- Reaction score
- 139.595
Εύγε!
Εξαιρετικές αγορές!
Εξαιρετικές αγορές!
Δεν εχω κανει ισοσταθμιση,τα πεταξα πανω στο γραφειο,ακουσα να παιζουν απο την αρχη σχετικα καλα κ τ αφησα ετσι. Θα ερθει καποια στιγμη ο Dr.K να τα ρυθμισουμε αφου βαλω κ λιγη φροντιδα. Βαλε μια φωτο βρε παιδι μου να δουμε το δικο σου!!Ωραίος!! Το layout σου πλησιάζει πάρα πολύ το δικό μου, με εξαίρεση ότι εγώ έβαλα το sub κάτω από το γραφείο, ανάμεσα στα 2 ηχεία.
Το έχεις ισοσταθμίσει με μικρόφωνο;
να βαλεις φωτος αγορι μου φωτος
Πρώτον πολύ όμορφο το home cinema που εχεις φτιάξει και το βάψιμο του κεντρικού εντυπωσιακή δουλειά.Dac: Cambridge Audio DacMagic
Ευχαριστω για τα καλα λογια περι ht! οσον αφορα το dac ειναι το 1ο που αγοραζω γενικα και μου το πρότειναν απο το καταστημα που πηρα και τα υπολοιπα για "πολυ καλο". Οντως ειναι ποιοτικη κατασκευη και ακουγεται καλα.Πρώτον πολύ όμορφο το home cinema που εχεις φτιάξει και το βάψιμο του κεντρικού εντυπωσιακή δουλειά.
Και ενώ έκανα ενα μεσημεριανό σερφάρισμα στο φορουμ και ξεκίνησα να διαβάζω το συγκεκριμένο θέμα (απο το τέλος στην αρχή) έχω βάλει το συγκεκριμένο dac στο μάτι μια άποψη απο εμπειρία;
Ευχαριστω ΚΚ! Το πανελ οθονης ειναι 150" σε 2.39:1,ξεκινα απο τους 55 ποντους υψος! Ξεχνας.... την εχω χαμηλα!εισαι ωραιος τρελο αγορι...
ποσο υψος ειπαμε οτι εχεις μεχρι την οθονη ;
Φίλε μου είσαι καλλιτέχνης με τις φώτοκαι μερικες τελικες του συνολου χωρις σιτουλα
View attachment 135280
με σιτουλα..που συνήθως ετσι το χω
View attachment 135281
και μια καλλιτεχνική που φαινεται οτι εχω δωσει αδεια στη καθαρίστρια! τα μηχανηματα ομως λαμπουν!
View attachment 135282
ενεργα στο αμεσο μελλον οχι (εβαλα στο πισι ντε) αλλα υπαρχουν σκεψεις για περαιτέρω βελτιωσειςΝα πω την αλήθεια περίμενα να δω ενεργά αλλά never mind Όλα καλα
Εύγε Τάσο να βλέπουν ορισμένοι τι πάει να πει χορταστικές ίντσεςκαι μερικες τελικες του συνολου χωρις σιτουλα
View attachment 135280
με σιτουλα..που συνήθως ετσι το χω
View attachment 135281
και μια καλλιτεχνική που φαινεται οτι εχω δωσει αδεια στη καθαρίστρια! τα μηχανηματα ομως λαμπουν!
View attachment 135282