- Reaction score
- 1
Αφού δεν το έκανε αυτός το κάνω εγώ , πάμε.....
(Νίκο ξεκινάς με παρουσίαση του συστήματος, του χώρου και βλέπουμε.)
(Νίκο ξεκινάς με παρουσίαση του συστήματος, του χώρου και βλέπουμε.)
Θα σου σκάσει η ομάδα κρούσης από την Θεσσαλονίκη και δεν θα είσαι, αργείς.Τι, δεν φτάνει το "Με λένε Νίκο και είμαι καλά" ??
Αμέ! Τη περίοδο που αγόρασα το 1016 μπορούσα να έπαιρνα και το 1116, αλλά επειδή τότε νόμιζα ότι ήταν σκληρός ο ήχος του προενισχυτή, πήρα την rca έκδοση για συνεργασία με άλλο μηχάνημα. Βλακεία. Ο προενισχυτής κελαηδάει.Ο προ που έχεις βγάζει xlr?
Είναι κάτι παρόμοιο με τα hiface. Συνδέεται στον υπολογιστή ( κάτι σαν υποκατάστατο κάρτας ήχου ) μέσω usb και παρέχει ψηφιακό σήμα ( εγώ χρησιμοποιώ ομοαξονικό καλώδιο ) στο dac.Το Gustard U12 τι ακριβώς εξυπηρετεί;;;
Ωραία!!Αμέ! Τη περίοδο που αγόρασα το 1016 μπορούσα να έπαιρνα και το 1116, αλλά επειδή τότε νόμιζα ότι ήταν σκληρός ο ήχος του προενισχυτή, πήρα την rca έκδοση για συνεργασία με άλλο μηχάνημα. Βλακεία. Ο προενισχυτής κελαηδάει.
[DOUBLEPOST=1557526455][/DOUBLEPOST]Ήμουν δηλαδή ένα κλικ πριν τον έστελνα. Για ένα φεγγάρι πήγε στο εξοχικό, αλλά επανήλθε και τελικά θα παραμείνει.
Για αρχή θα αγοράσω λίγο mogami για να φτιάξω ένα Balanced καλώδιο. Απο τη μία σκέφτομαι ότι το ks1016 είναι ένα φανταστικό καλώδιο, απο την άλλη μιλάμε για balanced σύνδεση. Θα το δοκιμάσω για τη τιμή των όπλων.Ωραία!!
Αφού βγάζει κούμπωσε τον από εκεί με τον bryston!!
Για τον χώρο και τις αποστάσεις θα φας "ξύλο" από τους άλλους... Εγώ δεν λέω τίποτα άλλο
Να το δοκιμάσεις φίλε!Για αρχή θα αγοράσω λίγο mogami για να φτιάξω ένα Balanced καλώδιο. Απο τη μία σκέφτομαι ότι το ks1016 είναι ένα φανταστικό καλώδιο, απο την άλλη μιλάμε για balanced σύνδεση. Θα το δοκιμάσω για τη τιμή των όπλων.
Όσο για το ξύλο, ευπρόσδεκτο..!!
Πάω στο ψυγείο να πάρω και το νουνού μου για παν ενδεχόμενο!Ωχ
το νου σου
Τα είχα ακούσει και με το ks1110 της kimber και εκεί τη πάτησα. Για την ακρίβεια, άκουσα ks1010 με ks1110 ( δανεικά ). Και ενώ ψήθηκα για το 1110, λίγο που σκέφτηκα τη συμβατότητα με μηχανήματα που δεν διαθέτουν xlr, λίγο που μου έκατσε καλή αγορά του 1016, πήρα το 1016.Να το δοκιμάσεις φίλε!
Και θα με θυμηθείς. 'Εχουν περάσει καλώδια από εδώ και αν έχουν περάσει το τελευταίο δίμηνο.
balanced και τα μυαλά στα κάγκελα!!
Ποιο ομοαξονικό;Είναι κάτι παρόμοιο με τα hiface. Συνδέεται στον υπολογιστή ( κάτι σαν υποκατάστατο κάρτας ήχου ) μέσω usb και παρέχει ψηφιακό σήμα ( εγώ χρησιμοποιώ ομοαξονικό καλώδιο ) στο dac.
Εκεί δεν έχω χώσει χρήμα. Choseal κινεζάκι. Σε σχέση με το van den hul the first ultimate mk2 που η vdh πουλάει και ως ομοαξινικό, δεν είδα δραματικές διαφορές. Παίζει και να κινούμαι στα όρια του placebo. Άρα, άφησα το κινεζάκι και έκλεισα πώληση του vdh ( που δεν ταιριάζει με τίποτα στο σύστημα, μα με τίποτα ).Ποιο ομοαξονικό;
Για αρχή, κάνε τα 26, 6.αν έβγαζα πολύ έξω τα ηχεία. Τώρα βρίσκονται 26 εκατοστά απο τον πίσω τοίχο
Μείωση της απόστασης απο τον πίσω τοίχο δηλαδή;Για αρχή, κάνε τα 26, 6.
Στα 6, βάλε λίγη ηχοαπορρόφηση, δε θα φαίνεται καθόλου, κρυφή, μόνο εσύ θα γνωρίζεις την ύπαρξή της. Να ρίξει λίγο τα μεσαία, το κέρδος που θα προκύψει.
Όχι ότι είναι άσχημα τα 26, απλώς είναι καλύτερα τα 6 από τα 26.
Φωτογραφίες. Ολ οβερ.
Έχει πολύ πλάκα που στην αναφορά σου στο σύστημα, περιγράφεις τις καλωδιώσεις. Για μένα θα ήταν πιο σημαντική η περιγραφή του χρώματος από τις κάλτσες που φοράς, της σύνθεσης των εσωρούχων σου και του μεγέθους της παντόφλας της συζύγου...
Επί της ουσίας, σημαντικό είναι να γνωρίζουμε ποιοι τοίχοι, ή ποια τμήματα τοίχων είναι από μπετό, ποια από τούβλο και που υπάρχουν γυψοσανίδες...