Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.743
Πήρες κανα Genesis τουλάχιστον?Σε αυτή την Λεωφόρο Αλεξάνδρας είχα ζήσει μεγάλες στιγμές μόνο το νεφρό μου που δεν είχα πουλήσει για να κάνω τις αγορές που ήθελα
Πήρες κανα Genesis τουλάχιστον?Σε αυτή την Λεωφόρο Αλεξάνδρας είχα ζήσει μεγάλες στιγμές μόνο το νεφρό μου που δεν είχα πουλήσει για να κάνω τις αγορές που ήθελα
Εντάξει μωρέ, ένα στενό διαφορά...Εγώ πήγα εκεί που έγραψα
Το ξέρω απλά παλιά ήμουν λιγούρης και βιαζόμουν να παραλάβω ότι αγόραζα οπότε πήγαινα και τα έπαιρνα τσακ μπαμ,Εντάξει μωρέ, ένα στενό διαφορά...
Να μη πεις παλιοαλητη .δαγκώνομαι να μην ξεστομίσω ατάκα...
''Τα καλωδια δεν ακουγονται καλυτερα ή χειροτερα αλλά διαφορετικά''Παιδια δε θελω αηδιες. Μη συγχεετε τον...θειο με μενα. Ο μπαρμπαΚωστας ενας...απλος γιατρος ειναι. Εγω ειμαι η συγγραφεας.
Δηλαδη Λεανδρακο παλι ο,τι να ναι, ετσι; Μεχρι ψες ελεγες: ''Τα καλωδια δεν ακουγονται καλυτερα ή χειροτερα αλλά διαφορετικά'' Αλλά τωρα βλεπω πως τα μαυρα ηταν τα χειροτερα και ειχαν τη μιση ακουστικη πληροφορια και τα αλλα ηταν γρηγοροτερα, ειχαν ροη, ηταν μελισταλακτα και άλλα ευτραπελα....
Αλλα τι να πεις οταν ο αλλος σου πεταει στα μουτρα οτι προτιμα να αυτοκτονησει απ' τον να ξεστραβωθει...Δεν εχεις...πατο ΜπαρμπαΛια....Οταν ξεβρακωνεσαι μονος σου δεν εχεις κανεναν αναγκη. Εκτος κι αν η δηλωση σου αυτη ητο στα πλαισια της...αυτοκριτικης!
Αντε μην ντυθω καταλληλα και αρπαξω το μαστιγιο και σας κανω κιμα....Ξεκινωντας φυσικα απ' τον Νταχαρη: Πρωτα η δουλεια και μετα η διασκεδαση.
Με έχει πείσει ο Μπχούτιας πως τα χόμπι(ς) είναι περισσότερα απο ένα.Όλοι έχουμε ένα κοινό χόμπι
άσε....Να μη πεις παλιοαλητη .
δεν θέλω ότι κ ότι.....καλώδια απ'τα παιδιά να πάρεις...Αντε μην ντυθω καταλληλα και αρπαξω το μαστιγιο και σας κανω κιμα....Ξεκινωντας φυσικα απ' τον Νταχαρη: Πρωτα η δουλεια και μετα η διασκεδαση.
πριν γράψεις ότι γράψεις και εκπλαγούμε...''Τα καλωδια δεν ακουγονται καλυτερα ή χειροτερα αλλά διαφορετικά''
Έτσι είναι, σε λίγο που θα γράψω τις εντυπώσεις μου από το συγκριτικό θα το διαπιστώσεις σαν συμπέρασμα. Μιλάω για εμένα, ως τώρα δεν τοποθετήθηκα για το test επακριβώς. Θα εκπλαγείτε κάποιοι..
όχι βρε...γράψε...
Όχι, οπότε εντάξει δεν θα γράψω τίποτα.
Aυτό να το γράψεις στο θέμα με τα ''Harbeth''.ακουόγραμμα έχεις να μας δείξεις?
αυτή η εβδομάδα είχε δόξα σε goldposts back2back..Aυτό να το γράψεις στο θέμα με τα ''Harbeth''.
μη μασάς...Το ξέρω, απλά είμαι λίγο ανατρεπτικός , χτες στο συγκριτικό δεν είπα την γνώμη μου στους φίλους παρόλο που με ρώταγαν συνέχεια, και ειδικά ο Νίκος, μόνο ότι άκουσα διαφορές είπα.
Μόνο ο aerinos ή θα ζητηθεί ακοόγραμμα και απο εμάς τους υπόλοιπους;πριν γράψεις ότι γράψεις και εκπλαγούμε...
ακουόγραμμα έχεις να μας δείξεις?
Κολονοσκόπηση μη ζητήσετε μόνο, εγώ δεν βάζω το μαρκούτσι για χάρη σας.Γαστροσκόπηση να δούμε