Σταδιακή αναβάθμιση ηχοσυστήματος (dimifoot)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.680
Πολύ καλά νέα για τον προς απόσυρση (?) Emotiva μου.

Η εταιρία αποφάσισε να δώσει δυνατότητα με 1050$ (πες 1600€ με φόρους και μεταφορικά) να αντικαθιστά κάθε υπάρχον XMC-1 με το νέο μοντέλο XMC-2!!!
9.1.6 έξοδοι, νέα 5ετή εγγύηση, τσίλικο.

XMC-2 announcement:

The existing upgrade Atmos board to the XMC-1 that was previously announced isn't happening. Having two separate OS paths with the different chips were going to be far too expensive and time consuming for the engineering team. Instead, we will offer an upgrade path to a brand new XMC-2 unit with a trade in program.

For any person who owns an XMC-1 with the V3 board, you can upgrade to a brand new XMC-2 for $650. If you have an XMC-1 without the V3 board, it will be $1,050 to upgrade.

Basically getting a brand new unit for the price of what the Atmos board upgrade was going to be.

We will have an official announcement hitting the site soon but wanted to give you the heads up first.

Οπότε μου δίνονται η παρακάτω δυνατότητες:
Να τον κρατήσω όπως είναι, στον πάνω όροφο.
Να τον αναβαθμίσω και να τον βάλω αγγελία για πώληση, σφραγισμένο, βγάζοντας κέρδος απο την αρχική αγορά :D. Η τιμή του στις ΗΠΑ θα ειναι 2999$.
Να τον αναβαθμίσω, και να στήσω και άλλο ενα Atmos Setup στον πάνω όροφο. :o

Φωτό απο την Axpona

EBAC95F9-37AD-4638-B38B-356E27599A34.jpeg
A4FBD017-5375-4117-A235-270986B98BC7.jpeg

:party:

Reaction score
1.368
Μπράβο στην Emotiva!
Σέβεται τους πελάτες της.

Αν στον επάνω όροφο θα χρησιμοποιεί κάποιος το σύστημα τον κρατάς.
Αλλιώς δώστο να το πάρει κάποιος που θα το χρειάζεται.

Reaction score
7.877
Πολύ καλά νέα για τον προς απόσυρση (?) Emotiva μου.

Η εταιρία αποφάσισε να δώσει δυνατότητα με 1050$ (πες 1600€ με φόρους και μεταφορικά) να αντικαθιστά κάθε υπάρχον XMC-1 με το νέο μοντέλο XMC-2!!!
9.1.6 έξοδοι, νέα 5ετή εγγύηση, τσίλικο.

XMC-2 announcement:

The existing upgrade Atmos board to the XMC-1 that was previously announced isn't happening. Having two separate OS paths with the different chips were going to be far too expensive and time consuming for the engineering team. Instead, we will offer an upgrade path to a brand new XMC-2 unit with a trade in program.

For any person who owns an XMC-1 with the V3 board, you can upgrade to a brand new XMC-2 for $650. If you have an XMC-1 without the V3 board, it will be $1,050 to upgrade.

Basically getting a brand new unit for the price of what the Atmos board upgrade was going to be.

We will have an official announcement hitting the site soon but wanted to give you the heads up first.

Οπότε μου δίνονται η παρακάτω δυνατότητες:
Να τον κρατήσω όπως είναι, στον πάνω όροφο.
Να τον αναβαθμίσω και να τον βάλω αγγελία για πώληση, σφραγισμένο, βγάζοντας κέρδος απο την αρχική αγορά :D. Η τιμή του στις ΗΠΑ θα ειναι 2999$.
Να τον αναβαθμίσω, και να στήσω και άλλο ενα Atmos Setup στον πάνω όροφο. :o

Φωτό απο την Axpona

View attachment 124583 View attachment 124584

:party:
Μόλις πούλησα τον 7012 και ψάχνω για pro. Έχω στείλει για κάποια offer σε Αγγλία και γερμάνια για τον 7705.
Με έβαλες σε σκέψεις o_O;):)

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.680
Μόλις πούλησα τον 7012 και ψάχνω για pro. Έχω στείλει για κάποια offer σε Αγγλία και γερμάνια για τον 7705.
Με έβαλες σε σκέψεις o_O;):)
Θα πρέπει να περιμένεις...δεν βλέπω να έχουν τον XMC 2 διαθέσιμο πριν το φθινόπωρο.

Reaction score
6.815
Μπράβο στην Emotiva!
Σέβεται τους πελάτες της.

Αν στον επάνω όροφο θα χρησιμοποιεί κάποιος το σύστημα τον κρατάς.
Αλλιώς δώστο να το πάρει κάποιος που θα το χρειάζεται.
Αυτό και μόνο! Μπράβο τους. Άσχετα με το αν αξίζει ή όχι (δεν έχω άποψη για το μηχανάκι) αλλά αν μη τι άλλο δείχνει σεβασμό σε αυτόν που έχει πληρώσει..:)

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.866

Reaction score
15.469
Blu ray είναι?
[DOUBLEPOST=1556984567][/DOUBLEPOST]
Άκυρο τώρα το είδα SACD
Κανονισε κι εσυ να ντακαρεις τσι λειτουργιες στην υπογα !

:D:D:D

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
4.242
Ολο εκκλησιαστικη μουσικη είναι, δεν καταλαβε πως περασε το Πασχα!
Θα παει στου EAR να τους ακουσουν παρεα :biggrin:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.100
Members
38.288
Νεότερο μέλος
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ