Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.825
Μπουχάρα ε;
Δεν πιστεύω να μην.......
Ντροπη σου, το σαμπακι να ειναι κατω στο χαλι και να μαζευει τις σκονες.! Βαλε μια βαση της προκοπης και σηκωσε το. Να σταθει περηφανα ψηλα και να σου λεει ειμαι κι εγω εδω! Εκτελω εργο και μαλιστα βαρυ εργο.το θέμα μου, προχθές που συμμάζευα
είναι αυτό...
View attachment 124818
και κοιτούσα για ποδαράκια
τώρα το έχω συμπληρώσει με ένα χοντρό φύλλο καουτσούκ που έχει βεντουζώσει μεν αλλά δεν παύει αν ασκήσω δύναμη να το κουνήσω να χάνει πρόσφυση από το χαλί
[DOUBLEPOST=1556135375][/DOUBLEPOST]
μου κάνει στα κιλά Στάθη
το θέμα είναι αν θα λειτουργήσει σωστά 70% να πατά στο πάτωμα και 30% στο χαλί
να μην.......?Μπουχάρα ε;
το είχα σε μια τσαντίρ ''κατασκευή'' λίγο υπερυψωμένη 5-6 πόντους με μια φέτα ξύλο-καουτσούκ να πατάει πάνω στο προστατευτικό χαρτόνι που συνόδευε το daytonΝτροπη σου, το σαμπακι να ειναι κατω στο χαλι και να μαζευει τις σκονες.! Βαλε μια βαση της προκοπης και σηκωσε το. Να σταθει περηφανα ψηλα και να σου λεει ειμαι κι εγω εδω! Εκτελω εργο και μαλιστα βαρυ εργο.
Καλύτερα να το ανεβάσεις τοσο ψηλά που να μην μπορεί να το φτασει ο μικροςτο είχα σε μια τσαντίρ ''κατασκευή'' λίγο υπερυψωμένη 5-6 πόντους με μια φέτα ξύλο-καουτσούκ να πατάει πάνω στο προστατευτικό χαρτόνι που συνόδευε το dayton
αλλά επειδή πλέον ο μπέμπης μεγάλωσε και εκτός του να κρατιέται απλά για να σηκώνεται...αρχίζει να του κάνει και άλλα πράγματα και φοβόμουν μην τον βρει καμιά γωνία από το sub....
είπα προχθές να το κατεβάσω καλού κακού και να το βάλω να πατάει μόνο στη φέτα καουτσούκ
και μετά θα με ''φτάσει'' το γωγουλίνι...Καλύτερα να το ανεβάσεις τοσο ψηλά που να μην μπορεί να το φτασει ο μικρος
και μετά θα με ''φτάσει'' το γωγουλίνι...
a new era has begun...
Έτσι που παει η δουλειά όλοι θα πάρουμεΠάρε ενεργά
Υπο σκέψη.............Θα δουμε περι του ht γιατι μπηκαμε σε μεγαλες σκεψεις.
ε ναι!Υπο σκέψη.............
φιλε Δημητρη....ευχομαι να μη τα ειχα ακουσει. τωρα αναψα φωτιες,ας καω,καλα να παθω!Κάνε μας τώρα να πουλήσουμε 11 ηχεία για να πάρουμε ενεργά