Περί καλωδίων ρεύματος

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Ένας, από τους ελάχιστους, εντός του φόρουμ αυτού που δύναται να γράφει και καταβάλει προσπάθεια να γράφει σωστά Ελληνικά είναι ο Μπούθχιας. Μέρος των συμμετεχόντων αδυνατεί όχι μόνο να γράψει αλλά ακόμα και να διαβάσει ή/και να κατανοήσει τα σωστά Ελληνικά του Μπούθχια άνευ καταφυγής σε λεξικά ή στις υπηρεσίες του Γούγλη. Έτσι, για να έχουμε και μνιά αίσθηση του μέτρου και του τι λέμενε επαέ πέρα. ;)
Νομιζω ο leandros το ξερει αυτο (οπως και ολοι πιστευω),ισως γι αυτο να ζητησε, αν ειναι δυνατον να παρει μια απαντηση ΝΑΙ η ΟΧΙ ετσι για να'μαστε ΟΛΟΙ σιγουροι οτι καταλαβαμε. ;)

Reaction score
4.673
Μια ένσταση...πώς είναι δυνατόν ν'αξιολογούνται το ΄΄PRAT΄΄ και περαιτέρω η απόδοση του συστήματος στις χαμηλές,όταν η ενιαία οντότητα υπό τις συνθήκες της δοκιμασίας διακρινόταν από πλημμελή μεταβατική απόκριση - πιστοποιημένη από τους αντιληπτούς ιδιορρυθμούς του χώρου στις πρώτες οκτάβες.
Ελεμενταρυ Γουοτσον, η μεταβλητη ειναι σταθερη και ειδικα στον σπιτονοικοκυρη γνωστη....:D

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Έτσι, για να έχουμε και μνιά αίσθηση του μέτρου και του τι λέμενε επαέ πέρα. ;)
..πρέπει οπωσδήποτε να κατανοήσεις την ερμηνεία της λέξεως " αμφισημία". Έτσι, για να έχουμε την αίσθηση του μέτρου!

Εάν σου είναι εύκολο, μείνε για λίγο στην άκρη, εν αναμονή της απαντήσεώς του.:)

Reaction score
999
Θα παρακαλούσα η απάντηση να είναι στα ..ελληνικά.
[DOUBLEPOST=1556971893][/DOUBLEPOST]
Επειδη το λες για δευτερη φορα και με υφος, σου επιβεβαιωσαν ηδη οτι οι απαντησεις που σου δινει ειναι στα ελληνικα. Αν δε σ αρεσουν,ignore.

Για τα καποια λατινικα που σου υπεδειξαν, δες εδω
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Post_hoc_ergo_propter_hoc
Ελπιζω να βοηθησε.

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
..

Εάν σου είναι εύκολο, μείνε για λίγο στην άκρη, εν αναμονή της απαντήσεώς του.:)
Εγω Νικο δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος.Η ιστορια μας λεει οτι ακομη κι οταν η Πυθια ελεγε ΝΑΙ, εμεις σκοτωνομασταν διοτι εννουσε ΟΧΙ συμφωνα με την ερμηνεια των........αλλων. :tongue:

Reaction score
30.452
Εγώ πάντως δεν αμφισβητώ πως ο καταστροφέας των ηχείων μου:D και οι λοιποί εκλεκτοί συμφορουμιτες άκουσαν διάφορες.
Αυτό που αμφισβητώ από την αρχή αυτού του θρεντ, είναι πως αυτού του είδους οι ακροάσεις-ακουστικές εκτιμήσεις-συναξεις-τσιμπουσια, αποτελούν ένα μεθοδολογικα αξιόπιστο τρόπο ώστε να τεκμηριωθει η ύπαρξη ξεκάθαρα αντιληπτων, πέραν πάσης αμφιβολίας διαφόρων. Συνεπώς η ερώτηση αν αποδέχεται κάποιος τα αποτελέσματα, διαχωρίζεται πλήρως από την ερώτηση για το αν οι διαφορές αποδείχθηκαν αντικειμενικά. Δεν ισχυρίζομαι πως τα παιδιά λένε ψέματα. Λέω σαφώς πως τα αποτελέσματα, με τον τρόπο που έγινε η δοκιμή, δεν έχουν για μένα καμία πρακτική αξία.

BLUES

TV
Reaction score
974
Εγώ πάντως δεν αμφισβητώ πως ο καταστροφέας των ηχείων μου:D και οι λοιποί εκλεκτοί συμφορουμιτες άκουσαν διάφορες.
Αυτό που αμφισβητώ από την αρχή αυτού του θρεντ, είναι πως αυτού του είδους οι ακροάσεις-ακουστικές εκτιμήσεις-συναξεις-τσιμπουσια, αποτελούν ένα μεθοδολογικα αξιόπιστο τρόπο ώστε να τεκμηριωθει η ύπαρξη ξεκάθαρα αντιληπτων, πέραν πάσης αμφιβολίας διαφόρων. Συνεπώς η ερώτηση αν αποδέχεται κάποιος τα αποτελέσματα, διαχωρίζεται πλήρως από την ερώτηση για το αν οι διαφορές αποδείχθηκαν αντικειμενικά. Δεν ισχυρίζομαι πως τα παιδιά λένε ψέματα. Λέω σαφώς πως τα αποτελέσματα, με τον τρόπο που έγινε η δοκιμή, δεν έχουν για μένα καμία πρακτική αξία.
Φιλτατε ,Χαρη,επροτεινα αλλο τροπο,σε αλλο χωρο,με αλλη κοινως αποδεκτη μεθοδολογια που να πληρει την αντικειμενοποιηση και τεκμηριωση,των ξεκαθαρων και περαν πασης αμφιβολιας ακουστων διαφορων

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Επειδη το λες για δευτερη φορα και με υφος, σου επιβεβαιωσαν ηδη οτι οι απαντησεις που σου δινει ειναι στα ελληνικα. Αν δε σ αρεσουν,ignore.

Για τα καποια λατινικα που σου υπεδειξαν, δες εδω
https://el.m.wikipedia.org/wiki/Post_hoc_ergo_propter_hoc
Ελπιζω να βοηθησε.
Νομιζω ο leandros το ξερει αυτο (οπως και ολοι πιστευω),ισως γι αυτο να ζητησε, αν ειναι δυνατον να παρει μια απαντηση ΝΑΙ η ΟΧΙ ετσι για να'μαστε ΟΛΟΙ σιγουροι οτι καταλαβαμε. ;)
όπως βλέπεις φίλτατε pelopis85 δεν είμαι μόνο εγώ που το ζητώ.
Σκέφτομαι διαφοροποίηση κατά την επικαλυπτική δράση σε συνάρτηση προς τη στάθμη θορυβικών συνιστωσών.

Άλλη εκδοχή - λιγότερο πιθανή - θα ήταν μείωση στις στάθμες από συνιστώσες αρμονικής παραμόρφωσης που θα είχαν εκληφθεί αδίκως ως...αρμονική πληροφορία.
πιστεύεται ότι είναι σαφές το τι θέλει να πει σε όλους?
[DOUBLEPOST=1556975728][/DOUBLEPOST]
Μια ένσταση...πώς είναι δυνατόν ν'αξιολογούνται το ΄΄PRAT΄΄ και περαιτέρω η απόδοση του συστήματος στις χαμηλές,όταν η ενιαία οντότητα υπό τις συνθήκες της δοκιμασίας διακρινόταν από πλημμελή μεταβατική απόκριση - πιστοποιημένη από τους αντιληπτούς ιδιορρυθμούς του χώρου στις πρώτες οκτάβες.
Ή μήπως αυτό?
Οι απαντήσεις πρέπει να είναι σαφής, ναι, όχι, ή δε ξέρω κι όχι να αφήνουν περιθώρια να ερμηνεύονται κατά το δοκούν.
Αφήστε δε ότι η οποία διφορούμενη ερμηνεία δίνεται από κάποιον που ΔΕΝ ήταν παρόν, για αυτούς που ήταν παρόντες!

Last edited:

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
[QUOTE="haris1308, post: 2428303, member: 30343"
Αυτό που αμφισβητώ από την αρχή αυτού του θρεντ, είναι πως αυτού του είδους οι ακροάσεις-ακουστικές εκτιμήσεις-συναξεις-τσιμπουσια, αποτελούν ένα μεθοδολογικα αξιόπιστο τρόπο ώστε να τεκμηριωθει η ύπαρξη ξεκάθαρα αντιληπτων, πέραν πάσης αμφιβολίας διαφόρων.[/QUOTE]
Eπειδη τυγχανει να γνωριζω πολυ καλα τουλαχιστον δυο απο τα καλωδια που δοκιμασαν τα παιδια (oyaide και το μαυρο :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao: ) θα ελεγα οτι με διαφορές πιο "περαν πασης αμφιβολιας" ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.Βεβαια ο καθενας μπορει να αμφισβητει οτι θελει.Τελικα καλα εκανες και δεν πηγες , γλυτωσες απο την αναγκη να πεις τι και αν ακουσες διαφορες.

Reaction score
30.452
θα ελεγα
Βεβαια ο καθενας μπορει να αμφισβητει οτι θελει.
Καθώς και να λέει ό,τι θέλει ;)
[DOUBLEPOST=1556976207][/DOUBLEPOST]
Φιλτατε ,Χαρη,επροτεινα αλλο τροπο,σε αλλο χωρο,με αλλη κοινως αποδεκτη μεθοδολογια που να πληρει την αντικειμενοποιηση και τεκμηριωση,των ξεκαθαρων και περαν πασης αμφιβολιας ακουστων διαφορων
Το είδα και το επιβραβευσα με λαϊκ..

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.095
Όνειρο ζω.. Μη με ξυπνάτε τώρα!!
Δηλαδή μπήκαν τέτοια εξαρτήματα του διαβόλου στο σπίτι μου?
Έγινα χαιεντας στα κροσσοβερ?
Μάλλον πρέπει να προμηθευτώ άμεσα ακόμα φτηνότερα καλώδια μπας και αντισταθμισω την χαιεντιλα... :roflmao::roflmao::roflmao:
Ωχού αδελφέ τι έπαθες!! Σιγά μη σωθείς με καλώδια... μόνο μια ελπίδα υπάρχει

χωρις ματζουνια και παραφερναλια
Όλα αυτά τα καλώδια, ακροδέκτες, πρίζες, τέτοια δεν είναι? Γιατί τότε είναι μαντζούνια η φροντίδα του χώρου??

Reaction score
12.228
Χάρη, την επόμενη φορά που θα οργανωθεί τσιμπούσι, έλα κι εσύ, έστω και για τον χαβαλέ.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
ώστε καταστροφέας των ηχείων σου ε? χάρη σε μένα ..Χάρη μου γράφεις στο avatar σου ¨πάρτε μπιεντάμπλιγιου¨. Σιγά μη παίζανε έτσι από μόνες τους οι αγγλιδούλες σου οι 7άρες;);).
Μαγεύτηκες από τον ήχο του Λέανδρου! Αυτή είναι η πικρή αλήθεια!:lolsign::lolsign:
τώρα για το 2ο σκέλος, δε πειράζει, μείνε στα μαύρα καλώδια σου Χάρη, η ακουστική σου Ιθάκη θα απομακρυνθεί κι άλλο..:)

BLUES

TV
Reaction score
974
Ωχού αδελφέ τι έπαθες!! Σιγά μη σωθείς με καλώδια... μόνο μια ελπίδα υπάρχει

Όλα αυτά τα καλώδια, ακροδέκτες, πρίζες, τέτοια δεν είναι? Γιατί τότε είναι μαντζούνια η φροντίδα του χώρου??
Tουναντιον ,Σταυρο,εχω πιστευω σε ολα αυτα,και εχω περισσοτερα απο τον Λεανδρο,
Επισης θεωρω και μαστ ,απαραιτητη και ικανη συνθηκη ,την φροντιδα του χωρου μας.
Αυτο μαλιστα προεβαλα ως πρωτη επιλογη στους παρεβρισκομενους,πριν απο οποια αλλη κινηση αλλαγων

Reaction score
30.452
Τελικα καλα εκανες και δεν πηγες , γλυτωσες απο την αναγκη να πεις τι και αν ακουσες διαφορες.
Μα ξεκαθάρισα πως δε με ενδιαφέρει να εντοπίσω διαφορες με γνωστές σε μένα τις χρονικές στιγμές εναλλαγής τους. Δεν έχει αξία ρε αδερφέ.. Δε με νοιάζει, δε θέλω.
Το αντίστροφο, δηλαδή να προσπαθήσω να εντοπίσω πότε είχαμε εναλλαγή καλωδίου, στηριζόμενος στις ενδεχόμενες διαφορές που ακούγονται, ναι με ενδιαφέρει.
Αλλά έλα που δε βλέπω ιδιαίτερη διάθεση για κάτι τέτοιο από τους καλωδιαδες.. :whistling::whistling::whistling:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Εν κατακλειδι.προσπαθησα οσο πιο παραστατικα, υποκειμενικα να μεταφερω τις εντυπωσεις -εκτιμησεις μου
Σορρυ γαι το μακροσκελες κειμενο,ελπιζω να ειναι ευαναγνωστο και σαφες
Η μεθοδολογια ειναι αποδεκτη κατ εμε,μεσα απο τις πρακτικες δυνατοτητες του συστηματος του Λεανδρου
Επειδη εχω συμετασχει σε αρκετα Αβ blind tests,κατα καιρους,το επιδιωξα να γινει στην παρουσα ακροαση,αλλα δεν ητο πρακτικα εφικτο λογω περιορισμων του χωρου
Γιαυτο ,για οσους θελουν να εφαρμοσουν και αυτη την πρακτικη(Aβ blind test),καθολα αποδεκτη και αντικειμενικη,για αλλη μια φορα,προτεινω την επαναληψη του τεστ,στον δικο μου χωρο
Ο χωρο μου εχει ξεχωριστη γραμμη απο τον πινακα,εχει υποστει ηχητικη περιποιηση,μετα απο μετρησεις του Χαρι Τσακιρη(ακα Zackman35)διαμορφωθηκε να ειναι αισθητικα και ακουστικα εφαρμοσιμο(εντος οριων μπατζετ kαι τρεχει ενα σετ απ ανω του μεσου ορου ματσαρισμενο και ικανο να αναδειξει οτι επιλεχθει, σε ολα τα ειδη μουσικης,μονο απο ψηφιακα αρχεια,σε ολα τα φορματ
Μονο που τα 15 τμ δεν επιτρεπουν την παρουσια περισσοτερων απο 3 ατομα
Καποιες φωτο απο την ακροαση
Eυχαριστω
Το γράφει Χάρη, καθαρά, AB blind test, κλείσε θέση!
Θα γίνει έτσι γιατί μπορεί να το κάνει, το λέει;).

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Reaction score
4.017
Αλλά έλα που δε βλέπω ιδιαίτερη διάθεση για κάτι τέτοιο από τους καλωδιαδες.. :whistling::whistling::whistling:
Η ΜΟΝΗ διαθεση που ειδαμε εδω για να γινει κατι -εστω κι αν δεν σ'αρεσε ο τροπος- ειναι απο τους καλωδιαδες.
Απο τους υπολοιπους εγω δεν ειδα τιποτα.
"Αφορμή βοήθα μου" που λενε και οι ............ Κυπριοι :p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.544
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof