- Reaction score
- 3.491
Είναι remake του Κraftidioten, και δεν προσφέρει κάτι το καινούργιο. Αν κάποιος δεν έχει δει το κraftidioten, εκείνο πρέπει να δει...
Παπαπάαα, στημένα και ωριαία δεν αντέχω. Έτυχε και είδα σειρά με φαγητά, δεν ασχολούμαι σαν εσάς τις μαγείρισσες.8/10
To Chef's table μου άρεσε περισσότερο.
Δεκτή η πρότασις.Θέλω να τη δω αυτή σε κάποιον καλό συμφορουμίτη με ATMOS που θα με καλέσει σπίτι του, παρακαλώ!
Είδαμε και το S02. Μέσα στο Μάιο βγαίνει το S03.Εχω ξεκινήσεις το The Handmaid's tale, στο 4ο επεισόδιο προς το παρόν. Διαφορετικό, με κρατάει μέχρι τώρα αν και λίγο αργό για τα γούστα μου. Δημιουργούνται ερωτηματικά για την εξέλιξη της υπόθεσης, δυσκολεύομαι να το φανταστώ με δεδομένο ότι έχει και season 2 και θα υπάρχει και τρίτη φέτος!
Αν κάποιος θέλει να δει μαγειρική "του δρόμου" υπάρχουν αμέτρητα κλιπάκια στο youtube από επαγγελματίες ταξιδευτές που εστιάζουν στο φαγητό αυτό καθαυτό. Όπως πρέπει δηλαδή.Παπαπάαα, στημένα και ωριαία δεν αντέχω. Έτυχε και είδα σειρά με φαγητά, δεν ασχολούμαι σαν εσάς τις μαγείρισσες.
Σίγουρα είναι, αλλά το πετυχημένο φαγητό (υποκειμενικό κι αυτό) είναι αυτό που ενδιαφέρει τον πελάτη. Όταν δοκιμάσω κάτι δεν πρόκειται να επηρεαστώ από τα δύσκολα παιδικά χρόνια του μάγειρα, ούτε από τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας. Το μόνο που θα με επηρεάσει είναι η σιχαμάρα μου, βλέποντας να πιάνουν με τα ίδια βρώμικα χέρια, αβγά, λεφτά, ωμά κρέατα, σάλτσες κτλ.To street food δεν είναι ποτέ μόνο φαγητό. Είναι βασικό κομμάτι, και σε κάποιες χώρες αναπόσπαστο μέρος, της λαογραφίας κάθε τόπου.
Το είδα χθες και σε γενικές γραμμές ήταν υποφερτό με αρκετές σεναριακές υπερβολές για απλή ευρωπαϊκή ταινία. Στην προσπάθεια να ξαφνιάσει τον θεατή καταφεύγει σε λύσεις πρόχειρες και μη ρεαλιστικές ή ακόμα και κωμικές.Αόρατος επισκέπτης
(The Invisible Guest )
Η έκπληξη είναι το κλειδί όλων των ταινιών μυστηρίου - θρίλερ.Η υπερβολή είναι αρωγός και το ζητούμενο ίσως.Τα κωμικά στοιχεία είναι καλοδεχούμενα για να «σπάσουν» την ένταση.Το « πρόχειρες λύσεις « είναι υποκειμενικό ....και γενικά όπως καταλαβαίνεις δεν συμφωνώ με τα παραπάνω.Το είδα χθες και σε γενικές γραμμές ήταν υποφερτό με αρκετές σεναριακές υπερβολές για απλή ευρωπαϊκή ταινία. Στην προσπάθεια να ξαφνιάσει τον θεατή καταφεύγει σε λύσεις πρόχειρες και μη ρεαλιστικές ή ακόμα και κωμικές.
4,5/10