Περί καλωδίων ρεύματος

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.607
Παιδια δε θελω αηδιες. Μη συγχεετε τον...θειο με μενα. Ο μπαρμπαΚωστας ενας...απλος γιατρος ειναι. Εγω ειμαι η συγγραφεας.:D

Δηλαδη Λεανδρακο παλι ο,τι να ναι, ετσι; Μεχρι ψες ελεγες: ''Τα καλωδια δεν ακουγονται καλυτερα ή χειροτερα αλλά διαφορετικά'' Αλλά τωρα βλεπω πως τα μαυρα ηταν τα χειροτερα και ειχαν τη μιση ακουστικη πληροφορια και τα αλλα ηταν γρηγοροτερα, ειχαν ροη, ηταν μελισταλακτα και άλλα ευτραπελα....

Αλλα τι να πεις οταν ο αλλος σου πεταει στα μουτρα οτι προτιμα να αυτοκτονησει απ' τον να ξεστραβωθει...Δεν εχεις...πατο ΜπαρμπαΛια....Οταν ξεβρακωνεσαι μονος σου δεν εχεις κανεναν αναγκη. Εκτος κι αν η δηλωση σου αυτη ητο στα πλαισια της...αυτοκριτικης!

Αντε μην ντυθω καταλληλα και αρπαξω το μαστιγιο και σας κανω κιμα....Ξεκινωντας φυσικα απ' τον Νταχαρη: Πρωτα η δουλεια και μετα η διασκεδαση.:D:D

Reaction score
1
Εντάξει μωρέ, ένα στενό διαφορά...:drinks:
Το ξέρω απλά παλιά ήμουν λιγούρης και βιαζόμουν να παραλάβω ότι αγόραζα οπότε πήγαινα και τα έπαιρνα τσακ μπαμ, :)

Reaction score
1
Παιδια δε θελω αηδιες. Μη συγχεετε τον...θειο με μενα. Ο μπαρμπαΚωστας ενας...απλος γιατρος ειναι. Εγω ειμαι η συγγραφεας.:D

Δηλαδη Λεανδρακο παλι ο,τι να ναι, ετσι; Μεχρι ψες ελεγες: ''Τα καλωδια δεν ακουγονται καλυτερα ή χειροτερα αλλά διαφορετικά'' Αλλά τωρα βλεπω πως τα μαυρα ηταν τα χειροτερα και ειχαν τη μιση ακουστικη πληροφορια και τα αλλα ηταν γρηγοροτερα, ειχαν ροη, ηταν μελισταλακτα και άλλα ευτραπελα....

Αλλα τι να πεις οταν ο αλλος σου πεταει στα μουτρα οτι προτιμα να αυτοκτονησει απ' τον να ξεστραβωθει...Δεν εχεις...πατο ΜπαρμπαΛια....Οταν ξεβρακωνεσαι μονος σου δεν εχεις κανεναν αναγκη. Εκτος κι αν η δηλωση σου αυτη ητο στα πλαισια της...αυτοκριτικης!

Αντε μην ντυθω καταλληλα και αρπαξω το μαστιγιο και σας κανω κιμα....Ξεκινωντας φυσικα απ' τον Νταχαρη: Πρωτα η δουλεια και μετα η διασκεδαση.:D:D
''Τα καλωδια δεν ακουγονται καλυτερα ή χειροτερα αλλά διαφορετικά''
Έτσι είναι, σε λίγο που θα γράψω τις εντυπώσεις μου από το συγκριτικό θα το διαπιστώσεις σαν συμπέρασμα. Μιλάω για εμένα, ως τώρα δεν τοποθετήθηκα για το test επακριβώς. Θα εκπλαγείτε κάποιοι.. :D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.669
Να μη πεις παλιοαλητη :p.
άσε....
έβαλα μπυρίτσα...έβαλα στεγνωτήριο.....μετά ένα τζινάκι...άδειασα τον αφυγραντήρα ...έβγαλα τα σκουπίδια έξω....
ευτυχώς χαλάρωσε η φάση...γιατί έτοιμος ήμουν να αρπάξω την ηλεκτρική :p:roflmao:

δεν θέλω ότι κ ότι.....καλώδια απ'τα παιδιά να πάρεις...
θέλω να ακούγεται όλη η ακουστικη πληροφορια με ταχύτητα, ροη, και τα άλλα ταπαυτά τα μελισταλακτα
στο ΤΣΑΤ :roflmao:
[DOUBLEPOST=1557006905][/DOUBLEPOST]
''Τα καλωδια δεν ακουγονται καλυτερα ή χειροτερα αλλά διαφορετικά''
Έτσι είναι, σε λίγο που θα γράψω τις εντυπώσεις μου από το συγκριτικό θα το διαπιστώσεις σαν συμπέρασμα. Μιλάω για εμένα, ως τώρα δεν τοποθετήθηκα για το test επακριβώς. Θα εκπλαγείτε κάποιοι.. :D
πριν γράψεις ότι γράψεις και εκπλαγούμε...
ακουόγραμμα έχεις να μας δείξεις?

daharis666

Moderator
Reaction score
79.669
:laugh:
Όχι, οπότε εντάξει δεν θα γράψω τίποτα.
:(
όχι βρε...γράψε...:D
απλά δεν θα εκπλαγούν κάποιοι στον βαθμό που πιστεύεις;)

Reaction score
1
Το ξέρω, απλά είμαι λίγο ανατρεπτικός :D, χτες στο συγκριτικό δεν είπα την γνώμη μου στους φίλους παρόλο που με ρώταγαν συνέχεια, και ειδικά ο Νίκος, μόνο ότι άκουσα διαφορές είπα.

daharis666

Moderator
Reaction score
79.669
Aυτό να το γράψεις στο θέμα με τα ''Harbeth''.:lolsign::lol::dance2:
αυτή η εβδομάδα είχε δόξα σε goldposts back2back..:laugh:
[DOUBLEPOST=1557009081][/DOUBLEPOST]
Το ξέρω, απλά είμαι λίγο ανατρεπτικός :D, χτες στο συγκριτικό δεν είπα την γνώμη μου στους φίλους παρόλο που με ρώταγαν συνέχεια, και ειδικά ο Νίκος, μόνο ότι άκουσα διαφορές είπα.
μη μασάς...
μπορείς να τους προδώσεις και να πεις ότι δεν άκουσες καμία διαφορά...
πήγες απλά και μόνο επειδή άκουσες ότι θα έχει φαί ...:roflmao:

Reaction score
12.228
Γαστροσκόπηση να δούμε
Κολονοσκόπηση μη ζητήσετε μόνο, εγώ δεν βάζω το μαρκούτσι για χάρη σας. :p
[DOUBLEPOST=1557009606][/DOUBLEPOST]Συνεργάζεστε με τον ΕΟΠΥΥ? Άμα είναι, να μου γράψετε παραπεμπτικό για τις εξετάσεις, μη βρεθώ να χρωστάω κι απο πάνω.

Reaction score
1
Κάπου έγραψε ο Bhutia για θέμα με τις στάθμες στην αλλαγή των καλωδίων, έχει δίκιο. Σε μία αλλαγή ρώτησα τον Λέανδρο αν έβαλε το καλώδιο στην ίδια στάθμη με το προηγούμενο. Θεώρησα ότι το έβαλε σε χαμηλότερη. Έκανε αλλαγή από το Oyaide στο μαύρο.
Ακούσαμε 4 καλώδια, μαύρο, Oyaide, Neotech & Signalprogects Hydra. Το εργοστασιακό του phono stage, ένα ακριβό και 2 πολύ ακριβά.
Ο Λέανδρος και ο Γιώργος έβγαλαν καλύτερα τα 2 πολύ ακριβά με μικροδιαφορές, μετά το Oyaide και τελευταίο το μαύρο. Ο Νίκος προτίμησε και αυτός τα 2 πολύ ακριβά αλλά ήταν αναποφάσιστος αρχικά σχετικά με το μαύρο και το Oyaide. Με την βοήθεια των άλλων 2 και αφού του εξήγησαν τι να προσέξει προτίμησε και αυτός σαν 3ο το Oyaide.
(συνεχίζεται :D)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.545
Members
38.195
Νεότερο μέλος
Polatof