- Reaction score
- 12.227
ΟΚ, ήταν κάτι σαν το "φου,φου, τ'στ, τ'στ" για να δω αν με λαμβάνεις!Δεν έχω βάλει ποτέ μου μέλος σε λίστα αγνόησης.
ΟΚ, ήταν κάτι σαν το "φου,φου, τ'στ, τ'στ" για να δω αν με λαμβάνεις!Δεν έχω βάλει ποτέ μου μέλος σε λίστα αγνόησης.
΄΄
Και ακόμα...χειρότερο,άμα δεν καταλαβαίνεις τι εννοεί.
Τα ολόασπρα καλώδια τροφοδοσίας θα σου χαλούσαν την...αντίθεση κατά την προβολή....
Και δεν αναφέρομαι στα καλώδια ρεύματος, ούτε στα πολυμπριζα. Βεβαίως μπορείτε να σχολιάσετε και αυτά, όπως και την κάλτσα στην παντούφλα.
Να πω την αμαρτία μου, μπήκα σε πειρασμό να σχολιάσω τη κάλτσα στη παντούφλα, αλλά συγκρατήθηκα για ευνόητους λόγους. Το πείραγμά μου μπορεί να μην εκλαμβανόταν σαν χιούμορ και πείραγμα, οπότε το άφησα στην άκρη.Όσον αφορά τα βασικά, ας πούμε ακόμα ακόμα και το τρίγωνοακρόασηςπανοράματος, ή τιςεπιθυμητέςαντανακλάσεις από το τραπεζάκι και κάποια οθόνη ανακλαστική ανάμεσα στα ηχεία, ή τη θέση και το μέγεθος του κεντρικού ηχείου, ή ή ή ...ας κάνουμε ένα κουίζ:
Βρείτε τις διαφορές:
View attachment 125705
Και δεν αναφέρομαι στα καλώδια ρεύματος, ούτε στα πολυμπριζα. Βεβαίως μπορείτε να σχολιάσετε και αυτά, όπως και την κάλτσα στην παντούφλα.
Μαζί σου.O παππους μου ελεγε "με τον ππαρά μου γ....... και την κυρα μου"
Δεν κανω κουμαντο στα λεφτα κανενος.
Ζήτημα προτεραιοτήτων λοιπόν, χωρίς να εκμηδενίζουμε τη συμβολή της ζάντας στη συμπεριφορά του οχήματος.Μαζί σου.
Μονο που η λογική και η ασφάλεια λέει ότι όταν έχω σπασμένες αναρτήσεις δεν το παραβλέπω για να ασχοληθώ τη ζάντα θα πάρω.
Κάτι ανάλογο συζητάμε στον ήχο εδώ.
Δεν πειράζει, έχει σχολιαστεί ήδη από άλλον στο άλλο θέμα, που μάλλον δεν παρακολουθείς.Να πω την αμαρτία μου, μπήκα σε πειρασμό να σχολιάσω τη κάλτσα στη παντούφλα, αλλά συγκρατήθηκα για ευνόητους λόγους.
Σε τετοια σχολια,βαζε μια πιο "ξεκαρδιστικη" φατσουλα, διοτι υπαρχει και η περιπτωση να σε πιστεψει κανενας και να εχουμε αλλες ιστοριες................Τα ολόασπρα καλώδια τροφοδοσίας θα σου χαλούσαν την...αντίθεση κατά την προβολή.
Κάθε άλλο παρά ζήτημα προτεραιοτήτων θα έλεγα.Ζήτημα προτεραιοτήτων λοιπόν, χωρίς να εκμηδενίζουμε τη συμβολή της ζάντας στη συμπεριφορά του οχήματος.
Θα αντισταθώ να προβώ σε αισθητικού τύπου σχολιαζμό τση παντούφλας και τση κάλτσας. Σε σώζει το γεγονός ότι δεν είναι λευκή....Βρείτε τις διαφορές:
Οχι ακριβως αλλα κατανοητον αυτο που λες.Κάτι ανάλογο συζητάμε στον ήχο εδώ.
Σεβαστή η άποπσή σου γέροντα.έχω να δηλώσω ένα πράμα: τα καβλώδια που χρησιμοποιείς είναι, de facto, Δια Το Πέος Ιππαστί και υποβαθμίζουν αποφασιστικά την πχοιότητα του σετάπ σου.
Δεν θέλει τόσο κόπο αγαπητέ… τρόπο θέλει.ή ή ή ...ας κάνουμε ένα κουίζ:
Βρείτε τις διαφορές:
Θα κάνω ένα lucky guess οπως λεμε Στην ΟΡΕΙΝΉ Γορτυνία...έστω ότι έχουμε τον χώρο του ear με τα ενεργά ηχεία και αλλάζουμε τα καλώδια τροφοδοσίας των , υπάρχει διαφορά ή όχι;