Περί καλωδίων ρεύματος

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Αυτό το καλάμι που έκανες μια τρύπα στο νερό με τις υποτιθέμενες ανακαλύψεις , μέσω ενός τεστ που δεν ήταν blind όπως έπρεπε.
Κάτσατε να φάτε πιτόγυρα στη λαδόκολλα, καλά κάνατε.
Ξαφνικά έλεγες εσύ, ακούστε διαφορές τώρα που θα βάλω το καλό το καλώδιο.
Ααααα έκαναν όλοι , λιγωμένοι απ το τζατζίκι!
Κι αυτό πιστεύεις πως είναι θέσφατο και κατάρριψη ''μύθων'' των pdfάκηδων.
Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις , δικαίωμά σου, αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις.

Αρχίζω να πιστεύω πως είσαι troll και θα έχεις ανάλογη αντιμετώπιση.
συγχαρητήρια πρώτα απ΄όλα γιατί, χωρίς να ήσουν παρόν, έχεις άποψη για την ακρόαση,
δεύτερον έπεται ab blind test στον blues, θα χαρώ να είσαι εκεί, που και ο χώρος είναι επαρκώς φροντισμένος και η εργονομία υπάρχει για το τεστ όπως θες, θα έρθεις?
Ερώτηση, τρόλ ορίζεται όποιος δε συμφωνεί μαζί σου?

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.311
Καλέ δεν είναι troll ο Λέανδρος. Απλώς επιμένει αλύπητα στο δευτερεύον, αν ακούγονται, αντί για το πρωτεύον, πόση σημασία έχει, την ώρα που όλοι σχεδόν δέχονται πως ακούγονται.
Η συνεχής επανάληψη αυτού μπορεί να θεωρηθεί τρολλιά. :)

Reaction score
12.229
Αυτό το καλάμι που έκανες μια τρύπα στο νερό με τις υποτιθέμενες ανακαλύψεις , μέσω ενός τεστ που δεν ήταν blind όπως έπρεπε.
Κάτσατε να φάτε πιτόγυρα στη λαδόκολλα, καλά κάνατε.
Ξαφνικά έλεγες εσύ, ακούστε διαφορές τώρα που θα βάλω το καλό το καλώδιο.
Ααααα έκαναν όλοι , λιγωμένοι απ το τζατζίκι!
Κι αυτό πιστεύεις πως είναι θέσφατο και κατάρριψη ''μύθων'' των pdfάκηδων.
Μπορείς να πιστεύεις ότι θέλεις , δικαίωμά σου, αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις.

Εδώ κάνεις πολλά τραγικά λάθη.
Α) Πρώτα ακούσαμε, μετά φάγαμε.
Β) Δεν φάγαμε πιτόγυρα, περιείχαν καλαμάκι ( σουβλάκι κατά τους Θεσσαλονικείς, το είπα και στη πρώτη μου τοποθέτηση σχετικά με την ακρόαση )
Γ) Το τζατζίκι όπως είπα, ήταν πολύ ελαφρύ και σε καμία περίπτωση δεν μας λίγωσε.
Δ) Ποιος σου είπε ότι ο Λέανδρος μας έλεγε ποιο καλώδιο έβαζε κάθε φορά; Απο που έβγαλες το συμπέρασμα; Μήπως δέχτηκες τη πρόταση που τόσες φορές έγινε και δεν το κατάλαβα; Και τελικά, σου είπε ή σου έδειξε κανείς ότι είναι το παιδάκι που θα χειραγωγηθεί και που θα παραμυθιαστεί;
Και επίτρεψέ μου, αλλά δεν καταλαβαίνω τη στάση σου. Υποτίθεται πως έχεις εμπειρία στον χώρο ακόμα και λόγω της επαγγελματικής σου ιδιότητας. Μου φαίνεται εξαιρετικά παράξενο το ότι αυτό που άκουσα τη Παρασκευή, εσύ δεν το έχεις ακούσει ( ή θέλεις να πείσεις ότι δεν το άκουσα ), όταν ζούσες ανάμεσα σε μηχανήματα υψηλής κλάσης. Εξήγησέ το μου αν θες.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Εξήγησέ το μου αν θες.
Πόσες φορές ακόμα?
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Συνήθως προς άγνωστη κατεύθυνση.

Reaction score
12.229
Πόσες φορές ακόμα?
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Αφού υπάρχουν διαφορές ( φυσικά και προς άγνωστη κατεύθυνση ), τότε που κολλάει το ότι ο Λέανδρος μας έλεγε τί ακούγαμε;
[DOUBLEPOST=1557241550][/DOUBLEPOST]
Ιδέα για συγκριτικό: flac vs cd vs cdr for consumer vs cdr data. :download:
Να το κάνετε μόνοι σας. Εγώ επιστρέφω στο βινύλιο. To πολύ πολύ να έρθω για τη μάσα. :p
[DOUBLEPOST=1557241627][/DOUBLEPOST]Εκτώς βέβαια αν έχετε κανένα καλό φλακάκι να τσιμπήσω. :p

Rosinante

Dark Nιάου
Reaction score
5.607
Πόσες φορές ακόμα?
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Διαφορές υπάρχουν.
Παρατα το Νικο. Ειναι ΑΗΤΤΗΤΟΙ(ξερεις ποιοι) και παιζουν παντα στην εδρα τους. Εισαι ηδη χαμενος. Το πολυ πολυ να τρελαθεις, να ξεκινησεις τα μπαν και φυσικα θα εχεις χασει το δικιο σου. Αυτοι θα ειναι απο πανω σου και θα λενε τα δικα τους μεχρι να σου βγει η ψυχη...

Reaction score
1
Ερώτηση: Αν σε συγκριτικό 3 καλωδίων ρεύματος (μαύρο, οικονομικό επώνυμο, ακριβό επώνυμο) δεν υπάρχει προτίμηση με βάση το κόστος, ποιοι είναι οι λόγοι που μπορεί να συμβεί αυτό; πχ να αρέσουν με την σειρά αυτή.. ακριβό-μαύρο-οικονομικό.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Αφού υπάρχουν διαφορές ( φυσικά και προς άγνωστη κατεύθυνση ), τότε που κολλάει το ότι ο Λέανδρος μας έλεγε τί ακούγαμε;
Οι διαφορές υπήρχαν πάντα.
Κολλάει στο ότι το τεστ δεν ήταν blind.
Mια τρύπα στο νερό δηλαδή.

Reaction score
12.229
Οι διαφορές υπήρχαν πάντα.
Κολλάει στο ότι το τεστ δεν ήταν blind.
Mια τρύπα στο νερό δηλαδή.
Θα μου ήταν εξαιρετικά δύσκολο να μάθω και το σύστημα και να ξεχωρίσω το κάθε καλώδιο σε λίγες ώρες. Επομένως, ένα τυφλό τεστ με σκοπό να πω ποιο καλώδιο έπαιζε κάθε φορά, θα μου ήταν αδύνατο. Το να εντοπίσω όμως διαφορά στον τρόπο που έπαιζε το σύστημα κάθε φορά, δεν ήταν δύσκολο και ακόμα και αν δεν έβλεπα είχα τη δυνατότητα να δω τα καλώδια ( που η αλήθεια είναι ότι δεν κοίταζα προς εκείνο το σημείο ), δεν θα δυσκολευόμουν να δώσω τη σωστή απάντηση. Εκεί που ήταν κάπως δύσκολο, ήταν ανάμεσα στα δύο καλώδια του blues, για τα δικά μου αυτιά τουλάχιστον.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.112
Παρατα το Νικο. Ειναι ΑΗΤΤΗΤΟΙ(ξερεις ποιοι) και παιζουν παντα στην εδρα τους. Εισαι ηδη χαμενος. Το πολυ πολυ να τρελαθεις, να ξεκινησεις τα μπαν και φυσικα θα εχεις χασει το δικιο σου. Αυτοι θα ειναι απο πανω σου και θα λενε τα δικα τους μεχρι να σου βγει η ψυχη...
Υπάρχει λύση, κάντε το στη δική σας έδρα και.. καλέστε μας :)
Sunny γαβ:)!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.871
Ουδέτερα καλώδια που θέλω Εγω ποια ειναι;
Αυτά που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία των συσκευών, όποια κι αν είναι αυτά.

Αν δεν είχε καλώδια μέσα η συσκευή που πήρες, πες μου.

Reaction score
1
Αυτά που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία των συσκευών, όποια κι αν είναι αυτά.

Αν δεν είχε καλώδια μέσα η συσκευή που πήρες, πες μου.
Οι hi end συσκευές :rolleyes: και τα ηχεία δεν έχουν.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Επομένως, ένα τυφλό τεστ με σκοπό να πω ποιο καλώδιο έπαιζε κάθε φορά, θα μου ήταν αδύνατο
Δεν είπε κανείς να γίνεις ο μάντης Κάλχας.
Ποιό έπαιζε καλύτερα και γιατί , θα ήταν εφικτό, η ζητάω πολλά?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.581
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants