για αλλη μια φορα,προτεινω την επαναληψη του τεστ,στον δικο μου χωρο
Ο χωρο μου εχει ξεχωριστη γραμμη απο τον πινακα,εχει υποστει ηχητικη περιποιηση,μετα απο μετρησεις του Χαρι Τσακιρη(ακα Zackman35)διαμορφωθηκε να ειναι αισθητικα και ακουστικα εφαρμοσιμο(εντος οριων μπατζετ kαι τρεχει ενα σετ απ ανω του μεσου ορου ματσαρισμενο και ικανο να αναδειξει οτι επιλεχθει, σε ολα τα ειδη μουσικης,μονο απο ψηφιακα αρχεια,σε ολα τα φορματ
Μονο που τα 15 τμ δεν επιτρεπουν την παρουσια περισσοτερων απο 3 ατομα
Καποιες φωτο απο την ακροαση
Eυχαριστω

P

PMC

Guest

Αγγελία ΤΩΡΑ!
Παρε ενεργά !

Reaction score
12.228
View attachment 125505 View attachment 125506 View attachment 125507 View attachment 125508
View attachment 125510
Καλημερα σε ολους
Να ευχαριστησω απο καρδιας τον εξαιρετο οικοδεσποτη Λεανδρο,και τους aerinos και Νικο Σταθοπουλο για την δια ζωσης γνωριμια και επικοινωνια
Ο χωρος του Λεανδρου.αισθητικα αψογος,με καμμια 1000 αδα βινυλια και πολλα σιντι,ελληνικα και ξενα,με αρκετες audiofhile ηχογραφησεις,και το απαραιτητο πλυντηριο δισκων
Καμια ηχητικη περιποιηση του χωρου,χωρις ματζουνια και παραφερναλια,με ξεχωριστη γραμμη ρευματος απο τον πινακα ενα πολυμπριζο δια χειρος Argi,2 μαυρα καλωδια τροφοδοσιας του Musical fidelity,και του φονο της Σονετερ,και αλλα δυο ρευματος απο Oyaide(tynami nigo) και Acrolink p-4023-και voodoo AVATAR που συνεδεε την γραμμη με το πολυμπριζο
Eγω προσφερα γαι την βραδια το καλωδια ρευματος Neotech nep 3001/III εργοστασιακα τερματισμενα με βυσματα Νεοτεκ γκολντ NC-P-303-312 και τα Signalprogects Hydra του ελληνα κατασκευαστη Νικου Κορακακη
Το συστημα ανταποκριθηκε επαρκως στα δικα μου κριτηρια με καλη στερεοφονικη εικονα,λεπτομερεια, σαφη διαχωρισμο των οργανων και των φωνων των ηχογραφησεων που επιλεχθηκαν και χαμηλο ,οχι επιπεδου σεμιναριου,αλλα μεστο και στακατο με καποια θεματακια στο μπουμαρισμα βεβαια , ρυθμος και το πρατ ικανοποιητικο
Ο ενισχυτης ικανος να οδηγησει τα ηχεια,και το φονο ηδη σεταρισμενο στις αναγκες βραχιονα κεφαλης απο τον Λεανδρο
Συνολικη αισθηση αρκετα καλη που σε μετεφερε στην καρδια των ηχογραφησεων,που ακουστικα επιβεβαιωθηκε και απο τους υπολοιπους της παρεας
Μιας και στο δικο μου συστημα κατανοησα την αναγκη για ηχητικη βελτιωση του χωρου ακροασης,προετρεψα τους παροντες προς αυτη την κατευθυνση,με μια αρχικη μετρηση των χωρων τους και συνεχεια την χρηση αντιστοιχων υλικων (διαχυτων κα )καθως και την χρηση ενος dc blocker(γαι οσους πιστευουν οτι παιζει ρολο)
Για μενα το dc blocker einai must
Λογω του πολυ περιορισμενου χωρου,φαινεται εξαλλου στις φωτο που επισυναπτω,ηταν πρακτικη η χρηση του φονο για την δοκιμη των καλωδιων
Για τους ιδιους λογους δεν ητο δυνατη η μυστικοτητα 100% της εναλλαγης αυτης (blind test)
Παρολα αυτα ο aerinos και Νικος ,μερικες φορες,ρωτουσαν εκ των υστερων,πιο καλωδιο επαιζε

Ακουσαμε 2 κομματια απο
1,Ελλη Πασπαλα Το ΑΣΤΟΡΙΑ(Απο το Νησι των Λοτοφαγων--Ᾱκτη 467605--1
2,Oakland blues----Conjure(Amercan clave 1006)
Πρωτο πειραμα
Κρατωντας σταθερο το βολιουμ του ενισχυτη
1. βημα
Ακροαση Μαυρου καλωδιου εργοστασιακου στο φονο
Ακροαση του ιδιου θεματος 3 φορες τουλαχιστο
Κρατωντας σταθερο το βολιουμ
2. βημα
Ακροαση ασπρου καλωδιου(oyaide tynami nigo)
Ακροαση του ιδιου θεματος 3 φορες τουλαχιστον

3,Διαπιστωση η μη διαφορας

Διαπιστωθηκαν διαφορες στο υψος και το πλατος της σκηνης,στην χωροθετηση των οργανων και των φωνων(πληροφοριες ηχογραφησεις) και στην ατακα του χαμηλου μετα απο την εναλλαγη μαυρου και ασπρου καλωδιου,απο ολους τους παροντες
4.Συμπερασμα
Yπαρχουν διαφορες(ακουστες)

5, .βημα
Αβ 1 τεστ
Ακροαση του πρωτου τραγουδιου1 φορα με μαυρο καλωδιο-----σταθερο ιδιο βολιουμ
Ακροαση του πρωτου τραγουδιου 1 φορα με ασπρο καλωδιο------σταθερο ιδιο βολιουμ
6,Διαπιστωση διαφορων η μη
Αποτελεσμα--------------Διαπιστωθηκαν διαφορες
Αβ 2 τεστ
Ακροαση του δευτερου τραγουδιου 1 φορα με μαυρο καλωδιο-----σταθερι ιδιο βολιουμ
Ακροαση του δευτερου τραγουδιου 1 φορα με ασπρο καλωδιο-----σταθερο ιδιο βολιουμ
7, Διαπιστωση διαφορων η μη-
Αποτελεσμα---------------Διαπιστωθηκαν διαφορες ΠΑΝΤΟΥ ΟΜΟΦΩΝΑ
8 .βημα
Αβ τεστ 3
Ακροαση του πρωτου κομματιου 2 φορες με ασπρο καλωδιο-σταθερο ιδιο βολιουμ
Ακροαση του πρωτου κομματιου 2 φορες με signal project Hydra-σταθερο ιδιο βολιουμ
Αποτελεσμα----------Διαπιστωθηκαν διαφορες
9. βημα
Αβ τεστ 4
Ακροαση του πρωτου κομματιου 2 φορες με signalprogect Hydra-----σταθερο ιδιο βολιουμ
Ακροαση του πρωτου κομματιου 2 φορες με Neotech nep 3001-σταθερο ιδιο βολιουμ
Αποτελεσμα--------Διαπιστωθηκαν διαφορες
10. ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Κατα την εναλλαγη καλωδιων στο φονο,κρατωντας το βολιουμ σταθερο διαπιστωθηκαν ομοφωνα διαφορες απο ολους τους παροντες

Μαλιστα αξιο λογου ειναι,πως ολοι μπορουσαν στο τεστ 1 ,2 και 3 να αναγνωρισουν και πιο καλωδιο επαιζε(ακομα και οι λιγοτερο εμπειροι σε τετοιου ειδους ακροασεις)

Εν κατακλειδι.προσπαθησα οσο πιο παραστατικα, υποκειμενικα να μεταφερω τις εντυπωσεις -εκτιμησεις μου
Σορρυ γαι το μακροσκελες κειμενο,ελπιζω να ειναι ευαναγνωστο και σαφες
Η μεθοδολογια ειναι αποδεκτη κατ εμε,μεσα απο τις πρακτικες δυνατοτητες του συστηματος του Λεανδρου
Επειδη εχω συμετασχει σε αρκετα Αβ blind tests,κατα καιρους,το επιδιωξα να γινει στην παρουσα ακροαση,αλλα δεν ητο πρακτικα εφικτο λογω περιορισμων του χωρου
Γιαυτο ,για οσους θελουν να εφαρμοσουν και αυτη την πρακτικη(Aβ blind test),καθολα αποδεκτη και αντικειμενικη,για αλλη μια φορα,προτεινω την επαναληψη του τεστ,στον δικο μου χωρο
Ο χωρο μου εχει ξεχωριστη γραμμη απο τον πινακα,εχει υποστει ηχητικη περιποιηση,μετα απο μετρησεις του Χαρι Τσακιρη(ακα Zackman35)διαμορφωθηκε να ειναι αισθητικα και ακουστικα εφαρμοσιμο(εντος οριων μπατζετ kαι τρεχει ενα σετ απ ανω του μεσου ορου ματσαρισμενο και ικανο να αναδειξει οτι επιλεχθει, σε ολα τα ειδη μουσικης,μονο απο ψηφιακα αρχεια,σε ολα τα φορματ
Μονο που τα 15 τμ δεν επιτρεπουν την παρουσια περισσοτερων απο 3 ατομα
Καποιες φωτο απο την ακροαση
Eυχαριστω
Παρακαλώ να διορθωθεί: δύο άτομα. Το τρίτο άτομο ( σε μουά ) έχει κλείσει θέση και δεν το ξέρεις. χαχαχαχα

BLUES

TV
Reaction score
974
Παρακαλώ να διορθωθεί: δύο άτομα. Το τρίτο άτομο ( σε μουά ) έχει κλείσει θέση και δεν το ξέρεις. χαχαχαχα
Θα γινει δημοπρασια για τις αλλες δυο θεσεις
Βαρατε ανελεητα,και ανεβαστε το κασε μπας και παρω κανα ενεργο..........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof