- Reaction score
- 84.176
Κάποια ενδιαφέροντα εκθέματα, και κάποια λιγότερο ενδιαφέροντα. Σε φθίνουσα σειρά
Στα μεγάλα φοκάλ μετά χαράς μου έβαλε Μόμπι το παλικάρι εκεί. Κι έδωσε και γκάζι, στα όρια του εφικτού με τους κανόνες της έκθεσης. Άριστο ηχείο, εξαιρετικό. Αλλά 100 χιλιάδες ευρώ, δε τους τα έδινα, όσο άριστο κι αν είναι ένα ζευγάρι ηχεία...
Σόρρυ γκαιζ, θενκς φορ δε Μόμπι...
Διότι, υπάρχουν και πιο οικονομικές επιλογές που δε τίθεται θέμα του πως θα παίξουν Μόμπι, και οτιδήποτε άλλο...
Αδελφέ μου, αν θυμάμαι σωστά, εσύ έχεις τα Γκριμμ. Πού να φτουρήσουν μπροστά τους τούτα που κοιτάς τώρα??Κι εγὠ αγαπὠ αλλἀ κρυφἀ. Τἰ χρεὠνουν οι π@στιδοι ... ἐλεος
https://voxativ.berlin/products/ac4x
Αυτὀ το εἰδες ?
https://www.hificollective.co.uk/catalog/drive-units/cube-audio-f10-neo-black.html
Γιἀ τα ἐτοιμα ηχεἰα τους, (και των δὐο) ἀς μη κοιτἀξουμε καν !
Πολὐ ελιτἰστικο παραμὐθι το ἐχουν κἀνει. Σα δε ντρἐπονται
Έχουν τιμολογηθεί?Ρε μάγκες , είδατε πουθενά αυτά τα Lexicon?
View attachment 126452
Lexicon unveils SL-1 wireless floorstanding speaker system.
Package comes with a combined 66 drivers and 46 amplifier channels.
Αυτό ξέρετε τι είναι;View attachment 126540 View attachment 126541 View attachment 126542
Vivid audio
Σε κάποιους μπορεί να φαίνονται περίεργα, σε άλλους αστεία, σε άλλους να θυμίζουν σκουλαρίκια. Αλλά είναι πάρα πάρα πάρα πολύ καλά ηχεία, και έχουν και τον κρίκο για τα κρεμάσεις απο το ταβάνι σε Atmos setup
[DOUBLEPOST=1557701098][/DOUBLEPOST] View attachment 126543 View attachment 126544
Τα άλλα ήθελα να ακούσω, τα άσπρα
έχουν και τον κρίκο για τα κρεμάσεις απο το ταβάνι σε Atmos setup
Αυτος ο γδουπος που αναφερεις ειναι μποτα,και αν ακουσεις ολο το σετ απο τα τυμπανα(οχι τα κρουστα που εχει)ειναι κουρδισμενα με την ιδια θαμπαδα,ετσι ειναι γραμμενο,πρεπει να ειναι θαμπο.ΥΓ. Πέραν από τα ρολόγια, που δε μπορώ να σας μεταφέρω πόσο απλά και πόσο αναλυτικά, αβίαστα και χαλαρά βγήκανε εντελώς ξεχωριστά το ένα από το άλλο, χωρίς ίχνος σκληράδας, μπερδέματος, τίποτα ρε, ήταν κάτι νέο στο σύνολο, κάτι άλλο..: Το ντουπ ντουπ, οι "χτύποι καρδιάς" στο κομμάτι, άκουσα ξεκάθαρα και χωρίς προσπάθεια, ότι είναι.. χτύπημα μεγάλου τύμπανου! Το έχω ακούσει εκατομμύρια φορές, πάντα ήταν ένας ασαφούς προέλευσης εντυπωσιακός "γδούπος".
Το ντουπ ντουπ, οι "χτύποι καρδιάς" στο κομμάτι, άκουσα ξεκάθαρα και χωρίς προσπάθεια, ότι είναι.. χτύπημα μεγάλου τύμπανου! Το έχω ακούσει εκατομμύρια φορές, πάντα ήταν ένας ασαφούς προέλευσης εντυπωσιακός "γδούπος", όμοιος πολύ με τον χτύπο της καρδιάς, αλλά με πλήρως ασαφή προέλευση, δεν μπορούσα να καταλάβω ρε αδερφέ πως δημιουργήθηκε αυτός ο ήχος, τώρα, πρώτη φορά το άκουσα έτσι, τόσο καθαρά, με απόλυτη ατάκα, που ξεκαθάρισε αβίαστα, χαλαρά και με μια απλοϊκή άνεση την προέλευσή του.. τύμπανο.. φακ...
Καλημέρα παιδγιά και καλωσορίσατε στα πάτρια εδάφη.Αυτος ο γδουπος που αναφερεις ειναι μποτα,και αν ακουσεις ολο το σετ απο τα τυμπανα(οχι τα κρουστα που εχει)ειναι κουρδισμενα με την ιδια θαμπαδα,ετσι ειναι γραμμενο,πρεπει να ειναι θαμπο.
Δεν ξερω που το ακουγες πριν αλλα ετσι πρεπει να ακουγεται.
Έχει αναφερθείΚαλως ηλθατε και καλημερα.
Τα verity τα ακουσατε;
Οταν εχετε χρονο, δωστε μας κι ενα γενικο ετσι feddback της εκθεσης, πως ειδατε τα πραγματα γενικα, τους χαιενταδες του κοσμου, αν παραμενουμε βλαμμενοι κλπ κλπ!
Ελπίζω το βράδυΕξαιρετική προσπάθεια κύριοι. Μας βάλατε μέσα στο κλίμα της έκθεσης σε μεγάλο βαθμό και μας το μεταδώσατε οπτικά ,με αξιόλογο υλικό.
Παράκληση,αν είναι εφικτό να αφιερώσει ο καθένας σας ξεχωριστά την γενική του προσωπική αποτίμηση της έκθεσης, με συγκεντρωτική παράθεση εντυπώσεων, αξιολογήσεων κάποιων συσκευών που του άφησαν θετικές εντυπώσεις και στο τέλος μια ιεραρχική κατάταξη των καλύτερων ήχων αυτής. (Με προσωπικά και απόλυτα σεβαστά κριτήρια).
Thanks guys.
Κάτσε ντε,να πιούμε καφέΑλλη μια μαρτυρία για το multichannel της PMC. Ξυπνήστε!
https://www.soundandvision.com/content/miles-davis-gets-re-mixed-dolby-atmos
Ναι, το κατάλαβα επιτέλους... Ντροπή, ξέρω...Αυτος ο γδουπος που αναφερεις ειναι μποτα
Πίσω από το "το ντούπου-ντούπου ντούπου-ντούπου" που λες, έχει έναν πιο υπόκωφο και χαμηλότερης συχνότητας γδούπο, πιο αργού χτυπήματος από το ντουπου ντουπου σου, που μοιάζει (ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση είχα) με χτύπο καρδιάς. Έ, τύμπανο είναι, μια μπότα, ένα τέτοιο μεγάλο τύμπανο με μεμβράνη, αυτήν άκουσα, δε τα ξέρω τα όργανα τα τομ Τομ και τα άλλα που λες, δεν έχω ασχοληθεί, απλώς προσπαθώ να σας μεταφέρω πόσο διαφορετικά το άκουσα το ένα κομμάτι που το ξέρω απ' έξω, πόσο πιο καθαρό ήταν το πράγμα, χωρίς ουρές και περιττά μπάσα, τα οποία μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευχάριστα, αλλά όχι... Ανατομία της ηχογράφησης.Στη συνέχεια αρχίζει το ντούπου-ντούπου ντούπου-ντούπου το οποίο δε είναι χτύπος καρδγιάς (χτύπος καρδγιάς ακούγεται ακριβώς στην αρχή του άλμπουμ στο ινστρουμένταλ Σπηκ του Μη) αλλά είναι ήχος δευτερολέπτων (αναλογικού-μηχανικού) ρολογιού που δημιουργείται από τον Ρότζερ που χτυπάει με πένα δγυό χορδές του μπάσου του που τις έχει πνίξει με το αριστερό χέρι.
Ζήτω το φιδόλαδο Γιάννη μου, το 85% της έκθεσης ήταν φιδολαδα, στηρίγματα καλωδίων, καλώδια σα το μπούτι σου, βύσματα χρυσά και πικάπ γυαλιστερά.ενα γενικο ετσι feddback της εκθεσης, πως ειδατε τα πραγματα γενικα, τους χαιενταδες του κοσμου, αν παραμενουμε βλαμμενοι κλπ κλπ!
Προσωπική αποτίμηση η απελπισία. Πολύ φιδόλαδο... Πικάπ μέχρι θανάτου...Παράκληση,αν είναι εφικτό να αφιερώσει ο καθένας σας ξεχωριστά την γενική του προσωπική αποτίμηση της έκθεσης, με συγκεντρωτική παράθεση εντυπώσεων, αξιολογήσεων κάποιων συσκευών που του άφησαν θετικές εντυπώσεις και στο τέλος μια ιεραρχική κατάταξη των καλύτερων ήχων αυτής.