leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.112
κανένα επαναλαμβάνω!Powered & Active Monitors λέγονται.
Έχουν και όνομα.
κανένα επαναλαμβάνω!Powered & Active Monitors λέγονται.
Έχουν και όνομα.
Έτσι ακριβώς!! Όσο πιο άνοστο είναι το κρέας, τόσο περισσότερο θα επηρεαστεί η μαγειρική από τα tweaks που θα βάλεις στην κατσαρόλα. Ορισμένοι βέβαια έχουν την εντύπωση ότι συμβαίνει το αντίθετο. Τι να πω πχια...Εσείς οι παρόντες του τεστ εναλλαγής καλωδίων, οκ, αποδείξατε πως ακούτε διαφορές στα καλώδια. Εντάξει. Εύγε.
Πάμε τώρα σε κάτι χρήσιμο, ως συμπέρασμα.
Νομίζετε ειλικρινώς πως αν έρθω ένα βράδυ και βγάλω το άσπρο καλώδιο και βάλω ένα μαύρο φτηνό, θα το καταλάβετε την επόμενη μέρα που θα βάλετε ένα δίσκο Μπιτλς να ακούσετε το αγαπημένο σας τραγούδι του Λένον, ή πως μάλλον δε θα πάρετε πρέφα;
Δηλαδή μόνο σε ηχογραφήσεις στυλ Πασπαλά με εναλλαγές για να το ψάχνεις να το βρεις, ή θα ακουστεί και στο μαδερ των Κουίν; Στο ρεντιο γκάγκα;
Διότι, αν έρθω εκεί και σας βάλω ένα κεντρικό ηχείο ίδιο προακ να ακούτε από 3 ηχεία κι όχι από 2, η διαφορά θα είναι χαώδης, εξωπραγματική. Αυτή η διαφορά, θα σας κάνει μπαμ αν αφαιρέσω μια νύχτα το κεντρικό, ακόμα και στο "πιο μαλακά" του Χάρρυ Κλυνν!
Εν τέλει δηλαδή, μήπως έχετε πάρει "στραβά" το δρόμο της απόλαυσης πχ στο φαγητό και τον ψάχνετε στην ποιότητα στα ... στραγάλια; Έχει μωρέ ωραία φαγητά, οργιάζουν οι σεφ, δοκιμάστε κάτι της προκοπής κι αφήστε τα στραγάλια....
ΥΓ. Αν πάρω φελιζολενιους διαχυτές στην αξία των χρημάτων του ακριβού καλωδίου ρεύματος που χρησιμοποιήσατε στις δοκιμές σας, και τους τοποθετήσω στο ταβάνι και στους τοίχους, η διαφορά που θα ακούσετε θα είναι τόσο εξωπραγματικά χαώδης, που θα με μισήσετε που δε σας βρίζω αγριως τόσο καιρό...
Αν έρθω και σας φτιάξω 10 πρισετ ισοστάθμισης με τον τρίνοβ, θα αυτοκτονήσετε. Σας πάω τη φωνή της Πασπαλά και στο μπάνιο, και στην κουζίνα, και στο ταβάνι. Βόλτες σας την κάνω σε όλο το δωμάτιο. Για πλάκα.
Ανάμεσα σε εσάς και την Genelec θα ήμουν μάλλον χαζός να πιστέψω εσάς.κανένα επαναλαμβάνω!
Ορθόν και πρέπον είναι να αποδεικνύει ο ισχυριζόμενος τους ισχυρισμούς του. Το λέει και η Δικονομία...ο ιστός (web) είναι στη διάθεση σου για να ληθούν όλες οι απορίες σου και να διαφωτίσεις κι εμάς!
Δε λέει τίποτα μπροστά στης Σχοινούσας!Η φάβα της Σαντορίνης ( ? ) ας πούμε είναι γκουρμέ υπερβολή.
No, άλλοι είναι οι λόγοι που κάποια (όχι όλα) τα studio τα χρησιμοποιούν.Powered & Active Monitors λέγονται.
Έχουν και όνομα.
Και για αυτό τα παίρνουν στα Studios. Γιατί είναι ξυράφια..
απέδειξε μου λοιπόν ότι δεν ακούγονται οι διαφορές των καλωδίων.Ορθόν και πρέπον είναι να αποδεικνύει ο ισχυριζόμενος τους ισχυρισμούς του. Το λέει και η Δικονομία...
επαναλαμβάνω λοιπόν, κανένα μηχάνημα δεν είναι 100% αχρωμάτιστο, κι ο λόγος απλός.Ανάμεσα σε εσάς και την Genelec θα ήμουν μάλλον χαζός να πιστέψω εσάς.
Όπως και εκατομμύρια studios σε όλο το κόσμο.
Νομιζω αυτό το σχόλιο σας έδειξε πολλά.
Καλή Κυριακή.
Άσχετη απάντηση! Εγώ μίλησα για το "στρώσιμο" και το... "ζέσταμα" των καλωδίων.απέδειξε μου λοιπόν ότι δεν ακούγονται οι διαφορές των καλωδίων.
Εγώ διέθεσα το σπίτι μου, τον εξοπλισμό μου, ώρες εδώ και μαζί με άλλους 3 συμφορουμίτες, προσπαθήσαμε στο μέτρο του εφικτού να αναδείξουμε ή μη τις διαφορές.
Οι διαφορές επιβεβαιώθηκαν στο 100%!!
αδιαμφισβήτητο! και όχι με διαδικασία one-off...
επομένως δεν είμαι πλέον ισχυριζόμενος αλλά..αποδεδειγμένος!!
Εσείς ως ισχυριζόμενος πλέον πρέπει να αποδείξετε τους ισχυρισμούς σας!
Να ξέρουμε τι λέμε ε?
Καλά το πάμε τις τελευταίες μέρες με τον χαβαλέ, ας μην το χαλάσουμε..Οι διαφορές επιβεβαιώθηκαν στο 100%!!
αδιαμφισβήτητο! και όχι με διαδικασία one-off...
επομένως δεν είμαι πλέον ισχυριζόμενος αλλά..αποδεδειγμένος!!
Εσείς ως ισχυριζόμενος πλέον πρέπει να αποδείξετε τους ισχυρισμούς σας!
Να ξέρουμε τι λέμε ε?
Διοργανώστε το πρώτα, καλέστε μας όπως έκανα κι εγώ, αλλά και ο φίλος blues που μπορεί να σας φιλοξενήσει στο χώρο του για μια επανάληψη, κι αν όντως το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό, τότε εύλογα και το δικό μας συγκριτικό τελεί υπό αμφισβήτηση και θα πρέπει να γίνει και 3ο κοινό τεστ, σε ουδέτερο χώρο.Καλά το πάμε τις τελευταίες μέρες με τον χαβαλέ, ας μην το χαλάσουμε..
Να ξέρουμε τι λέμε, αλλά να μη χάνουμε και την αίσθηση του μέτρου...
Η ωραιότατη κατά τα άλλα σύναξη και ακρόαση, ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με έννοιες όπως τεκμηρίωση, αντικειμενικοτητα και απόδειξη.
Δηλαδή αν αύριο μαζευτούν σε έναν άλλο χώρο 4 σκεπτικιστές ή αμφισβητιες των καλωδίων και αφού ακολουθήσουν ακριβώς την ίδια μεθοδολογία με εσάς, αποφανθουν ομόφωνα πως δεν άκουσαν καμία αισθητή διαφορά, ο αποδεδειγμενος κατ εσέ ισχυρισμός θα καταρριφθεί?
Τα εχεις ακουσει όλα τα ηχεια και εκ πειρας μιλας?όλα αναφέρονται στο ποστ με τη διαδικασία ακρόασης από το blues. ψάξτο
[DOUBLEPOST=1557052223][/DOUBLEPOST]
κανένα μηχάνημα ήχου μα κανένα δεν είναι απολύτα αχρωμάτιστο.ΝΟΜΟΣ!.
..σιγά μην τολμήσει κάποιος να το κάνει.Διοργανώστε το πρώτα, καλέστε μας όπως έκανα κι εγώ, αλλά και ο φίλος blues που μπορεί να σας φιλοξενήσει στο χώρο του για μια επανάληψη, κι αν όντως το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό, τότε εύλογα και το δικό μας συγκριτικό τελεί υπό αμφισβήτηση και θα πρέπει να γίνει και 3ο κοινό τεστ, σε ουδέτερο χώρο.
Ως τότε όμως, ναι είναι αποδεδειγμένο!
Καλά κρασιά.. Δεν το συνεχίζω, δεν έχει νόημα.Διοργανώστε το πρώτα, καλέστε μας όπως έκανα κι εγώ, αλλά και ο φίλος blues που μπορεί να σας φιλοξενήσει στο χώρο του για μια επανάληψη, κι αν όντως το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό, τότε εύλογα και το δικό μας συγκριτικό τελεί υπό αμφισβήτηση.
Ως τότε όμως, ναι είναι αποδεδειγμένο!
δευ το ποστ 1527 φίλε μου!Τα εχεις ακουσει όλα τα ηχεια και εκ πειρας μιλας?
Γιατι γενικα εσυ δεν εχεις εμπιστοσυνη σε βιβλια αλλα μιλας με την εμπειρια σου.
Εχεις ακουσει που καποιες εταιριες μιλανε για αχρωματιστο ηχο, η επισης καποιοι ακροατες το ιδιο.
Δεν λεω το αν συμφωνω η όχι στην αποψη αυτή, απλα τωρα φτασαμε να μιλαμε για τοσο μεγαλες γενικεύσεις που δεν ξερω και τι νοημα εχει.
Έλα μωρέ.. Το μόνο εύκολο. Το οργανώνεις λέγοντας πως ο χώρος μπορεί να φιλοξενήσει έως 4-5 και μετά φροντίζεις με τρόπο, ώστε οι πρώτοι που θα δηλώσουν συμμετοχή να είναι και αυτοί που σίγουρα θα δώσουν τις απαντήσεις που θες......σιγά μην τολμήσει κάποιος να το κάνει.
Χρυσομυγα ήταν ρε κουφάλογο...Μόλις τώρα άκουσα μια μέλισσα που πέρασε δίπλα από το Άγαλμα της Ελευθερίας...