Περί καλωδίων ρεύματος

Reaction score
1.685
Και φθάνει στο 100 το θέμα και μάθαμε η διαπιστώσαμε πως τα καλώδια ρεύματος ακούγονται...
Ε φυσικά κάθε τι ακούγεται, εδώ πριν 20 χρόνια ο Γιαννάρας άκουγε την σκόνη από τα γούφερ των ALON του...

Μήπως ήρθε η ώρα να πάμε σε κάτι ποιο ουσιαστικό στις διαφορές που παρουσιάζει στον ήχο του συστήματος μας ;

Ναι μιλώ για τα σεμεδάκια, πανάκια και όλα αυτά τα όμορφα αξεσουάρ που στολίζουν κάποια συστήματα.
Και επειδή ακούγονται - και επειδή εγώ δεν μπορώ να βάλω - για πείτε βρε παιδιά όσοι έχετε εμπειρία, κάνουν καθόλου δουλειά ;
Υπάρχει κάποια βελτίωση από την χρήση τους ;
Aς απαντήσουν όσοι έχουν πραγματικές εμπειρίες - και χωρίς μετρήσεις μας καλύπτει...

:D

Reaction score
12.231
Και φθάνει στο 100 το θέμα και μάθαμε η διαπιστώσαμε πως τα καλώδια ρεύματος ακούγονται...
Ε φυσικά κάθε τι ακούγεται, εδώ πριν 20 χρόνια ο Γιαννάρας άκουγε την σκόνη από τα γούφερ των ALON του...

Μήπως ήρθε η ώρα να πάμε σε κάτι ποιο ουσιαστικό στις διαφορές που παρουσιάζει στον ήχο του συστήματος μας ;

Ναι μιλώ για τα σεμεδάκια, πανάκια και όλα αυτά τα όμορφα αξεσουάρ που στολίζουν κάποια συστήματα.
Και επειδή ακούγονται - και επειδή εγώ δεν μπορώ να βάλω - για πείτε βρε παιδιά όσοι έχετε εμπειρία, κάνουν καθόλου δουλειά ;
Υπάρχει κάποια βελτίωση από την χρήση τους ;
Aς απαντήσουν όσοι έχουν πραγματικές εμπειρίες - και χωρίς μετρήσεις μας καλύπτει...

:D
Λογικό το βρίσκω αυτό με τα alon. Τέτοια μουλάρια που ήταν τα γούφερ τους για να τα κουνήσεις, ακόμα και η σκόνη μπορούσε να επηρρεάσει τον χαρακτήρα τους ( αστειάκι, γνωρίζω απο κοντά τον πρόγονο των alon και τον λατρεύω ;) )

Edit: Πρόγονο, κοντινό συγγενή, anyway!

Reaction score
1.685
Για ποιόν μιλάς ;

Η ιστορία με την σκόνη είναι πάντως πραγματικό γεγονός.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.421
Ε, όχι και ηχορύπανση! Ηλεκτρονική ποπ μεν, αλλά και ωραίες μελωδίες και καλογραμμένο album και πολύ καλό για δοκιμές. Βέβαια, προφανώς δεν έχω καταφέρει να ακούσω τις (πολύ) χαμηλές συχνότητές του.[/QUOTE
Νικο το καλητερο cd για μενα για δοκιμες,audio digital masters iii για τα 100 χρονια της denon αν δεν τοχεις μπορω να σου το στειλω. και 10 καλωδια ρευματος ιδιοκατασκευη διαφορετικης αχιτεκτονικης το καθενα και διαφορετικα συρματα. να τα κανεται δοκιμη.να εχω και αλλη αποψη απο τους'' χαμενους'' χωργιανουσμου΄΄

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.424
Άσε, άσε, ξέρουμε πώς "ακούς" βινύλιο εσύ... Βάζεις το δίσκο να γυρνάει στο πικ απ και παίζεις τη μουσική από το ψηφιακό αρχείο!
To σωστό είναι να γυρνάς το δίσκο ανάποδα με το χέρι για κρυμμένες πληριοφορίες αλλά αυτό στους δικούς σου με τις καφρίλες! :p

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
To σωστό είναι να γυρνάς το δίσκο ανάποδα με το χέρι για κρυμμένες πληροφορίες αλλά αυτό στους δικούς σου με τις καφρίλες! :p
Ακούει Μαρινέλλα? :p
Κι όμως υπάρχει τέτοια φήμη.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.496
To σωστό είναι να γυρνάς το δίσκο ανάποδα με το χέρι για κρυμμένες πληριοφορίες αλλά αυτό στους δικούς σου με τις καφρίλες! :p
Έτσι, έτσι, αυτά είναι!

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.056

Reaction score
12.231
Για ποιόν μιλάς ;

Η ιστορία με την σκόνη είναι πάντως πραγματικό γεγονός.
Δεν ξέρω για τη σκόνη, πάντως ξέρω ότι τα γούφερ των alon όπως και αυτά των ξαδερφακίων ή αδερφών τους dq10 θέλουν ενισχυτές με κάκαλα για να κουνηθούν.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.588
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants