Περί καλωδίων ρεύματος

Reaction score
98
O κατασκευαστής , πάντα , ξέρει καλύτερα.

Εννοείται ότι ο κατασκευαστής ξέρει πολύ καλύτερα μόνο που οι συγκεκριμένοι τελικοί mark levinson 33h που ήμουν και κάτοχος
σας πληροφορώ ότι το συγκεκριμένο καλώδιο που έχουν είναι καυλοκαλώδιο έκφραση άλλων όχι δική μου και όχι ένα απλό μαύρο
Και ο αντικαταστάτης του mark levinson 53 νεότερο μοντέλο δίνει δυνατότητα επιλογής του χρήστη τι καυλοκαλώδιο θα βάλει

Πάντως και εγώ ο κουφός ακούω διαφορές με τα καλώδια ρεύματος

Υ.Γ Και θα παρακαλούσα πολύ εάν είναι εφικτό ο τρόπος γραφής κάποιων να μην είναι ειρωνικός προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα
και ούτε μηδενιστές καταστάσεων και πραγμάτων

Ευχαριστώ για την μέχρι σήμερα φιλοξενία

Reaction score
12.228
Nαι , ναι και ναι!
Αν και δεν είμεθα νιάτα , ακούμε διαφορές.
Κάνουν όμως σωστότερο τον ήχο που φτάνει στ αυτιά μας?
Τον έκανε πιο αληθοφανή, αλλά πιστεύω ότι ήταν και το σύστημα του Λέανδρου που είχε τα περιθώρια, τα "έλεγε". Η αληθοφάνεια είναι κάτι που κυνηγάμε στο όντιο. Τώρα, απο πλευράς κύκλων, παραμόρφωσης καθαρά τεχνικά, ούτε είμαστε οι αρμόδιοι να αποφανθούμε, ούτε ήταν αυτός ο σκοπός της συνάντησης και ακρόασης. Σίγουρα το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, ολοένα και πιο ευχάριστο και όπως οι περισσότεροι (καλωδιάδες ή μη ) επιβεβαιώνουν, έγκυρο. Διαφορές ακούγονται. Και για να είμαι ειλικρινής απέναντι σε κάποιον που διαβάζει τώρα και τη Δευτέρα θα πάει να αγοράσει το πρώτο του μηχάνημα ή σύστημα, θα επένδυα στα καλώδια ρεύματος; Χθες το πρωί, όχι. Χθες στη μια μετά τα μεσάνυχτα, ναι: αφού πρώτα έφτιαχνα τον χώρο μου, κατόπιν δοκιμών στον χώρο και το σύστημά μου και πάντα μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη μου χωρίς να στερηθώ κάτι που χρειάζομαι περισσότερο.

P

PMC

Guest
Καλό θα είναι ο καθείς να εκφράζει τις απόψεις του σεμνά και ταπεινά σεβόμενος τις εμπειρίες του κάθε μέλους
γιατί γεμίσαμε ψευτομορφωμένους και είρωνες με προσβλητικά σχόλια
Q

Μπράβο . Αυτό το σχόλιο χρειάζεται να γίνει επικεφαλίδα του φόρουμ.

Reaction score
2.994
Υ.Γ Και θα παρακαλούσα πολύ εάν είναι εφικτό ο τρόπος γραφής κάποιων να μην είναι ειρωνικός προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα
και ούτε μηδενιστές καταστάσεων και πραγμάτων

Ευχαριστώ για την μέχρι σήμερα φιλοξενία

Κύριε Ευγενίδη... καλό θα ΄ταν να περνάτε πιό συχνά από 'δώ !

.

Reaction score
2.287
Δεν σκοπευω ν αρχισω να ψαχνομαι με τα καλωδια ρευματος.Τωρα ομως που μαλλον εγινε καθολικα αποδεκτο οτι ακουγονται διαφορες θα μπορουσε καποιος γνωστης να εξηγησει με απλα λογια,αν ειναι εφικτο,πως γινεται αυτο?Μιλαμε παντα οτι πληρουνται οι μινιμουμ προδιαγραφες (διατομη κλπ) και ο χωρος ειναι ο ιδιος. Η ας πουμε παιζει ρολο η φροντιδα του χωρου? Δηλαδη στου Κωσταυτια πχ δεν θα ακουγονται οι διαφορες ? (Αληθεια Κωστα μετρησεις δεν θα ανεβασεις?)

C

chrispo

Guest
Έχετε αναλωθεί σε 69 σελίδες για να αποδείξετε τι? ...το αυτονόητο ότι, ΟΛΑ τα καλώδια στην αλυσίδα του ΗΧΟΥ, επιφέρουν ακουστές αλλαγές στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα? Μόνο κουφοί (υπάρχουν & τέτοιοι) και UHD εγωιστές δεν το παραδέχονται και το παίζουν στρεψόδικες. Αν αυτές οι αλλαγές σου αρέσουν ή όχι..αυτό είναι άλλο θέμα....
Όλα τα συστήματά ¨ακούνε¨ σε τέτοιες αλλαγές...ακόμα και των ΚΟΥΦΩΝ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.695
Έχετε αναλωθεί σε 69 σελίδες για να αποδείξετε τι? ...το αυτονόητο ότι, ΟΛΑ τα καλώδια στην αλυσίδα του ΗΧΟΥ, επιφέρουν ακουστές αλλαγές στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα? Μόνο κουφοί (υπάρχουν & τέτοιοι) και UHD εγωιστές δεν το παραδέχονται και το παίζουν στρεψόδικες. Αν αυτές οι αλλαγές σου αρέσουν ή όχι..αυτό είναι άλλο θέμα....
Όλα τα συστήματά ¨ακούνε¨ σε τέτοιες αλλαγές...ακόμα και των ΚΟΥΦΩΝ.
Το αυτονόητο, απεδείχθη. :p

Καλά τα λες.:dance2:

Το επόμενο ερώτημα είναι:
Καλύτερη δουλειά δεν έχεις να κάνεις; :gotcha:

Κι όπως εξαίσια το έθεσε ο αποπάνω:

ναι: αφού πρώτα έφτιαχνα τον χώρο μου, .. πάντα μέχρι εκεί που αντέχει η τσέπη μου χωρίς να στερηθώ κάτι που χρειάζομαι περισσότερο.
:drinks:

ΥΓ.

γιατί γεμίσαμε ψευτομορφωμένους και είρωνες με προσβλητικά σχόλια
Δεν είναι στα χέρια σας αγαπητέ, το με ποιους θα γεμίσει το φόρουμ. Υποδείξεις στο συνάφι σας. Αν δε σας αρέσει η εδώ παρέα, πάτε σε άλλη παραλία με ωραιότερα κορίτσια. Εφόσον συμμετέχετε, αποδέχεστε τρόπον τινά τους εδώ θαμώνες. Διαχείριση υπάρχει, και δεν ανήκετε σε αυτήν.
Μέσα στα μόλις 107 ποστ σας (κυρίως στις αγγελίες), έχετε ήδη προσβλητικά μηνύματα στο ιστορικό σας, για μέλη παλαιότερα από εσάς, και δεν αναφέρομαι στον εαυτό μου, ούτε καν, μη σας περάσει από το μυαλό. Γενικώς μιλάω.

Last edited:

P

PMC

Guest
Δεν είναι στα χέρια σας αγαπητέ, το με ποιους θα γεμίσει το φόρουμ. Υποδείξεις στο συνάφι σας. Αν δε σας αρέσει η εδώ παρέα, πάτε σε άλλη παραλία με ωραιότερα κορίτσια. Εφόσον συμμετέχετε, αποδέχεστε τους εδώ θαμώνες. Διαχείριση υπάρχει, και δεν ανήκετε σε αυτήν.

Δεν νομίζω να περιλαμβάνει εσένα αυτή η απάντηση.
Υπάρχουν κάποιοι που χωρίς τεχνικό υπόβαθρο μπλέκουν συνεχώς σε διαλόγους με σκοπό να το παίξουν έξυπνοι να ειρωνευτούν και να τσακωθούν ... αυτοι ( και όχι εσυ ) πρέπει να ακούσουν την συμβουλη του κυρίου Δημητρίου Ευγενίδη .

C

chrispo

Guest
...είπες την μαγική λέξη...¨χώρος¨...
Είναι προτιμότερο να ξεκινάει το στήσιμο του συστήματος, πρώτα από εκεί και μετά ..πολύ μετά όλα τα άλλα. Είναι απίστευτο το πως ακούγεται το κάθε σύστημα, σε ¨ειδικά διαμορφωμένο¨ ηχητικά χώρο. Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ.

Reaction score
98
Αγαπητέ κύριε Τσαρουχά
Γενικώς μιλάτε πολύ........εξακολουθείτε να είστε προσβλητικός ας είναι..... τελικά επιβεβαιώνομαι στο γεγονός ότι ο φασισμός δεν είναι μόνο ιδεολογία αλλά και νοοτροπία σκέψης.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.695
Δεν νομίζω να περιλαμβάνει εσένα αυτή η απάντηση.
Σύμφωνοι.
Έτσι κι αλλιώς, μου είναι αδιάφορο.
Μα δε μιλάω για μένα. Είναι θέμα νοοτροπίας.
Να ας πούμε μια διαφορετική νοοτροπία που θα μπορούσε να έχει κανείς:

Πάντως και εγώ ο κουφός ακούω διαφορές
Εγώ ο πιό κουφός (ας κάνουμε διαγωνισμό αυτοϋποτίμησης, ώστε να μπορούμε να επιτεθούμε αμυνόμενοι) επιλέγω να μην ακούω διαφορές.8-)

Δε μπορείς να το κάνεις, ε; Ζήλεια, να σκάσεις. :D

:lolsign::lolsign::lolsign::lolsign::lolsign:

Γι'αυτό:
Επιλέγω να ακούω.. Spotify.8-)
Μπορείς; 8-)
Είναι θέμα ... νοοτροπίας. ;)

ΥΓ. Κάποιος ρώτησε για μετρήσεις στο σύστημά μου, δεν έχω κάνει ακόμα. Περιμένω να βάλω τα 4 άτμος 310, και μετά, μια και καλή, σιχάθηκα τα μικρόφωνα και τις μετρήσεις, μη νομίζεις πως τα φχαριστιεμαι, απλώς είναι ...απαραίτητα. 8-)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof